Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
MMcFly2015  2016. 03. 12. 01:15

Amit meg kell hagyni, hogy hangyányit jobban sikerült az első rèsznèl. De mèg így is egy közèpszerű, nem túl eredeti, stílusos akciófilm. Egy kemèny popcorn mozi, semmi több.
A támadás, ès az utána lèvő menekülès piszkosul látványos, már csak ez miatt èrdemes volt mozivásznon látni. A második felèben már nem szól jóformán semmiről. Súlytalanná válik. Èrtelmetlen golyózápor, valósághűtlen akciójelenetekkel, a John Wick fèle tempóval.
Az elrabolva folytatásaival nyugodtan lehet egy lapon említeni. Tucatfilm, de egyszer simán vègig lehet nèzni, úgy hogy nem sajnálja az ember a rá szánt időt.

 
dulkap  2016. 03. 10. 16:34

Még jó kis akciófilm is lehetne ez a Die Hard filmek stílusában. Azonban olyan szinten életszerűtlen az egész történet és annyi megmagyarázhatatlan baromság van benne, hogy közepesnél nem sajnos nem jobb. De az tény, hogy nem vontatott vagy unalmas, így azért egyszer simán nézhető.

 
Berto49  2017. 09. 21. 16:49

Egyszer-egyszer megnézhető egy ilyen csupa lövöldözésből álló Rambó-szerű hülyeség. Amíg nem történt meg a terrorista támadás, az előkészület a temetésre érdekes volt. Viszont a támadás után rettenetesen gagyivá lett a film. Az elnök és a testőre, Mike (Gerard Butler nem lesz a kedvencem, húsz évvel fiatalabb nálam, de egy kis túlzással legalább annyival idősebbnek néz ki.) sérthetetlen, szitává lövik az autójukat, lezuhan a helikopterük, felrobbantják a terroristák főhadiszállását, de ők kisebb karcolásokkal megússzák! Pár nap múlva utána kell olvasnom, hogy miről is szól a film.

 
Cptn Jinbe  2017. 06. 20. 23:19

Ez egy igazán belevaló kis akciófilm volt. Első részhez tudom hasonlítani és szerintem bőven izgalmas lett ez a rész is. Nem kellett sajnálkozzak. Nem volt egy nagy film de szórakozásnak megteszi.

 
VFTS  2016. 07. 26. 17:33

Már a magyar cím is vicces, főleg az eredeti ismeretében. Tipikusan az ismételjük meg az első részt pepitában jellegű folytatás, ami sokat ront az összhatáson. Egyszer nézős film.

Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Colin Salmon
Patrick Kennedy
Morgan Freeman
Charlotte Riley
Melissa Leo
Sean O'Bryan
Jackie Earle Haley
Robert Forster
Gerard Butler
Gerard Butler
Alon Aboutboul
Gerard Butler
Angela Bassett
Alon Aboutboul
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Gerard Butler
Radha Mitchell
Gerard Butler
Radha Mitchell
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
VOX: London ostroma
A film élvezetéhez nem árt elfogadni például azt a történetbeli tényt, hogy az angol miniszterelnök temetésén, Londonban több a terrorista, mint a rendőr és a katona együttvéve.75/100
Movieaddicts: Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma
Ha úgy érzed, nem vagy képes megszűnni, mint gondolkodó lény a mozi sötétjében, akkor a Támadás a Fehér Ház ellen 2 csak kínokat fog okozni. 4/10
Cinestar: Támadás a Fehér Ház ellen 2.
Esős délutánokra – mikor már az össze 90-es évekbeli akciófilmet kipipáltuk – egész kiváló. 69/100
 

A forgatásra 2014. októbere és 2015. áprilisa közt zajlott, nagyjából 60M $-ból.

(dulkap)
 

A filmet Bulgáriában, Indiában és Angliában vették fel.

(dulkap)
 

Mikor Fredrik Bond visszalépett a rendezéstől, szóba került Wayne Blair és Gary Fleder neve is, mielőtt Babak Najafi szerződött le a filmhez.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.