Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Amerikai história X

(American History X)
 
Snowball  2016. 12. 13. 22:17

Ennyire rémes művet nem mostanában láttam. Sajnos azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem fogott meg, kezdve azzal, hogy értelmetlen és katyvasz az egész ennek tetejébe pedig teljes kudarc volt karakter fronton.

 
BallEr  2016. 04. 11. 20:24

Szörnyen lehangoló filmet készítettek. Értem ez alatt, hogy a történetnek se eleje nincs se vége. Hiába vártam ki a filmet nem jött a nagy áttörés. Kár volt érte az a kidobott idő.

 
norbi0102  2016. 02. 10. 09:48

Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos.A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet. Nekem úgy tűnt mintha össze vissza ugrálnánk és nem lehet eldönteni sokszor hogy most mi is van.

 
mdlg4th  2016. 02. 04. 20:09

Nekem ez a sztori nem igazán jött be sajnos.A történet itt elég durva módon lehúzza az egész filmet. Nekem úgy tűnt mintha össze vissza ugrálnánk és nem lehet eldönteni sokszor hogy most mi is van. Nem ajánlom.

 
mamiéstöti2  2016. 08. 05. 21:46

A jó ízlés határait súrolja ez a film, rögtön az elején a padkáztatás megjeleníti a film erőszakos vonásait. Csak felnőtt nézőknek ajánlom.

Edward Norton
Edward Norton
Edward Norton
Edward Norton
Stacy Keach
Edward Norton
Edward Norton
Edward Norton
Avery Brooks
Edward Norton
Edward Norton
Fairuza Balk
Ethan Suplee
Edward Norton
 

Legbelső félelem / Az utolsó éjjel / Amerikai história X E három film egyedülálló módon alkotnak egy börtöndráma trilógiát, hiszen nem szokványos módon kapcsolódnak egymáshoz: A Legbelső félelem-ben Norton megússza a börtönt, Az Utolsó Éjjel-ben már a börtönéletre való felkészülését követhetjük nyomon, míg az Amerikai história X-ben már "bent vagyunk" a börtönben.

(szucszoli)
 

Kaye, a rendező és Edward Norton összeveszett egymással a film végső vágása során. Ennek hátterében az állt, hogy Kaye megtagadta a film megvágását, más befejezést szánt neki. Véleménye szerint nem lett volna gyökeresen más a film vége, csupán eltérő eszközökkel jutott volna hasonló eredményre. Kaye, aki nem csak a rendezője, hanem egyben operatőre is volt a filmnek, ezek után megpróbálta elérni hogy a neve ne szerepeljen a stáblistán, de ez sem jött össze neki.

(Bogi87)
 

Az Anti-Heroes punk együttes beperelte a New Line Cinemát a film egyik karakterén látható tetoválás miatt, amelyen szerepel az együttes neve. A zenészek nem akartak semmiféle kapcsolatot nácikkal, akár valós, akár kitalált személyekről legyen szó.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.