Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói luxusszálloda értékesítési igazgatója. Sikeres karriert tudhat magáénak, de magánélete mentes a szenvedélytől. A nő tesz egy utolsó kísérletet, hogy megmentse a kapcsolatát. Keményfejű párjával, Martinnal és néhány barátjával együtt Szicíliába utaznak. Csakhogy az utazás váratlan fordulatot vesz, amikor Massimo, a sziget legveszélyesebb embere elrabolja, és 365 napig fogságban tartja őt, mely idő alatt a nő gyengéd érzelmeket kezd el táplálni a maffiózó iránt.
A 365 nap június 7-től a Netflix műsorán.
(hp)Ez egy romantikus pornófilm, szerintem teljesen elfogadható attól , hogy a szexről szól én azt gondolom nem kell rögtön kukába vágni. Én százszor inkább nézek meg egy szépen kivitelezett pornót mint egy nagy gondolatokat firtató filmet ami fogyaszthatatlan minőségű rendezésben érkezik. Igen a dialógusok ultra gagyik, de amikor az ember elkezdi nézni szerintem tudja , hogy mit vár ettől a filmtől. Azon kívül bocs de nekünk nőknek is engedjük már meg , hogy pornográf filmeket rendezzenek mert a férfiaknak rendezett verziók számunkra nem feltétlenül hozzák azt a hatást mint ez a romantikus köntösbe bújtatott soft pornó.