Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
22
Vélemények
26
Képek
9
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

Sokkal jobbra sikeredett, mint az első rész. Hamar beindult, látványos volt, végig pörgős. Végre nem tipikus amerikai helyszínt választottak, ez is pozitívum.

 
dulkap   2016. 03. 10.

Még jó kis akciófilm is lehetne ez a Die Hard filmek stílusában. Azonban olyan szinten életszerűtlen az egész történet és annyi megmagyarázhatatlan baromság van benne, hogy közepesnél nem sajnos nem jobb. De az tény, hogy nem vontatott vagy unalmas, így azért egyszer simán nézhető.


 
Berto49   2017. 09. 21.

Egyszer-egyszer megnézhető egy ilyen csupa lövöldözésből álló Rambó-szerű hülyeség. Amíg nem történt meg a terrorista támadás, az előkészület a temetésre érdekes volt. Viszont a támadás után rettenetesen gagyivá lett a film. Az elnök és a testőre, Mike (Gerard Butler nem lesz a kedvencem, húsz évvel fiatalabb nálam, de egy kis túlzással legalább annyival idősebbnek néz ki.) sérthetetlen, szitává lövik az autójukat, lezuhan a helikopterük, felrobbantják a terroristák főhadiszállását, de ők kisebb karcolásokkal megússzák! Pár nap múlva utána kell olvasnom, hogy miről is szól a film.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Nem gondoltam volna, hogy csinálnak ebből a filmből folytatást, de csak összehozták.... Nem tudom miért döntöttek e mellett, azt gondolom felesleges volt, de ez az én véleményem. Ezt a részt is egyszer nézhetősnek ítélem meg, sajnálom.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Elég keményen indít a film, a vezetők meggyilkolása azt sejteti, hogy ez egy nagyon durva akciófilm lesz. De aztán belefullad a sablonos kiszámítható cselekménybe. Egyszer meg lehet nézni, de amúgy harmatos eresztés.

Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Colin Salmon
Patrick Kennedy
Morgan Freeman
Charlotte Riley
Melissa Leo
Sean O'Bryan
Jackie Earle Haley
Robert Forster
Gerard Butler
Gerard Butler
Alon Aboutboul
Gerard Butler
Angela Bassett
Alon Aboutboul
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Gerard Butler
Radha Mitchell
Gerard Butler
Radha Mitchell
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
 
A film élvezetéhez nem árt elfogadni például azt a történetbeli tényt, hogy az angol miniszterelnök temetésén, Londonban több a terrorista, mint a rendőr és a katona együttvéve.75/100 több»
 
Ha úgy érzed, nem vagy képes megszűnni, mint gondolkodó lény a mozi sötétjében, akkor a Támadás a Fehér Ház ellen 2 csak kínokat fog okozni. 4/10 több»
 
Esős délutánokra – mikor már az össze 90-es évekbeli akciófilmet kipipáltuk – egész kiváló. 69/100

A film összbevétele 205 754 447 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 110 662 405 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 276 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A forgatásra 2014. októbere és 2015. áprilisa közt zajlott, nagyjából 60M $-ból.

(dulkap)
 

A filmet Bulgáriában, Indiában és Angliában vették fel.

(dulkap)
 

Mikor Fredrik Bond visszalépett a rendezéstől, szóba került Wayne Blair és Gary Fleder neve is, mielőtt szerződött le a filmhez.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.