Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Egy különc srác feljegyzései (2012)

The Perks of Being a Wallflower
Filmadatlap
 
27
Szereplők
46
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Varga_Júlia   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Aki volt kamasz, az együtt tud lenni ezzel a filmmel - olyan kamaszfilm, ami szépen felteszi sorjában azokat a kérdéseket, amiket egy serdülőkorú ember újra meg újra. Nyilván ettől válik talán nézhetetlenné más generációk számára, de aki szereti a coming of age történeteket, annak nem lesz vele baja.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Ez egy olyan film, ahol nem mondanak ki mindent. Aprólékosan felépített a története és sok helyen a nézőre hagyják a történet pici eleminek összeillesztését.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 06.

0

Még a megjelenése után megnéztem a filmet és első látásra nem tett bennem mély benyomást. Aztán mégis csak izgatni kezdett a történet (talán azért is, mert sokan a modern Zabhegyezőként gondolkodnak róla) és elolvastam a regényt. Most, hogy másodjára... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Egyedül Emma Watson jelentett üde színfoltot számomra a filmben. A film többre volt hivatott. Személy szerint ez az film nem igazán tetszett. Semmi olyan nem volt a filmben ami igazán megfogott volna.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Különös atmoszférája van. Nem lehet róla egyértelmű véleményt mondani. Amit egyértelműen ki lehet emelni az a zene, valamint Emma Watson. Egyébként egy olyan film amit, megnézel és vagy sokáig a fejedben marad, vagy másnapra el is felejted. Ez attól ... több»

 
Lamboh   2017. 10. 24.

0

Nagyon jó film. Az egyetlen problémám ugyan az a dolog, amit előttem már valaki megjegyzett. Ez pedig az, hogy a főszereplőnk problémája konkrétan majdhogy nem ki lett hagyva a filmből, mintha a könyvben ott sem lett volna. Ezt leszámítva tényleg jó ... több»

 
citizenfour99   2016. 03. 24.

0

A film még az egészséges Hollywood-i giccshalmazon belül mozog. Tehát még akár a valóságban is működhetnének így a dolgok. Egyébként tetszett a film, egy kicsikét túlértékeltnek érzem, viszont ezek közül ""coming of age''' filmek közül mindenképp kie... több»

Galéria (16)

Erin Wilhelmi
Logan Lerman
Mae Whitman
Ezra Miller
Emma Watson
Emma Watson
Logan Lerman
Logan Lerman
Logan Lerman
Emma Watson
Logan Lerman

Videók (1)

A film összbevétele 17 738 570 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló könyvben Patrick és Mary Elizabeth láncdohányosok voltak. A filmből ez kimaradt, hogy ne kapjon túl magas korhatár besorolást.

(kázsé)
 

Emma Watson saját bevallása szerint nem nézte meg azokat a jeleneteket, amelyekben csókolózik, ahogy a Rocky Horror Picture Show jelenetet sem.

(kázsé)
 

Ezra Miller első meghallgatása Skype-on keresztül zajlott, ami olyan jól sikerült, hogy öt órával később már meg is kapta a szerepet.

(kázsé)
 

Ez Emma Watson első fontosabb szerepe a Harry Potter filmek után.

(kázsé)
 

A film végén a családi vacsoránál Charlie megkérdezi az apját, hogy fog teljesíteni a pittsburgh-i Penguins hokicsapat. A válasz az, hogy rosszul, és meg kellene tanulniuk védekezni. Abban az évben a Penguins első alkalommal nyerte meg a Stanley Kupát.

(kázsé)
 

A filmet az a Stephen Chbosky írta és rendezte, aki a film alapjául szolgáló könyv szerzője is egyben.

(kázsé)