Május 31-én látható utoljára a Netflixen a Támadás a Fehér Ház ellen-trilógia harmadik, befejező része, A védangyal bukása.

A védangyal bukása egy 2019-es amerikai politikai akció-thriller film, melyet Ric Roman Waugh rendezett. A film főszereplői Gerard Butler, Morgan Freeman és Jada Pinkett Smith. A cselekmény ismét az Egyesült Államok titkosszolgálati ügynökét, Mike Banninget követi, aki versenyt fut az idővel, hogy tisztázza a nevét, miután Allan Trumbull, az Egyesült Államok elnöke ellen elkövetett dróntámadással vádolják.

A film a megjelenését követően három hétig uralta a bevételi toplistákat az USÁ-ban és Kanadában, világszerte 170 millió dollárt termelt. A Rotten Tomatoes-on a film 39%-os sikert aratott 190 kritika alapján, 5/10-es átlagértékeléssel. A trilógiát és annak befejezését nem tartják kiemelkedőnek (mafabon azért egy kicsit magasabb, 69%-os az értékelése), inkább a középkategóriában egy megfelelőnek – te adsz neki egy utolsó esélyt?

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | politikai | thriller

Mike Banning valódi hazafi, aki mégis hazájával találja szemben magát. A biztonsági ügynököt az elnök elleni merénylet tervezésével vádolják, így nyomába ered az FBI és... több»