Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Színpadon az életem (2017)

Marvin ou la belle éducation
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
kuba.pal   2018. 05. 05.

legújabb vélemény

Hm, szerintem ez a film a sztoriját tekintve semmi újat nem hoz, így az elmúlt egy évben több olyan alkotás született, amelyek jobban megragadták ezt a témát. Bár azt le kell szögeznem, hogy több ponton is jobban tetszett, mint mondjuk a "Szólíts a neveden".

 
Alphik   2018. 05. 03.

Engem teljesen a padlóra küldött ez a film, nagyon meggyőző alakításokat láthatunk, amik teljesen átélhetőek és ettől válik annyira ütőssé. Máskülönben a cselekmény egy picit kiszámítható, de ez nem vesz el különösebben a filmélményből.

Jules Porier
Grégory Gadebois
Jules Porier
Jules Porier
Finnegan Oldfield
Isabelle Huppert
Finnegan Oldfield
Isabelle Huppert
Finnegan Oldfield
Finnegan Oldfield
Charles Berling
 
Összetett, érzékeny coming of age mozi Anne Fontaine legújabb rendezése. több»
 
Az alkotás legfontosabb mondandója, hogy beszélni kell az erőszakról, a gyermeki csínyről, ami ártatlannak tűnően a bőr alá bekúszva nyomorítja meg áldozatának lelkét, testét és egész életét. több»
 
Más kritikákba belepillantva azt gondolom, hogy egyedül, de legalábbis kisebbségben leszek negatív véleményemmel. Talán pont a téma miatt sokak tetszését el fogja nyerni a film. A másság miatti kirekesztés, az intolerancia valóban elítélendő dolgok, boldogabb lenne nélkülük a világ. A Színpadon az életemmel alapélményként egy nagy kérdés munkál bennem: hogyan akar megértést és elfogadást hirdetni egy olyan film, ami a „prolit” csak és kizárólag nevetséges karikatúraként hajlandó láttatni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.