Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

A remény rabjai

(The Shawshank Redemption)
 
kristof17  2016. 08. 28. 20:53

Egy igazán magával ragadó film. Ha csak a sztorit olvasnám akkor is érdekesnek találnám, de szerintem iszonyat jól játszanak benne a lényeges színészek.

 
Bog1  2016. 07. 20. 13:09

Zseniális film egyszerűen nincs olyan része ami ne tetszene. A zenék a rendezés szereplők mint tökéletesen vannak megoldva a történetet nagyon jól le vezényelték teljesen élvezhető végig ami nagyon fontos de nekem mégis a zene az aláfestő zenék a kedvenceim mindenkinek ajánlom ezt a filmet mert nagyon tanulságos

 
ZeroHero  2015. 05. 04. 17:12

A sztori nem egy nagy szám, érzelmileg sem hatott meg annyira, amennyire vártam a sok hájptól -a sörivós részt kivéve-, Tim Robbins és Morgan Freeman színészi játéka egy idő után már irritáló, mások jobban megfeleltek volna a feladatra. A könyv biztos jó, de azokat a Halálsoron kívül megfilmesíteni nem tudják normálisan. Ha már hasonló film, akkor az Életfogytig sokkal jobb, bár az vígjáték, sokkal jobban át lehet érezni a helyzetüket. Ez a film agyon van hájpolva, egyszer nézhető.

 
Adell89  2015. 03. 23. 17:02

A sztori nem egy nagy szám, érzelmileg sem hatott meg annyira, amennyire vártam -a sörivós részt kivéve-, Tim Robbins és Morgan Freeman színészi játéka egy idő után már irritáló, mások jobban megfeleltek volna a feladatra. A könyv biztos jó, de azokat a Halálsoron kívül megfilmesíteni nem tudják normálisan. Ha már hasonló film, akkor az Életfogytig sokkal jobb, bár az vígjáték, sokkal jobban át lehet érezni a helyzetüket. Ez a film egyszer nézhető.

 
Mate  2015. 01. 25. 23:48

Éppen, hogy csak egy hajszál választja el a könyv színvonalától. Olyan mesterien van megírva a forgatókönyv, és olyan hitelesen vannak eljátszva a szerepek, hogy szó szerint a fehér falak és a rácsok között éreztem magam amikor néztem.

Clancy Brown
Morgan Freeman
Brian Libby
James Whitmore
Morgan Freeman
Bob Gunton
Tim Robbins
Morgan Freeman
Tim Robbins
Tim Robbins
James Whitmore
Tim Robbins
Morgan Freeman
Clancy Brown
Morgan Freeman
Tim Robbins
 

Az IMDb-n 9,2-es osztályzatával a legjobb filmként tartják számon a Keresztapával holtversenyben.

(GedyPapa)
 

2011-ben a BBC Rádió hallgatói kedvenc filmjüknek választották.

(Bogi87)
 

1995-ben a filmtörténet legtöbbet kikölcsönzött filmje volt.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.