Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Vélemények: A nimfomániás 2. rész (Nagypolgári nimfománok 2) (2013)

 
dailyfilmsan   2018. 12. 19.

legújabb vélemény

A kevesebb néha több lenne

Sok kritikán átrágtam magam mielőtt hozzáfogtama film nézéséhez. Nem akartam olyan filmmel az időt pocsékolni ami pusztán a testi vágyak hedonikus élvezetéről szól. Mivel a kritikák igaz megosztóak voltak de inkább a film érzékenységéről és nyersségé... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Sok volt. Nagyon sok(k) volt. Kendőzetlenségnek ez már a rosszabbik oldala. Átestek "kicsit" a ló másik oldalára...Viszont ami miatt mégse nézhetetlen az a képi világ, a vágás illetve a megszerkesztettsége, hisz ha csak azt nézzük, akkor egy kiváló filmről beszélünk.


 
Berto49   2017. 04. 15.

Ez lenne a modern filmművészet?

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem ezt a förmedvényt. Amennyiben ez a modern filmművészet, akkor köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerütlen történet, értelmetlen befejezéssel. (Olyan mindegy lett volna Joe-nak, hogy megdugja Sel... teljes kritika»

 
andor50   2016. 04. 19.

Az első részt jobbnak mondanám, ott még úgy éreztem, hogy akar valamit mondani a film és megismerhetjük a főszereplő karakterét. De a második részben már kezd kicsit önkényes lenni a történetmesélés, eldurvul a dolog és átesik a ló túloldalára. Érdekes látni az ilyen belső vívódás, de azért mégiscsak durva.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

Az első felvonás talán sokkal művészibb sokkal feszültebb és sokkal megigézőbb volt, mint ez. Az ütötte a zseniális kategóriát ez már nem volt annyira feszes és annyira mély nyomot hagyó de mindenképpen érdemes ezt is megnézni, mert egyben Zseniális a 2 rész.

 
cunci   2015. 06. 16.

Az első rész megtekintését követően volt némi hiányérzetem, továbbá az apával és fafétisével kapcsolatos részeket untam. Ugyanakkor rengeteg emlékezetes pillanata van az első résznek is (pl az ütős nyitány Rammsteinnel), csak sok a megválaszolatlan k... több»

 
nagynesze   2015. 08. 30.

Az első rész után nagyon bizakodó voltam, hogy egy közel tökéletes folytatás következhet, de sajnos túlságosan messzire ment a dán rendező. A kiábrándítóan merész és durva hatásvadászatát néhány logikai buktatóval is tarkította, amivel igen ellenszen... több»

 
Borka   2015. 01. 25.

Ez a rész még töményebben kendőzetlen, mint az első, de nekem tetszett. A befejezés direkt bemutat mindenkinek egy jó nagyot, de engem ugyan nem bántott meg vele. Polgárpukkasztó akart lenni sok szempontból, de mindezt annyira művészien tette, hogy nem tudtam rá haragudni. Tetszett.

 
agi89   2016. 03. 25.

Éjjel fél 1-kor fejeztem be a filmet, de még utána is hosszú percekig csak ültem és pislogtam. Számomra nagyon lebilincselő volt ez az egész. Ahogy lemásztunk az emberi lélek és szexualitás dohos, bogaraktól hemzsegő pincéjébe… Az első résznél is l... több»

 
Riot   2016. 11. 28.

Nagyon nem tetszett a film vége, nekem nagyon elrontotta, mert szerintem teljesen nem következett semmiből, amit a film korábban felépített. * Spoiler * Nekem nagyon tetszett, hogy Stellan Skarsgard figurája aszexuális volt, mert ez a fajta ide... több»

 
OrSi   2015. 11. 11.

Nem értem, miért két részletben van fent a film. Jó, hogy így vetítették le, de a kettő azért mégsem egymás folytatása vagy ilyesmi, hanem két eléggé egybe tartozó film. Nem is gondolnám, hogy külön-külön megállnák a helyüket. Persze ettől függetlenül mind a kettő nagyon a helyén volt.

 
tamas84   2015. 08. 08.

Baromi jó volt ez a film. Teljesen elképesztett, hogy milyen hihetetlen mennyiségű műveltséget és tudást mutatott fel ez a film, a művészi kidolgozottságról nem is beszélve. Ha van filmművészeti mestermunka, akkor ez minden kétséget kizáróan az.