Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
85%

Üres város (Megáll a világ) (2007)

Reign Over Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
51
Képek
1
Videók

Galéria (51)

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 05. 24.

legújabb vélemény

0

Valódi, emberi, megindító film a gyász feldolgozásáról. A szereplőválasztás tökéletes, Adam Sandlert nagyon jó volt ilyen drámai szerepben látni. Minden manírtól, érzelgősségtől mentes a film, mégis a szívünkbe hatol. Remek film, csak ajánlani tudom.

 
MKristijan   2017. 02. 13.

1

Igazából Adam Sandler miatt néztem meg ezt a filmet, csak azért mert a mostani filmjei elszomorítottak. Reménykedtem abban hogy egy ilyen értékeléssel rendelkező dráma csak kihozhatott belőle valamit. Örülök hogy megnéztem, az egész történet szomorú, és megérthető.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Egyszerű lett az igaz de szerintem hibátlansága elég volt ahhoz, hogy én megkedveljem. Nem volt probléma ebben a filmben semmivel, nagyszerűek voltak a karakterek és a film maga is kedvelhető.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

0

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.

 
Szőr SzereLő   2016. 12. 05.

1

Nagyon jó film. Ennél szomorúbb és tragikusabb dolog nem történhet egy emberrel, ennél szomorúbb filmet már régen nem láttam, és mégis láss csodát ezt pont korunk egyik legjobb komikusa adja át a leghihetőbben és a legjobban. Szerintem nagy alakítás.

 
Ancsi   2015. 03. 24.

1

Érzelmekkel teli film. Adam Sandler megmutatta, hogy tud ő színészkedni is, ha akar. Akik nem kedvelik a színészt, és azok is akik kedvelik, nézzék meg, mindkét tábor garantáltan csalódni fog, jó értelemben.

 
kitka6   2015. 01. 27.

1

ez a film zseniális és mégis oly' kevesen látták. szomorú. adam sandler számomra bebizonyította, hogy igenis el tud játszani egy komoly karaktert is és drámában is megállja a helyét.

A film összbevétele 21 418 543 dollár volt (imdb.com).

 

Charlie robogója a New York-i gépjárművekre érvényes előírások szerint nem közlekedhetne.

(kázsé)
 

Minden a filmben hallható zene rajta van Charlie iPodján.

(kázsé)
 

Adam Sandler elsőre elutasította a szerepet, de egy hónap múlva meggondolta magát.

(kázsé)
 

Mike Binder Tom Cruise számára írta a főszerepet, aki elutasította azt.

(kázsé)
 

Brad Pitt is jelölt volt Charlie szerepére.

(kázsé)