Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
70
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Vélemények: A vadászat (2012)

 
Fikatours_blogger   2022. 02. 13.

legújabb vélemény

0
Ez a film tényleg arcul csap

Összeszorult ököllel néztem végig a filmet, és ez az utolsó percekig kitartott. Hanem a vége, hát... Anélkül, hogy spojlereznék, a történet lezárása hazavágta az addig felépített, tökéletes drámát.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

2

Mads Mikkelsen nagyon jó benne. Tetszik a története is. Mindenkinek el kell döntenie kinek hisz. Egy régi barátnak, kedves ismerősre, vagy egy kisgyereknek, akiről senki sem gondolná, hogy hazudhat. Aki egy pillanatra is elhiszi a vádakat, már sosem ... több»


 
dailyfilmsan   2018. 09. 02.

2

Mély hatást tett rám a film. Feltárta előttem a hiszékenységet, a kegyetlenséget és az emberi butaságot. Méghogy a gyerek sosem hazudik... még mit nem . Vannak bizonyos részei a filmnek amik eltúlozzák a reakciót és találtam egy kijelentést is ami rö... több»

 
indingo   2017. 04. 10.

1

Bennem egy aprócska dolog hagyott mély nyomot a film kapcsán, hogy egy pici hazugság milyen lavinát indíthat el. Nem egészen értem, hogy a kislány miért találta ki a dolgokat, nem igazán volt rá magyarázat.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

0

Mads Mikkelsent a Hannibal-ban láttam,és iszonyatosan nagy kedvenc lett.Maga a film is erősen felkavaró,és elgondolkoztató.Kiváló európai film,és lám nemcsak az amerikai filmek érnek valamit. Kötelező darab.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Megindító lett volna maga a történet de a színészi játék nekem nagyon művi volt semmi hiteles... Ennyire gyenge filmet is régen láttam már. Nagyon mély zuhanás volt ez a film habár jónak ígérkezett.

3
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Nekem egy kicsit csalodas, hogy nincs vege... Illetve vege van, de nincs befejezve, mindenkinek maganak kell dontenie... S en azt anelkul is meg tudom tenni, hogy ne latnam azt, h a film keszitoi hogy gondoljak.... Mads Mikkelsen atutoen zsenialis, minden egyes rezdulese uzen valamit nekunk es a kornyezetenek is.

 
harnas1207   2019. 05. 16.

0

A történet nagyon megrázó és elkeserítő, de maga a film nagyon lassú és vontatott. A műfaj kedvelőinek biztosan egy gyöngyszem lesz, de számomra alapból nem jönnek be az északi filmek.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

0

Ez egy inkább lassan folyó történet, de még így is leköti az ember figyelmét, mert habár nincsenek benne nagy akciójelenet, végig feszültséggel teli. Ez egy üde színfolt az egymás után kijövő unalmas ugyanazt a történetet más köntösben eladni akaró m... több»

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

Én más szemmel néztem a filmet, nem feltétlenül azt amit láttam. Milyen események sorozatát indíthatja el egy aprónak tűnő hazugság vagy félreértés, amely örökre megváltoztathatja egy vagy több ember életét.

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 30.

1
A vadászat

Durva film és elképesztő. A mély mondanivaló mellé pedig rettenetesen hiteles mély alakítás társul.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

0

Erős film az tény. Durva téma abból a tekintetből meg pláne, hogy hazugság volt az egész és milyen lavinát indított el.

 
hsanya182   2015. 07. 19.

1

Tanulságos és megrendítő történet. Elég jól építkezik a film, majd elég jól tartja a cselekmény és a párbeszédek feszültségét, igaz a megoldásban nem a szavak dominálnak, kicsit szegényes a komunikáció. A vége kicsit lezáratlan, ezzel kicsit bosszant... több»

 
Dodi   2015. 06. 05.

1

Egy újabb Skandináv gyöngyszem. Felkavaró, lebilincselő és elgondolkodtató film nagyon. Egy negatívumot hozok fel, a szinkronhangok, a gyerekek hangja nagyon feltűnő és zavaró volt, úgyhogy aki teheti eredeti nyelven nézze!!

 
VvV   2016. 05. 17.

0

Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban Az ötlet nem rossz, bár túlzásnak tartalma kislány által elmondottakat.

