A hét legjobb és legrosszabb poszterei: A hippi bölénytől a bandatag macskáig

Újabb hét, újabb poszterek, de a lényeg maradt. Lássuk a hét legjobb és legrosszabb plakátjait.

Ezen a héten sem volt hiány poszterekből. Remek karakterpalkátokat kapott a Zootopia és az Öngyilkos osztag is, de új posztert kapott a Nagyfater elszabadul, A szoba és a Deadpool is. Kevésbé sikerül jól A nagy dobás nemzetközi plakájta, de a minősíthetetlen kategóriát erősíti a Matthew McConaughey új filmjéhez készített poszter is. Ha valamelyik film felkeltette az érdeklődésed, kattints a poszter feletti linkre, nézd meg az előzetest, és tudj meg még többet az adott produkcióról. Lássuk!

A legjobb poszterek:

Nagyfater elszabadul:

Nagyon minimál, de ettől olyan ízléses. Robert De Niro új filmje hamarosan a hazai mozikban!

A szoba:

A négy Oscarra jelölt A szoba nemzetközi plakátja pont az ígéri, amit a film nyújt. Nálunk egyértelmű telitalálat. Napok kérdése, és itthon is mozikba kerül.

Öngyilkos osztag

A DC-antihős filmjéhez készült poszterek elárasztották a netet ezen a héten. Minden karakter kapott önálló plakátokat, melyek egytől-egyik elnyerték a tetszésünket. Ezek a színek mindent visznek.

10 Cloverfield Lane:

A semmiből jött a nagysikerű Cloverfield társfilmjének (folytatás?) előzetese, melyhez posztert is kaptunk. Nincs itt semmi extra, de ami van, az nagyon harmonikus és erős atmoszférát sugall.

Zootropolis-Állati nagy balhé:

A Zootopia az idei év talán legkreatívabbnak és legjobbnak ígérkező animációs filmje, és a posztertől sem vártunk kevesebbet. A hippi bölényen kívül további számos karakterposzter és szinkronos előzetesek az adatlapon a linkre kattintva.

Deadpool:

Nem dobtunk hátast a Deadpool új poszterétől (nem úgy, mint az új szinkronos előzetestől), de ez a film továbbra is iszonyú 'cool'-nak ígérkezik. De már annyi erős promó anyagot kapott a film, hogy szinte fel sem tűnik egy újabb jól sikerült darab.

Keanu:

Szintén az első előzetes mellé futott be a poszter a thug life-os macskával. Nem mondjuk, hogy nem láttunk már ilyet, de ez még mindig a jobbak között van.

A Bigger Splash:

Ezt csak szemléltetésként raktuk ki jelezve, hogy négy jelenetfotóból is lehet ízléses posztert összevágni. Ja, és Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts és Dakota Johnson, csak úgy margóra.

A legrosszabb poszterek:

A nagy dobás:

Erre azért hagyunk időt! Bár a hamarosan nálunk is látható Oscar-díjra jelölt film eddig még egytlen épkézláb posztert sem kapott, ez azonban az abszolút mélypont.

The Sea of Trees:

Most mondjátok meg! Lehet ennél semmitmondóbb és érdektelenebb egy Matthew McConaughey főszereplésével készül film plakátja?

The Bounce Back

Ez még a VHS korszakból maradt ránk. Nagyon tipikus, nagyon sokszor látott, nagyon nem kreatív.

Rossz szomszédság 2:

Az első szinkronos előzetes mellé jött egy poszter is, de talán nem kellett volna. Ennyire nem volt ötlet?

The Perfect Match:

A romantikus film sablonra készített poszter legjobb példája. Eredetiséget ne nagyon keressünk itt.

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Az év talán legviccesebb című filmjének legalább láthatóan dolgoztak a plakátján, de az, hogy még mindig képesek egyesek távolba meredő karakterekkel megtömni egy posztert, az több mint meglepő.

The Forest

Kapott már paráztatós posztert Natalie Dornan horrorja, de ez a negatívos kivitelezés nem az. Nagyon nem.