Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Egy különc srác feljegyzései (2012)

The Perks of Being a Wallflower
Filmadatlap
 
27
Szereplők
44
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Erin Wilhelmi
Logan Lerman
Mae Whitman
Ezra Miller
Emma Watson
Emma Watson
Logan Lerman
Logan Lerman
Logan Lerman
Emma Watson
Logan Lerman

Videók (1)

 
Varga_Júlia   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Aki volt kamasz, az együtt tud lenni ezzel a filmmel - olyan kamaszfilm, ami szépen felteszi sorjában azokat a kérdéseket, amiket egy serdülőkorú ember újra meg újra. Nyilván ettől válik talán nézhetetlenné más generációk számára, de aki szereti a coming of age történeteket, annak nem lesz vele baja.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Ez egy olyan film, ahol nem mondanak ki mindent. Aprólékosan felépített a története és sok helyen a nézőre hagyják a történet pici eleminek összeillesztését.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 06.

0

Még a megjelenése után megnéztem a filmet és első látásra nem tett bennem mély benyomást. Aztán mégis csak izgatni kezdett a történet (talán azért is, mert sokan a modern Zabhegyezőként gondolkodnak róla) és elolvastam a regényt. Most, hogy másodjára... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Egyedül Emma Watson jelentett üde színfoltot számomra a filmben. A film többre volt hivatott. Személy szerint ez az film nem igazán tetszett. Semmi olyan nem volt a filmben ami igazán megfogott volna.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Különös atmoszférája van. Nem lehet róla egyértelmű véleményt mondani. Amit egyértelműen ki lehet emelni az a zene, valamint Emma Watson. Egyébként egy olyan film amit, megnézel és vagy sokáig a fejedben marad, vagy másnapra el is felejted. Ez attól ... több»

 
Lamboh   2017. 10. 24.

0

Nagyon jó film. Az egyetlen problémám ugyan az a dolog, amit előttem már valaki megjegyzett. Ez pedig az, hogy a főszereplőnk problémája konkrétan majdhogy nem ki lett hagyva a filmből, mintha a könyvben ott sem lett volna. Ezt leszámítva tényleg jó ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

0

Nagyon jó film. Nem az a tucattermék tinifilm mint amire számítottam. Mély mondanivaló és valósághű, hihető romantikus vonulata van. Az egész film keserédes, de valahogy ez adja meg azt a tipikus atmoszférát ami olyan jóvá teszi. A szereplőgárda is igen kitett magáért.

A film összbevétele 17 738 570 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló könyvben Patrick és Mary Elizabeth láncdohányosok voltak. A filmből ez kimaradt, hogy ne kapjon túl magas korhatár besorolást.

(kázsé)
 

Emma Watson saját bevallása szerint nem nézte meg azokat a jeleneteket, amelyekben csókolózik, ahogy a Rocky Horror Picture Show jelenetet sem.

(kázsé)
 

Ezra Miller első meghallgatása Skype-on keresztül zajlott, ami olyan jól sikerült, hogy öt órával később már meg is kapta a szerepet.

(kázsé)
 

Ez Emma Watson első fontosabb szerepe a Harry Potter filmek után.

(kázsé)
 

A film végén a családi vacsoránál Charlie megkérdezi az apját, hogy fog teljesíteni a pittsburgh-i Penguins hokicsapat. A válasz az, hogy rosszul, és meg kellene tanulniuk védekezni. Abban az évben a Penguins első alkalommal nyerte meg a Stanley Kupát.

(kázsé)