57% 54 szavazat
Öten a Mennyországból

Öten a Mennyországból

The Five People You Meet in Heaven
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Amikor a magányos, idősödő férfi életét veszti egy balesetben, egy ismeretlen helyen ébred, ami történetesen a mennyország. Öt ember, köztük ismeretlenek és szerettei külső szemlélőként végigkalauzolják saját életútján. A film, Mithch Albom nagysikerű bestsellere alapján készült, és amely a halál utáni állapot váratlan eseményeit tárja fel, emlékeztetve mindenkit azokra a dolgokra, amelyek a földi életünkben igazán fontosak.

Rendező: Lloyd Kramer
Forgatókönyvíró: Mitch Albom
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.04.24.
Jon Voight
 
2021.02.07 uniterra

legújabb vélemény

Egy jó filmje John Voightnak. A rengeteg bosszúálló silányság mellett igazán üdítő egy ilyen és ehhez hasonló film. Hollywood tud, ha akar, ezen múlik. Szerencsére nem csak az emberi sivárságnak, a Marvel képregény butaságoknak van keletje.

0
 
2015.08.21 Dracule

A jó szóról nem ez a film jut eszembe elsőnek. Ötletem sincs, hogy tarthatják egyesek minden idők legjobb filmjének. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók csak valahogy nem jött át az érzés.

0
 
2017.10.01 Bolhaseb

Lenyűgöző! Minden egyes megtekintés ad valami újat annak függvényében, hogy a való életben milyen lelki állapotban vagy.

0