Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A nimfomániás - 1. rész (2013)

Nymphomaniac
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Stacy Martin
Uma Thurman
Stacy Martin
Shia LaBeouf
Felicity Gilbert
Charlotte Gainsbourg
Stacy Martin
Uma Thurman
Christian Slater
Uma Thurman
Stacy Martin
Christian Slater
Charlotte Gainsbourg
Stellan Skarsgård
Shia LaBeouf
Stacy Martin
Uma Thurman
Christian Slater
Stacy Martin
Stacy Martin
Connie Nielsen
Christian Slater
Uma Thurman

Videók (2)

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

0

Csak a szokasos Lars von Trier... Vegtelenul hosszu, lassu, remiszto es kirivo... nehol talan polgarpukakszto is. Remek szineszi jateknak koszonhetoen a film teljesen hiteles, minden pillanaban tudjuk es erezzuk, h mit ereznek a foszereplok es azt miert erzik... Szigoruan korhataros drama, nem mindenkinek ajanlott.

 
Berto49   2019. 03. 28.

0
Szexuális aberrációk enciklopédiája

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem mindkét részét ennek a förmedvénynek. Amennyiben ez a modern filmművészet, köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerűtlen történet, értelmetlen befejezéssel. Már a címből is lehetett tudni, hogy nem egy rózsaszín lányregény adaptációja ez a film, de azért azt nem gondoltam, hogy egy szinte mindenre kiterjedő Krafft-Ebing illusztráció lesz, ugyanis néhány kivételtől eltekintve az összes szexuális aberráció "éles" akcióban látható. A merész jeleneteket szerencsére pornószínészekkel vették fel, a perverz és eléggé egyértelmű nyilatkozatokat adó rendező nem kényszerítette a színészeit a pornográfia határait túllépő aktusokra. Lars von Trier kedvenc színésznője, Charlotte Gainsbourg úgy néz ki, mint egy már 100 éve az utcasarkokon a legősibb mesterséget űző prosti. Őt elnézve a szex gondolatától is elmegy az ember kedve. Jerome alakítója, Shia LaBeouf régi „kedvencem”, itt nem annyira hozta a bamba nézését, viszont megszokott módon a szája szinte állandóan tátva volt, valószínűleg nála ez a színjátszás csúcsa. Csodálkozom az eddig nagyon kedvelt Stellan Skarsgårdon, hogy szerepet vállalt ilyen – nem is tudom hogy minősítsem le – tákolmányban. Egy számomra fontos eredménye van a filmnek; Lars von Trier nálam indexre, tiltólistára került!

 
dailyfilmsan   2018. 05. 02.

0

Kemény film, ez pornógráfia és nem soft verzió. Mégis az ahogyan ezt az éppen csak megismerkedett emberek kitaglalják valamiért elképzelhetetlen. De ettől eltekintve aranyos hogy a bácsi mindenáron meg akarja magyarázni a nőnek hogy ő nem veszett lél... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Meghökkentő, rémisztő, kihívó és kirívó. Viszont ez is volt a film célja. Megmutatni a radikális oldalát annak a szónak, amit oly nagy előszeretettel dobálunk: nimfomániás. Igaz, hogy megbotránkoztató, de mégis emlékezetes köszönhetően a színésznő ar... több»

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

0

Nem tudom elégszer megnézni. Lars von Trier a kedvenc rendezőm, de ez a film felülmúlta az összes alkotását. Joe-nak hihetetlenül jó karaktere van. Végre egy film, ami művészi módon mutatja be azt amit eddig nem igazán tett meg a filmipar: a női nem ... több»

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

0

WoW! Menő és durva film. Bevállalós és kegyetlen őszinte. Elgondolkodtat és mély nyomot hagy. Ez egy nagyon jó "drogos" film a maga szabad kategóriájában.

 
Elkoo   2016. 11. 13.

0

A nimfomániás első része szerintem jóra sikeredett./habár kicsit elnyújtottnak éreztem,de így sem bántam meg,hogy rávettem magam a film megtekintésére/.Remek szereplő gárdával érdekfeszítő történetet tár elénk a rendező Lars von Trier.

A film összbevétele 10 334 503 dollár volt (imdb.com).

 

Udo Kier és Lars von Trier 9. közös filmje.

(mamiéstöti2)
 

A merészebb jeleneteket pornószínészekkel forgatták.

(ps)
 

A rendező megkérte Shia LaBeouft a meghallgatás előtt, hogy küldjön egy fényképet a péniszéről. A színész erre elküldött egy szexvideót, amelyen a barátnőjével látható, azt gondolva, hogy ezzel sikerülhet meggyőznie a rendezőt.

(ps)
 

A vonaton játszódó jelenetben egy műpéniszt használtak.

(ps)
 

Ez a film (a második résszel együtt) a "melankólia trilógia" befejező részeként készült. A trilógia korábbi két része az Antikrisztus (2009) és a Melankólia (2011).

(ps)