Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

A nimfomániás 2. rész (2013)

Nymphomaniac: Vol. II
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Stacy Martin
Mia Goth
Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Jamie Bell
Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Stellan Skarsgård
Stacy Martin
Udo Kier
Shia LaBeouf
Jamie Bell
Charlotte Gainsbourg
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Charlotte Gainsbourg
Mia Goth
Charlotte Gainsbourg
 
dailyfilmsan   2018. 12. 19.

legújabb vélemény

A kevesebb néha több lenne

Sok kritikán átrágtam magam mielőtt hozzáfogtama film nézéséhez. Nem akartam olyan filmmel az időt pocsékolni ami pusztán a testi vágyak hedonikus élvezetéről szól. Mivel a kritikák igaz megosztóak voltak de inkább a film érzékenységéről és nyersségéről valamint őszinteségéről szóltak, adtam a filmnek egy esélyt. A film készítője eredetileg 1 egész estés Nimfomániást álmodott meg, és csak kényszer szülte megoldás a film kettészedése (teszem hozzá külön-külön is nagyon hosszúak ). A kettébontás nem csak azt mutatja a meg a nézőnek hogy ez egy túl hosszúra megálmodott film. Szerkezeti bontás is megtörtént. A fiatal és a középkorú évek a beszélgetés időpontjáig. A második rész dominatív húzóere... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Sok volt. Nagyon sok(k) volt. Kendőzetlenségnek ez már a rosszabbik oldala. Átestek "kicsit" a ló másik oldalára...Viszont ami miatt mégse nézhetetlen az a képi világ, a vágás illetve a megszerkesztettsége, hisz ha csak azt nézzük, akkor egy kiváló filmről beszélünk.


 
Berto49   2017. 04. 15.

Ez lenne a modern filmművészet?

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem ezt a förmedvényt. Amennyiben ez a modern filmművészet, akkor köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerütlen történet, értelmetlen befejezéssel. (Olyan mindegy lett volna Joe-nak, hogy megdugja Seligman, bár a mutatott puha szerszámmal ez nem is ment volna, de ő puff!!! lelövi. Az egyik poén az, hogy a pisztolyt maga mellett tartotta az ágyban, miután összerugdosva és lepisálva fetrengett az esőben és S. megszánva hazavitte.) Már a címből is lehetett tudni, hogy nem egy rózsaszín lányregény témájáról szól a film, de azért azt nem gondoltam, hogy egy szinte mindenre kiterjedő Krafft-Ebing illusztráció lesz, ugyanis néhány kivételtől elteki... több»

 
andor50   2016. 04. 19.

Az első részt jobbnak mondanám, ott még úgy éreztem, hogy akar valamit mondani a film és megismerhetjük a főszereplő karakterét. De a második részben már kezd kicsit önkényes lenni a történetmesélés, eldurvul a dolog és átesik a ló túloldalára. Érdekes látni az ilyen belső vívódás, de azért mégiscsak durva.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

Az első felvonás talán sokkal művészibb sokkal feszültebb és sokkal megigézőbb volt, mint ez. Az ütötte a zseniális kategóriát ez már nem volt annyira feszes és annyira mély nyomot hagyó de mindenképpen érdemes ezt is megnézni, mert egyben Zseniális a 2 rész.

A film összbevétele 2 227 167 dollár volt (imdb.com).

 

Lars von Trier úgynevezett " Depresszió trilógiájának" 3. darabja és egyben az utolső is. Az első kettő az Antikrisztus és a Melankólia.

(dailyfilmsan)
 

A filmet a 2014-es Velencei Filmfesztiválon mutatták be a nagyérdemű közönségnek.

(dailyfilmsan)
 

Charlotte Gainsbourg egy interjúban azt mondta, Lars von Trier megkérte, énekelje fel a "Hey Joe" c. számot, mivel nem kapta meg a jogokat Jimi Hendrix változatához.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.