Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Tőzsdecápák: A pénz nem alszik (2010)

Wall Street: Money Never Sleeps
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
batukán   2017. 08. 04.

Szerintem is több mint 120 perc abszolút unalom. Durva ezt kimondani, de még durvább volt benne lenni. Hogy mit akart ezzel Stone elérni? Ez rejtély marad.

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

nem méltó az előzőhöz az első rész remek volt, de ez semmi lényegében egy tipikus amerika film, ahol az érzelem végül győz és mindenki boldog, ahol már nem a pénz, hanem a család aze első. unalmas és nem csattanó


 
penzesisti   2017. 08. 20.

A gazdagságról és pénzről szóló filmben minden a háttérbe szorul, semmi sem számít csak a vagyon. A szereplők rátermett karakterek, hiteles játékuk a film sikere.

 
pindurcat   2015. 06. 11.

2 óra tömény unalom. Követhetetlenek a párbeszédek, és maga a nyelv erőltetett szakmaisága nevetséges. Nem az átlagnézönek készült a film, az biztos. Élvezhetetlen.

 
dubzsu   2015. 10. 23.

Tipikus Wall Street -i film, ami ezúttal sem okozott csalódást. Reálisan és izgalmasan mutatja be ezt a fajta egyedi és zárt világot, amiben senkit sem kímélnek.

A film összbevétele 134 748 021 dollár volt (imdb.com).

 

Shia LaBeouf számos brókerrel készített interjút a felkészülése során, s az interjúalanyok 90 százaléka azt állította, hogy a Tőzsdecápák figuráját, Gordon Gekkót annyira imádták, hogy miatt választották a bróker szakmát.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Shia LaBeouf a szerepére készülve annyira rákapott a tőzsdére, hogy megtanulta a szakmát és minősítést is szerzett. Ráadásul a pénzét is ügyesen megforgatta: 20 ezer dollárból 400 ezret tudok csinálni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Eli Wallach improvizálta a karaktere fütyülését.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.