Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
21
Képek
2
Videók
Stacy Martin
Uma Thurman
Stacy Martin
Shia LaBeouf
Felicity Gilbert
Charlotte Gainsbourg
Stacy Martin
Uma Thurman
Christian Slater
Stacy Martin
Shia LaBeouf
Uma Thurman
Stacy Martin
Christian Slater
Charlotte Gainsbourg
Stellan Skarsgård
Shia LaBeouf
Stacy Martin
Sophie Kennedy Clark
Uma Thurman
Christian Slater
Stacy Martin
Stacy Martin
Connie Nielsen
Christian Slater
Uma Thurman
 
ZeroHero   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

Csak a szokasos Lars von Trier... Vegtelenul hosszu, lassu, remiszto es kirivo... nehol talan polgarpukakszto is. Remek szineszi jateknak koszonhetoen a film teljesen hiteles, minden pillanaban tudjuk es erezzuk, h mit ereznek a foszereplok es azt miert erzik... Szigoruan korhataros drama, nem mindenkinek ajanlott.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Meghökkentő, rémisztő, kihívó és kirívó. Viszont ez is volt a film célja. Megmutatni a radikális oldalát annak a szónak, amit oly nagy előszeretettel dobálunk: nimfomániás. Igaz, hogy megbotránkoztató, de mégis emlékezetes köszönhetően a színésznő arcainak. Amin oly sok minden megváltozik, ahogy zajlik a film. Végig lehet követni rajta minden megpróbáltatást.


 
dailyfilmsan   2018. 05. 02.

Kemény film, ez pornógráfia és nem soft verzió. Mégis az ahogyan ezt az éppen csak megismerkedett emberek kitaglalják valamiért elképzelhetetlen. De ettől eltekintve aranyos hogy a bácsi mindenáron meg akarja magyarázni a nőnek hogy ő nem veszett lélek. Az hogy minden kirohanását meg tudja magyarázni és valami hétköznapi az emberek által elfogadott tényhez hasonlítja meglehetősen feloldja a kéjtúltengést és nem az a benyomásunk hogy pornót nézünk. Megkönnyíteni akarja a film a társadalmi befogadást. Az utolsó jelenet kifejezetten arra megy ki hogy az ember belássa ez is egy szenvedélybetegség ( bár a filmben kijelenti a nő hogy ő nem betege hanem elszenvedője a szenvedélynek) és nem móka és kacagás napi 8x szexelni hanem egy soha ki nem elégíthető kényszer. Pszichológiai tanmese felnőttek részére. Bár jó a film de egyszer azért bőven elég megnézni. A főszereplőnő és nem az aki mesél hanem aki szexel nekem kicsit úgy festett mintha folyton be lenne lőve. Értem én hogy folyton kéjelgős arcot kellett vágnia de egy iratkapocs látványától csak nem megy el egy ninfomániás sem.

 
Berto49   2019. 03. 28.

Szexuális aberrációk enciklopédiája

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem mindkét részét ennek a förmedvénynek. Amennyiben ez a modern filmművészet, köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerűtlen történet, értelmetlen befejezéssel. Már a címből is lehetett tudni, hogy nem egy rózsaszín lányregény adaptációja ez a film, de azért azt nem gondoltam, hogy egy szinte mindenre kiterjedő Krafft-Ebing illusztráció lesz, ugyanis néhány kivételtől eltekintve az összes szexuális aberráció "éles" akcióban látható. A merész jeleneteket szerencsére pornószínészekkel vették fel, a perverz és eléggé egyértelmű nyilatkozatokat adó rendező nem kényszerítette a színészeit a pornográfia határait túllépő aktusokra. Lars von Trier kedvenc színésznője, Charlotte Gainsbourg úgy néz ki, mint egy már 100 éve az utcasarkokon a legősibb mesterséget űző prosti. Őt elnézve a szex gondolatától is elmegy az ember kedve. Jerome alakítója, Shia LaBeouf régi „kedvencem”, itt nem annyira hozta a bamba nézését, viszont megszokott módon a szája szinte állandóan tátva volt, valószínűleg nála ez a színjátszás csúcsa. Csodálkozom az eddig nagyon kedvelt Stellan Skarsgårdon, hogy szerepet vállalt ilyen – nem is tudom hogy minősítsem le – tákolmányban. Egy számomra fontos eredménye van a filmnek; Lars von Trier nálam indexre, tiltólistára került!

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Nem tudom elégszer megnézni. Lars von Trier a kedvenc rendezőm, de ez a film felülmúlta az összes alkotását. Joe-nak hihetetlenül jó karaktere van. Végre egy film, ami művészi módon mutatja be azt amit eddig nem igazán tett meg a filmipar: a női nem szexualitásának meredekebb oldalát. Csak ajánlani tudom. (Gyengébb idegzetűeknek nem biztos, hogy jó ötlet...)

A film összbevétele 10 334 503 dollár volt (imdb.com).

 

Udo Kier és Lars von Trier 9. közös filmje.

(mamiéstöti2)
 

A merészebb jeleneteket pornószínészekkel forgatták.

(ps)
 

A rendező megkérte Shia LaBeouft a meghallgatás előtt, hogy küldjön egy fényképet a péniszéről. A színész erre elküldött egy szexvideót, amelyen a barátnőjével látható, azt gondolva, hogy ezzel sikerülhet meggyőznie a rendezőt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.