Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

A nimfomániás 2. rész (Nagypolgári nimfománok 2) (2013)

Nymphomaniac: Vol. II
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Stacy Martin
Mia Goth
Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Jamie Bell
Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Stellan Skarsgård
Stacy Martin
Udo Kier
Shia LaBeouf
Jamie Bell
Charlotte Gainsbourg
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Charlotte Gainsbourg
Mia Goth
Charlotte Gainsbourg

Videók (3)

 
Cleo   2022. 04. 01.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyszerre néztem meg a két részt, ráadásul mind a két alkalommal rendezői változatot, így csak arról tudok nyilatkozni. Nagyon tetszett a film, bevallom, ilyen mélységre és történetre a cím alapján nem számítottam (nem olvastam el a fülszöveget). Nag... több»

 
dailyfilmsan   2018. 12. 19.

1
A kevesebb néha több lenne

Sok kritikán átrágtam magam mielőtt hozzáfogtama film nézéséhez. Nem akartam olyan filmmel az időt pocsékolni ami pusztán a testi vágyak hedonikus élvezetéről szól. Mivel a kritikák igaz megosztóak voltak de inkább a film érzékenységéről és nyersségé... teljes kritika»

1
 
Berto49   2017. 04. 15.

0
Ez lenne a modern filmművészet?

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem ezt a förmedvényt. Amennyiben ez a modern filmművészet, akkor köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerütlen történet, értelmetlen befejezéssel. (Olyan mindegy lett volna Joe-nak, hogy megdugja Sel... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Sok volt. Nagyon sok(k) volt. Kendőzetlenségnek ez már a rosszabbik oldala. Átestek "kicsit" a ló másik oldalára...Viszont ami miatt mégse nézhetetlen az a képi világ, a vágás illetve a megszerkesztettsége, hisz ha csak azt nézzük, akkor egy kiváló filmről beszélünk.

 
andor50   2016. 04. 19.

0

Az első részt jobbnak mondanám, ott még úgy éreztem, hogy akar valamit mondani a film és megismerhetjük a főszereplő karakterét. De a második részben már kezd kicsit önkényes lenni a történetmesélés, eldurvul a dolog és átesik a ló túloldalára. Érdekes látni az ilyen belső vívódás, de azért mégiscsak durva.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

0

Az első felvonás talán sokkal művészibb sokkal feszültebb és sokkal megigézőbb volt, mint ez. Az ütötte a zseniális kategóriát ez már nem volt annyira feszes és annyira mély nyomot hagyó de mindenképpen érdemes ezt is megnézni, mert egyben Zseniális a 2 rész.

 
cunci   2015. 06. 16.

0

Az első rész megtekintését követően volt némi hiányérzetem, továbbá az apával és fafétisével kapcsolatos részeket untam. Ugyanakkor rengeteg emlékezetes pillanata van az első résznek is (pl az ütős nyitány Rammsteinnel), csak sok a megválaszolatlan k... több»

A film összbevétele 2 227 167 dollár volt (imdb.com).

 

Lars von Trier úgynevezett " Depresszió trilógiájának" 3. darabja és egyben az utolső is. Az első kettő az Antikrisztus és a Melankólia.

(dailyfilmsan)
 

A filmet a 2014-es Velencei Filmfesztiválon mutatták be a nagyérdemű közönségnek.

(dailyfilmsan)
 

Charlotte Gainsbourg egy interjúban azt mondta, Lars von Trier megkérte, énekelje fel a "Hey Joe" c. számot, mivel nem kapta meg a jogokat Jimi Hendrix változatához.

(kázsé)
 

A filmben számos utalás található Andrei Tarkovsky rendezőre.

(kázsé)
 

A három mű, amikre Seligman utal, amikben találkozott az erotikával, a Dekameron, a Canterbury mesék és az 1001 éjszaka meséi mind részei Pasolini "élet trilógiájának".

(kázsé)