Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Adepto   2016. 02. 20.

legújabb vélemény

Andrew Garfield zseniálisan érzelmes és megható alakítását láthatjuk ebben az elgondolkodtató filmben. Vajon az embert egy általa a múltban elkövetett tette minősíti egész életében, vagy az azóta eltelt időszak és annak történései? Talán ez lehetne egy mondatban a film tartalma, de ennél sokkal több!!! A filmben azt a választ kapjuk, hogy az utóbbi, amivel szembe kell néznie Ericnek. Az, ahogy ezt megvalósították, amilyen finoman és mégis földbe döngölően játszik az érzéseinkkel mind a forgatókönyv, mint Andrew Garfield, az az igazán rendkívüli és megrázó!

 
Ragemarci   2015. 11. 16.

Roppant jól megírt forgatókönyv. A kérdés amit felvet pedig koránt sem egyértelmű. Sőt!


 
Rikudou6   2015. 08. 12.

El se tudtam hinni, hogy ilyen jó filmet milyen módon hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.