Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
92
Képek
7
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nnorbert   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Nem szerettem ezt az egész borzalmat. A színészi játék nem sem győzött meg , és túl sok fantáziát sem véltem felfedezni ebben a történetben.Sajnálom hogy időt pazaroltam rá.

 
Lubi   2019. 08. 31.

a nap véleménye

Az elnök testőre elárulva

A Támadás a Fehér Ház ellen sorozat immár trilógiává bővült, és mindenkit megnyugtatok, ez a rész is pont olyan lett, mint az előző kettő. De a mozi nyilvánvalóan egy stabil közönségbázist szólít meg, akik akkor lennének elégedetlenek, ha ez nem így volna. Éppen ezért az alkotók nem is igyekeztek más formulákkal kísérletezni, megmaradtak a stafétabotnál, ahogy az várható is volt. A mai mozis kínálatban az akciófilm egyre ritkábban fordul elő tiszta műfajként. Sorra kapjuk a csihi-puhi fantasy és sci-fi képregényfilmeket, akcióba torkolló vígjátékokat, vagy mészárszék horrorokat, időnként ezen előbbiek kombinációját. Hiába található három-négy nagyobb akciójelenet minden mai nagyobb szuperpr... több»


 
Norbert93   2019. 09. 19.

Vajon elbír-e még a franchise több filmet?

Ez a film is felvette a Halálos iramban franchise stílusát, arra vonatkozóan, hogy látványra, elpusztíthatatlan übermacsóra és akciódúsabb, túltolt folytatásokra megy. Annyi a különbség, hogy az előbbinek éppen ez az idealizálás adja meg a sikerét és karizmáját, ellenben  A Támadás a Fehér ház ellen világával. Ugyanis itt egyáltalán nem fekszik ez a fajta stílusirányzat, egy épkézláb első rész után mindjárt jött a franchise lehetősége és az anyagi haszon reményében bele is bocsátkoztak. A kritikai és nézői visszhang lényegtelen,  a bevétel a fontos. Amennyiben ez a film is eléri a kívánt bevételt, biztosan érkezik egy 4.rész is vagy egy spin-off. (Bár van esély mindkettőre) Szóval kapunk egy látványos, de bőrlehúzós akciófilmet ( na azért nem egy Szupercella 2-3 féle folytatást) , amit a moziból kisétálva el is felejtünk.

 
HETEDIK   2019. 08. 31.

Ez a sorozat ugyanabban a cipőben jár, mint a Szupercella, csak valamivel azért nívósabb. A második rész volt a mélypont, ez azért jobb annál, mint sztoriban, mint szereplőkben. Jó volt látni Nolte-t, igaz már nagyon megöregedett, de összességében csak egy újabb tucat akciófilm, amit ha megnéz az ember, másnapra már el is felejti.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Gerard Butler az egyik kedvenc színészem így ha egy óriás papírlovat hajtogatna 2 órán keresztül fekete fehérben akkor is élveztem volna ezt a filmet szerintem:"D Látványos volt nagyon a dróntámadásos rész. Izgalmas akciófilm minden tekintetben.

Gerard Butler
Jada Pinkett Smith
Nick Nolte
Danny Huston
Gerard Butler
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith
Gerard Butler
 
A finálé irodaházas lövöldözése azért enyhít a csalódottságon. Bár vannak jó pillanatai A védangyal bukásának, azért kétségtelenül a trilógia leggyengébbje. több»
 
Ennek a produkciónak nem hogy a nagyvásznon nincs helye, de alapvető létjogosultsága sincs 2019-ben, és csak remélni lehet, hogy Mike Banning elnökei többet tényleg nem kerülnek már veszélybe. több»
 
Összességében nem felháborító, de annál felejthetőbb folytatás lett a Támadás a Fehér Ház ellen 3, aminek nincsenek emlékezetes momentumai és pont ezért nehéz is részletesen írni róla, mert még ha rossz lenne, akkor több potenciált is ki tudtam volna hozni a cikkből. több»

A film összbevétele 126 373 219 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 116 625 457 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 495 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Gerard Butler motorbalesete miatt a Támadás a Fehér ház ellen 3 forgatása az eredetileg tervezett időponthoz képest három hónap csúszással kezdődött meg.

(hp)
 

Gerard Butler egy interjúban elmondta, hogy a film sokkal sötétebb és karakter központúbb lesz, mint az első két rész, ilyen értelemben pedig a 2017-es Logan - Farkashoz hasonlította, valamint kifejezte abbéli reményét, hogy a harmadik résszel lezárul a franchise.

(hp)
 

Mike Banning (Gerard Butler) feleségét az első két résszel ellentétben a Támadás a Fehér ház ellen 3-ban nem Radha Mitchell, hanem Piper Perabo alakítja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.