Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Vélemények: A nimfomániás - 1. rész (2013)

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

0

Csak a szokasos Lars von Trier... Vegtelenul hosszu, lassu, remiszto es kirivo... nehol talan polgarpukakszto is. Remek szineszi jateknak koszonhetoen a film teljesen hiteles, minden pillanaban tudjuk es erezzuk, h mit ereznek a foszereplok es azt miert erzik... Szigoruan korhataros drama, nem mindenkinek ajanlott.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 02.

0

Kemény film, ez pornógráfia és nem soft verzió. Mégis az ahogyan ezt az éppen csak megismerkedett emberek kitaglalják valamiért elképzelhetetlen. De ettől eltekintve aranyos hogy a bácsi mindenáron meg akarja magyarázni a nőnek hogy ő nem veszett lél... több»


 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Meghökkentő, rémisztő, kihívó és kirívó. Viszont ez is volt a film célja. Megmutatni a radikális oldalát annak a szónak, amit oly nagy előszeretettel dobálunk: nimfomániás. Igaz, hogy megbotránkoztató, de mégis emlékezetes köszönhetően a színésznő ar... több»

 
Berto49   2019. 03. 28.

0
Szexuális aberrációk enciklopédiája

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem mindkét részét ennek a förmedvénynek. Amennyiben ez a modern filmművészet, köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerűtlen történet, értelmetlen befejezéssel. Már a címből is lehetett tudni, hogy nem egy rózsaszín lányregény adaptációja ez a film, de azért azt nem gondoltam, hogy egy szinte mindenre kiterjedő Krafft-Ebing illusztráció lesz, ugyanis néhány kivételtől eltekintve az összes szexuális aberráció "éles" akcióban látható. A merész jeleneteket szerencsére pornószínészekkel vették fel, a perverz és eléggé egyértelmű nyilatkozatokat adó rendező nem kényszerítette a színészeit a pornográfia határait túllépő aktusokra. Lars von Trier kedvenc színésznője, Charlotte Gainsbourg úgy néz ki, mint egy már 100 éve az utcasarkokon a legősibb mesterséget űző prosti. Őt elnézve a szex gondolatától is elmegy az ember kedve. Jerome alakítója, Shia LaBeouf régi „kedvencem”, itt nem annyira hozta a bamba nézését, viszont megszokott módon a szája szinte állandóan tátva volt, valószínűleg nála ez a színjátszás csúcsa. Csodálkozom az eddig nagyon kedvelt Stellan Skarsgårdon, hogy szerepet vállalt ilyen – nem is tudom hogy minősítsem le – tákolmányban. Egy számomra fontos eredménye van a filmnek; Lars von Trier nálam indexre, tiltólistára került!

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

0

Nem tudom elégszer megnézni. Lars von Trier a kedvenc rendezőm, de ez a film felülmúlta az összes alkotását. Joe-nak hihetetlenül jó karaktere van. Végre egy film, ami művészi módon mutatja be azt amit eddig nem igazán tett meg a filmipar: a női nem ... több»

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

0

WoW! Menő és durva film. Bevállalós és kegyetlen őszinte. Elgondolkodtat és mély nyomot hagy. Ez egy nagyon jó "drogos" film a maga szabad kategóriájában.

 
cunci   2015. 06. 16.

0

Először a filmes kritikák özönét hallottam erről a filmről, azt, ahogyan lefikázzák, szidják, lealacsonyítják harmatgyenge pornóvá, polgárpukkasztássá, unalmassá......stb...stb. Ezek után úgy döntöttem, feltétlenül megnézem! És nem bántam meg! A nimf... több»

 
Elkoo   2016. 11. 13.

0

A nimfomániás első része szerintem jóra sikeredett./habár kicsit elnyújtottnak éreztem,de így sem bántam meg,hogy rávettem magam a film megtekintésére/.Remek szereplő gárdával érdekfeszítő történetet tár elénk a rendező Lars von Trier.

 
Hektor6   2016. 04. 28.

0

Nem volt rossz, bár sokan mondják, hogy nagyon művészieskedő akar lenni. Nekem bejött a stílusa, és nagyon érdekes kérdésekkel foglalkozik. A második része kicsit durvábbra sikeredett, ezért nekem az első rész tetszett jobban. Talán egyszer érdemes megnézni, bár egy picit hosszú, lehetne rövidebb is.

 
kicilany   2015. 01. 21.

0

Nem kis falat. Trierre ez jellemző. Bátor. Merész. Egyedi. Egyéni. Patent.

 
Borka   2015. 01. 25.

0

Merész és kihívó. Kendőzetlenül megmutat mindent és nagyon gyakran elborzaszó, visszataszító formában. Mégis máskor olyan gyönyörű képekkel van tele, hogy én csak néztem és néztem azt a sok harmóniát, ami jópár jelenetből áradt. A visszafogott fényeket, a lágy színeket, a finom hullámokat. Nekem nagyon tetszett.

 
Aranygomba   2015. 01. 26.

0

Kétségtelenül erős film, nagyon jól - és kínosan lassan - mutatja be a függőség kialakulását, hogyan lesz egy örömszerző, impulzív tevékenységből kényszer.

 
dresizoli   2015. 01. 26.

0

A művészfilmek kimagaslóan jó alkotása, nagyon sok eszmét vet fel, elgondolkodtató. Jól bemutatja azt, hogy a mai világ mennyire elítéli azokat a nőket akiket hűtlennek vagy szexőrültnek szoktak nevezni, a férfiakkal szemben. Számomra egy kicsit vontatott a történet, de egy jó bor társaságában kifejezetten élvezhető.

 
agi89   2016. 03. 25.

0

„Tologatom” már egy ideje ezt a filmet és végre elfogott az érzés hogy meg-kell-nézzem. Azt kell mondjam hogy tökéletes időpontba néztem. Kell egy hangulat és lelkiállapot hozzá. Amennyiben egy aberrációkról szóló filmet jónak lehet titulálni és rá... több»

 
pepmed   2015. 10. 12.

0

Ez minden tekintetben egy izgalmas film. Számtalan kis történetből áll, így nem laposodik el, főleg, hogy a legtöbb történet szexszel végződik, vagy kezdődik. Ezzel együtt van a filmnek mondanivalója. A karakterek jól lettek kitalálva, nagyon európai, nagyon pikáns. Nekem tetszett.

 
panhnedy   2015. 05. 16.

0

Hát ez nagyon merész. Annyira 18 pluszos, amennyire csak lehet. Újító, formabontó a film, nem láttam ennyi szexualitást még a legmerészebb filmekben sem. Ilyen is kellett már, a sok szexjelenet feldobja a filmet, mint az akció vagy a poénok. Szerinte... több»