Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Színpadon az életem (2017)

Marvin ou la belle éducation
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Jules Porier
Grégory Gadebois
Jules Porier
Jules Porier
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Charles Berling

Videók (1)

 
kuba.pal   2018. 05. 05.

legújabb vélemény

0

Hm, szerintem ez a film a sztoriját tekintve semmi újat nem hoz, így az elmúlt egy évben több olyan alkotás született, amelyek jobban megragadták ezt a témát. Bár azt le kell szögeznem, hogy több ponton is jobban tetszett, mint mondjuk a "Szólíts a neveden".

 
Alphik   2018. 05. 03.

0

Engem teljesen a padlóra küldött ez a film, nagyon meggyőző alakításokat láthatunk, amik teljesen átélhetőek és ettől válik annyira ütőssé. Máskülönben a cselekmény egy picit kiszámítható, de ez nem vesz el különösebben a filmélményből.

 
Más kritikákba belepillantva azt gondolom, hogy egyedül, de legalábbis kisebbségben leszek negatív véleményemmel. Talán pont a téma miatt sokak tetszését el fogja nyerni a film. A másság miatti kirekesztés, az intolerancia valóban elítélendő dolgok, boldogabb lenne nélkülük a világ. A Színpadon az életemmel alapélményként egy nagy kérdés munkál bennem: hogyan akar megértést és elfogadást hirdetni egy olyan film, ami a „prolit” csak és kizárólag nevetséges karikatúraként hajlandó láttatni. több»
 
Összetett, érzékeny coming of age mozi Anne Fontaine legújabb rendezése. több»
 
Az alkotás legfontosabb mondandója, hogy beszélni kell az erőszakról, a gyermeki csínyről, ami ártatlannak tűnően a bőr alá bekúszva nyomorítja meg áldozatának lelkét, testét és egész életét. több»