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

Érdekes film, olyan szempontból, hogy egy hazugság milyen folyamatokat indíthat el. Pontosan nem is értem, hogy miért is hazudott a kislány és bizonyos dolgokat honnan is tudott. Persze voltak utalások, hogy a bátyja nézett felnőtt filmeket.

 
Greeta   2016. 09. 26.

0

Még úgy vártam volna valamit a filmtől. Nem kiemelkedő.

 
MidoD7   2019. 04. 11.

0

Ha nem néztem volna meg el, se hinném, hogy képesek ilyen szuper filmet megalkotni. Teljesen hibátlan volt. Az utolsó percig fenn tudta tartani az érdeklődésemet, és szórakoztatott az elejétől a végéig. Ez pedig felbecsülhetetlen.

 
Timcsi   2016. 06. 21.

0

Nekem úgy valami hiányzott a filmből. Megnéztem mert érdekelt a vége, de annyira nem tartottam érdekesnek.

 
petraszab   2019. 04. 14.

0

Hihetetlen, hogy néhány elhintett szó milyen lavinát tud elindítani. Okos film, amely jól építkezik, és a nézőt is bevonja az ügy felderítésébe.

 
erahurka   2018. 08. 15.

0

Tök mindegy mit tettél, mit teszel, ha a közvélemény elítél, akkor nincs menekvés. Ha pedig valami olyan borzalmas dolgot vernek rád, mint a pedofília, akkor tényleg készülj a legrosszabbra. Ugyanakkor te mit tettél volna a többiek helyében?

 
De Matt   2021. 07. 02.

2
Hűha, de kemény film!

Mads Mikkelsen ismét valami elképesztően jót alakít. De ő épp akkor igazán jó - és mindig jó! - amikor nagy feladat elé állítják. A film nagy erővel ábrázolja azt a helyzetet, amikor egy ember önhibáján kívül kiszorul a társadalomból, egy teljesen igazságtalan történet kapcsán. A gyanú és a bizalmatlanság rövid időn belül tönkreteszi az életét, és senkiben sem ötlik fel, hogy egy kisgyerek bizony nagyokat is hazudhat. Az ördögi kör - amelyet a film ábrázol - könnyen valósággá válhat egy olyan közegben, amelyben a látszat fontosabb, mint maga az élet. És valljuk be, hogy számos társadalom erre tart...Sajnos...

 
stewie_griffin_2005   2021. 07. 20.

0

Nagyon jó film, jó volt látni végre egy nem hollywoodi (jellegű) dolgot. Mads Mikkelsen nagyon jól játszik benne, a története is érdekes, és mondanivalója is van. Nem véletlen az IMDb-n is ott van a top 250-ben, tényleg van helye ott. Aki unja az ame... több»

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

0

Igazan megrazo drama, megis hihetoen mutatja be az emberi termeszetet. Szeretem az eszaki filmeket, valahogy amerikai valtozatban nem tudom elkepzelni ezt a filmet. Tipikus eszaki drama, de a jo ertelemben.

 
belavagyok   2020. 10. 06.

0

Mads Mikkelsen egyik ha nem a legjobb filmje. A története nagyon érdekes abból a szempontból, hogy milyen ereje van a szavaknak.

 
Gauss   2021. 08. 24.

0

A film jó van megrendezve, nagyon jól bemutatja, hogy milyen rombolást tud okozni egy hazugság. De annyira felkavaró, hogy csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlom, vagy inkább senkinek. Én nagyon ideges lettem.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Kőkemény északi dráma , a kivitelezés és a téma is kifogástalan , érdekfeszítő , felkavaró . A főszereplő hihetetlen nagyot játszik benne, nem csak az északi filmek rajongóinak ajánlott.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

0

Nagyon jó film. Elgondolkodtató történet! Szinte végig lehet izgulni a főszereplőért! Biztos vannak hasonló történetek az életben is, sajnos. Ez a film is bizonyítja hogy nem csak amerikai filmek lehetnek jók.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

0

Remek film. Tény, hogy nagyon erős és sokszor túlzásokba esett, meg néha főszereplő is töketlen volt, de nagyon jól játszott Le Chiffre. Számomra ez a film nagyon dühítő volt, a sok barom állat miatt egy másiknak tönkremegy az élete, én ezt biztos ne... több»

 
NorbiP   2017. 03. 11.

0

Nagyon szeretem Mikkelsent mint színészt. A filmbe ő is nagyon jól játszik, de annyira jól fogalmazta meg a film az üzenetét, hogy nem tudok nem max pontot adni neki.