Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A bűn hálójában (2007)

Boy A
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Nagyon tetszett a film története a sráccal, akit még kisfiúként ítéltek el, és bár próbál beilleszkedni, valahol megmaradt annak. A sztori a jelen mellett egy múltbeli szálon keresztül fedi fel, hogy pontosan mi és miért történt. Szomorú, hogy annak ... több»

 
Adepto   2016. 02. 20.

0

Andrew Garfield zseniálisan érzelmes és megható alakítását láthatjuk ebben az elgondolkodtató filmben. Vajon az embert egy általa a múltban elkövetett tette minősíti egész életében, vagy az azóta eltelt időszak és annak történései? Talán ez lehetne e... több»

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

0

Roppant jól megírt forgatókönyv. A kérdés amit felvet pedig koránt sem egyértelmű. Sőt!

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

El se tudtam hinni, hogy ilyen jó filmet milyen módon hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.

 
pacific22   2020. 03. 08.

0
Nincs megbocsátás?

Jó rendezés, a fiú jellemábrázolása nagyon hihető. Angliában nagyon jól elrejtik a srácot. A fordulat mégis az árulás. Ami annak ellenére számomra nehezen hihető, hogy a fiú jól megindokolja az apának az árulása okát. A lány az adott helyzetben nem áll ki a fiú mellett, ami nekem hihető, hiszen a média aljas módon bizonyította, hogy a srác inkább ártalmas, mint hasznos. Már csak az a kérdés: ha bárki egyszer az életben nagy hibát követ el, akkor tényleg egész életére nincs megbocsátás?

A film összbevétele 106 368 dollár volt (imdb.com).

 

Egy múltbeli jelenetben Jack/Eric barátjával, Philippel az utcán játszva Pókembert imitálja. A főszereplőt alakító Andrew Garfield később két filmben is eljátszotta Peter Parker/Pókember szerepét.

(elekm90)