Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019)

Angel Has Fallen
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
60
Képek
7
Videók

Galéria (60)

Videók (7)

 
acura steve   2022. 02. 22.

legújabb vélemény

0

Egy hulladék az egész, Freemant meg utálom!

 
Lubi   2019. 08. 31.

a nap véleménye

3
Az elnök testőre elárulva

A Támadás a Fehér Ház ellen sorozat immár trilógiává bővült, és mindenkit megnyugtatok, ez a rész is pont olyan lett, mint az előző kettő. De a mozi nyilvánvalóan egy stabil közönségbázist szólít meg, akik akkor lennének elégedetlenek, ha ez nem így ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 09. 29.

1

Az akciójelenetek rendben voltak, de nem estem hanyatt a történetétől. A történet kicsit hasonló a korábbiakhoz.

 
Norbert93   2019. 09. 19.

1
Vajon elbír-e még a franchise több filmet?

Ez a film is felvette a Halálos iramban franchise stílusát, arra vonatkozóan, hogy látványra, elpusztíthatatlan übermacsóra és akciódúsabb, túltolt folytatásokra megy. Annyi a különbség, hogy az előbbinek éppen ez az idealizálás adja meg a sikerét és karizmáját, ellenben  A Támadás a Fehér ház ellen világával. Ugyanis itt egyáltalán nem fekszik ez a fajta stílusirányzat, egy épkézláb első rész után mindjárt jött a franchise lehetősége és az anyagi haszon reményében bele is bocsátkoztak. A kritikai és nézői visszhang lényegtelen,  a bevétel a fontos. Amennyiben ez a film is eléri a kívánt bevételt, biztosan érkezik egy 4.rész is vagy egy spin-off. (Bár van esély mindkettőre) Szóval kapunk egy látványos, de bőrlehúzós akciófilmet ( na azért nem egy Szupercella 2-3 féle folytatást) , amit a moziból kisétálva el is felejtünk.

 
HE7EDIK   2019. 08. 31.

0

Ez a sorozat ugyanabban a cipőben jár, mint a Szupercella, csak valamivel azért nívósabb. A második rész volt a mélypont, ez azért jobb annál, mint sztoriban, mint szereplőkben. Jó volt látni Nolte-t, igaz már nagyon megöregedett, de összességében cs... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Gerard Butler az egyik kedvenc színészem így ha egy óriás papírlovat hajtogatna 2 órán keresztül fekete fehérben akkor is élveztem volna ezt a filmet szerintem:"D Látványos volt nagyon a dróntámadásos rész. Izgalmas akciófilm minden tekintetben.

 
BoBamburg   2020. 10. 29.

0

Egyik részt sem azért szerettük, mert egy jól átgondolt, okos film volt, hanem mert nulla gondolkodással is jól el lehetett rajta szórakozni. Izgalmas, pörgős, szinte érezni a füst és az izzadság szagát a tévén át. Viszont az ilyen ész nélküli lövöld... több»

A film összbevétele 126 373 219 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 116 625 457 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 495 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Gerard Butler motorbalesete miatt a Támadás a Fehér ház ellen 3 forgatása az eredetileg tervezett időponthoz képest három hónap csúszással kezdődött meg.

(hp)
 

Gerard Butler egy interjúban elmondta, hogy a film sokkal sötétebb és karakter központúbb lesz, mint az első két rész, ilyen értelemben pedig a 2017-es Logan - Farkashoz hasonlította, valamint kifejezte abbéli reményét, hogy a harmadik résszel lezárul a franchise.

(hp)
 

Mike Banning (Gerard Butler) feleségét az első két résszel ellentétben a Támadás a Fehér ház ellen 3-ban nem Radha Mitchell, hanem Piper Perabo alakítja.

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen trilógia az egyetlen a filmtörténetben, melynek mind a három részét más cég forgalmazta (FilmDistrict, Gramercy, Lionsgate).

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen 3 a második film, melyben Morgan Freeman alakítja az Egyesült Államok elnökének szerepét. Korábban az 1998-as Deep Impactben láthattuk ebben a szerepben.

(hp)
 
Ennek a produkciónak nem hogy a nagyvásznon nincs helye, de alapvető létjogosultsága sincs 2019-ben, és csak remélni lehet, hogy Mike Banning elnökei többet tényleg nem kerülnek már veszélybe. több»
 
A Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása beváltja azt, amit ígér: olcsó, egyszeri szórakozást az arra fogékonyak számára. Aki bírja a közepesen gagyi akciófilmeket és nincsenek nagy elvárásai a műfajjal szemben, az nyugodtan tegyen vele egy próbát. A többiek inkább nézzék meg még egy az első részt, vagy valami jobbat. több»
 
A finálé irodaházas lövöldözése azért enyhít a csalódottságon. Bár vannak jó pillanatai A védangyal bukásának, azért kétségtelenül a trilógia leggyengébbje. több»