Matthew McConaughey krimije és Emma Watson drámája is a Hetifilm kínálatában!

Új hét, új filmek a Hetifilm.hu VOD-szolgáltatásában. Már nézhető az amerikai romantikus dráma, az Egy különc srác feljegyzései melynek főszerepeiben olyan fiatal sztárokat láthatunk, mint Logan Lerman, Emma Watson és Ezra Miller. Betekintést nyerhetünk egy agyafúrt Los Angeles-i védőügyvéd pályafutásának legkényesebb ügyébe a Matthew McConaughey nevével fémjelzett krimiben, Az igazság ára-ban. Felkerült a műsorra Lars von Trier botrányfilmje, a Charlotte Gainsbourg és Jamie Bell főszereplésével forgatott A nimfomániás. Feszült perceket ígér a dán sikerfilm, a Nyomtalanul című thriller, de a kínáltban helyet kapott Mads Mikkelsen többszörös díjnyertes pszichológiai drámája, A vadászat is. De ezzel még nincs vége! Nézz körül a Hetifilm.hu archívumában, ahol garantáltan találsz a kedvednek megfelelő filmet! Regisztrálj egyszerűen és gyorsan, és használd ki az ingyenes próbaidőszakot!

#6

86 A vadászat  (2012)

(74) (6)

dráma

Lucas (Mads Mikkelsen) nemrég vált el feleségétől, de nem keseredett el teljesen, hiszen ott van neki a munkája, amit annyira imád. A férfi óvodai asszisztensként keresi a... több»

#5

80 Nyomtalanul  (2013)

(26) (4)

krimi | misztikus | thriller

Carl Mørc nyomozó kvalitásait mindenki elismeri, nem véletlen, hogy egész pályafutása alatt az ő csapata kapta a legkényesebb ügyeket. Amikor azonban egy küldetés balul sül el,... több»

#4

dráma

A középkorú nőre súlyos testi sérülésekkel talál rá a hazafelé tartó férfi. Felviszi a lakására és gondoskodik róla, a nő pedig fájdalmas őszinteséggel tárja elé... több»

#3

dráma

Egy napon Seligman (Stellan Skarsgård) egy összevert nőre talál az egyik sikátorban. Joe (Charlotte Gainsbourg) szemmel láthatóan gondoskodásra szorul. Seligman megszánja a lányt,... több»

#2

dráma

A magának való gimnazista, Charlie magányosan tölti napjait. Legjobb barátja öngyilkossága után nem sikerül beilleszkednie kortársai közé, és csaldájával sem jön ki. Egy nap... több»

#1

81 Az igazság ára  (2011)

(28) (5)

dráma | krimi | thriller

Mickey Haller (Matthew McConaughey) agyafúrt Los Angeles-i védőügyvéd, mindig tudja kitől mennyit lehet kérni, illetve kiből mennyit lehet kihúzni, ha a börtön elekerülése a... több»