Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
67
Vélemények
12
Képek
1
Videók
A vadászat
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 06. 14.

legújabb vélemény

Kszar

Úgy bizony ez egy igen kszar film. Nagyon nem ajánlom megnézésre. De ha meg nézed , én szóltam.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Mads Mikkelsen nagyon jó benne. Tetszik a története is. Mindenkinek el kell döntenie kinek hisz. Egy régi barátnak, kedves ismerősre, vagy egy kisgyereknek, akiről senki sem gondolná, hogy hazudhat. Aki egy pillanatra is elhiszi a vádakat, már sosem fog úgy tekinteni a férfira mint azelőtt. Mindegy, hogy végül kiderül-e az igazság, a történtek mindenki elméjében megmaradnak.


 
dailyfilmsan   2018. 09. 02.

Mély hatást tett rám a film. Feltárta előttem a hiszékenységet, a kegyetlenséget és az emberi butaságot. Méghogy a gyerek sosem hazudik... még mit nem . Vannak bizonyos részei a filmnek amik eltúlozzák a reakciót és találtam egy kijelentést is ami rögtön pofáncsapta az előzőt de ezeket figyelmen kívül hagyva nagyon jó a film. A gyerek nem hazudik de a képzelőereje nagyon nagy és határtalan... kérdem én az óvónő aki ezt kimondta nem jutott eszébe szakképesített pszihológussal összehozni a gyereket aki koholt vádakat terjeszt vagy esetleg hazugságvizsgálóra kötni a gyanúsítottat?!?!?! A vége pedig megkoronázza az emberi viselkedés mintapéldáját. Egy ilyen eset után nem lesz a régi hiába derül ki mindenről hogy hazugság. Csúnyán néznek rá, ujjal mutogatnak és esetenként vannak akik a túlságos elfogultság miatt a testi sértésig elmennek. Nyugtalanító de jó a film.

 
indingo   2017. 04. 10.

Bennem egy aprócska dolog hagyott mély nyomot a film kapcsán, hogy egy pici hazugság milyen lavinát indíthat el. Nem egészen értem, hogy a kislány miért találta ki a dolgokat, nem igazán volt rá magyarázat.

 
Deku   2017. 07. 10.

Megindító lett volna maga a történet de a színészi játék nekem nagyon művi volt semmi hiteles... Ennyire gyenge filmet is régen láttam már. Nagyon mély zuhanás volt ez a film habár jónak ígérkezett.

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen

A film összbevétele 16 742 257 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Vinterbergnek a film alapötletéül szolgáló inspirációval Søren Friis Smith a dán gyermekpszichológus szolgált.

(ps)
 

A filmet 2014-ben a legjobb külföldi filmért járó Arany Glóbusz-díjra is jelölték.

(ps)
 

A filmet mintegy 20 millió dán Koronából készítették.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.