Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

365 nap (2020)

365 dni
Filmadatlap
 
26
Szereplők
30
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Manfred393292   2022. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Nagyon tetszett

Rabolj el, Massimo... Szerintem sokan vagyunk, akik erre indulnak, nem az általában szánalmas pornótól. Ebből kérünk még nagyon sokaaaat! Nézzétek "A bűn nyomában"-t is! Ott is van egy jó pasika, a történet is egész jó.

 
7ETEDIK Nézhetetlen  2020. 06. 13.

2

Ha a lengyel filmipar megrázza magát... kb. ennyit tud produkálni. Amúgy én sosem értettem ezen filmek létjogosultságát, mert ha az ember dugást akar nézni, na arra találták ki a pornófilmet amúgy, csak az alibi sztorit nem nyújtják ennyire. mint ebben a fosban.

1
 
Szilonka   2020. 08. 20.

2

A Szürke ötven árnyalata lengyel kiadása, bár a története nem hasonlít, mégis ugyanaz a téma. Szexszel akarnak eladni egy gyenge sztorit.

1
 
MP170506   2020. 09. 07.

1

Ez a film... Akartak valami nagyon ütőset, valami nagyon erotikusat, de semmi nem jött össze belőle. Nagyon gáz a történet, nekem a színészek se voltak igazán hitelesek. Egy felejthető alkotás lett.

 
TomÁcs   2020. 09. 02.

1

Nekem tetszett a története, és a szexjelenetek kellően hangsúlyosak lettek. A zenék például kifejezetten jók, és illettek a történethez.

1
 
szoljhozzam   2021. 10. 26.

3

Egyszerűen nem tudott lekötni, nekem unalmas volt a sztori, és különösképpen a szereplők sem voltak szimpatikusak.

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 12.

1
Szexfilm

Ez egy romantikus pornófilm, szerintem teljesen elfogadható. Attól, hogy a szexről szól, én azt gondolom, nem kell rögtön kukába vágni. Én százszor inkább nézek meg egy szépen kivitelezett pornót, mint egy nagy gondolatokat firtató filmet, ami fogyaszthatatlan minőségű rendezésben érkezik. Igen, a dialógusok ultra gagyik, de amikor az ember elkezdi nézni, szerintem tudja, hogy mit vár ettől a filmtől. Azonkívül bocs, de nekünk, nőknek is engedjük már meg, hogy pornográf filmeket rendezzenek, mert a férfiaknak rendezett verziók számunkra nem feltétlenül hozzák azt a hatást, mint ez a romantikus köntösbe bújtatott softpornó.

 

A Pro Empower nyílt levelet írt, remélve, hogy a filmet eltávolítják a streaming webhelyekről, beleértve a Netflixet is.

(hp)
 

Michele Morrone tagadta, hogy valóban megtörtént az aktus a kamerák előtt.

(hp)
 

Mielőtt megkapta volna a film forgatókönyvét, Michele Morrone felhagyott film- és televíziós karrierjével, átesett egy váláson, súlyos depresszióban szenvedett és kertészként dolgozott egy apró észak-olasz faluban.

(hp)
 

A filmkészítők elmondása szerint mindent megtettek annak érdekében, hogy a szexjelenetek hitelesek legyenek.

(hp)
 

A film Mabel "Don't Call Me" című száma hallható, amikor Olga (Magdalena Lamparska) és Laura (Anna Maria Sieklucka) bemegy a klubba.

(hp)