Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
67%

Tőzsdecápák: A pénz nem alszik (2010)

Wall Street: Money Never Sleeps
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Videók (2)

 
casual   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

0

A Tőzsdecápák c. film (direkt nem úgy írtam, hogy első rész) felülmúlhatatlan, ilyen szintű alkotásnak nem lenne szabad folytatást csinálni. A 2. a maga nemében tulajdonképpen egész jó, ebben is sok morális kérdés felvetődik, de, hogy magamat ismételjem, kár volt megcsinálni.

 
batukán   2017. 08. 04.

0

Szerintem is több mint 120 perc abszolút unalom. Durva ezt kimondani, de még durvább volt benne lenni. Hogy mit akart ezzel Stone elérni? Ez rejtély marad.

 
penzesisti   2017. 08. 20.

0

A gazdagságról és pénzről szóló filmben minden a háttérbe szorul, semmi sem számít csak a vagyon. A szereplők rátermett karakterek, hiteles játékuk a film sikere.

 
pindurcat   2015. 06. 11.

0

2 óra tömény unalom. Követhetetlenek a párbeszédek, és maga a nyelv erőltetett szakmaisága nevetséges. Nem az átlagnézönek készült a film, az biztos. Élvezhetetlen.

 
film kedvelő   2016. 12. 17.

0

nem méltó az előzőhöz az első rész remek volt, de ez semmi lényegében egy tipikus amerika film, ahol az érzelem végül győz és mindenki boldog, ahol már nem a pénz, hanem a család aze első. unalmas és nem csattanó

 
gihera81   2015. 11. 11.

0

Kicsit hosszú a film, kicsit lassan indul be, igazából csak az utolsó harmad az, ami tényleg lekötötte a figyelmemet. Nem tudom, mekkora kövezés jár ugyan ezért, de a pozitív meglepetések között tudom említeni Shia LaBeoufot, aki nagyszerűen hozza az... több»

 
dubzsu   2015. 10. 23.

0

Tipikus Wall Street -i film, ami ezúttal sem okozott csalódást. Reálisan és izgalmasan mutatja be ezt a fajta egyedi és zárt világot, amiben senkit sem kímélnek.

A film összbevétele 134 748 021 dollár volt (imdb.com).

 

Shia LaBeouf számos brókerrel készített interjút a felkészülése során, s az interjúalanyok 90 százaléka azt állította, hogy a Tőzsdecápák figuráját, Gordon Gekkót annyira imádták, hogy miatt választották a bróker szakmát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shia LaBeouf a szerepére készülve annyira rákapott a tőzsdére, hogy megtanulta a szakmát és minősítést is szerzett. Ráadásul a pénzét is ügyesen megforgatta: 20 ezer dollárból 400 ezret tudok csinálni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Eli Wallach improvizálta a karaktere fütyülését.

(kázsé)
 

Az első folytatás egy Oliver Stone filmhez.

(kázsé)
 

Shia LaBeouf lefogyott a szerephez, mivel úgy látta, hogy a legtöbb tőzsdeügynök nagyon sovány.

(kázsé)