Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Üres város (Megáll a világ) (2007)

Reign Over Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
51
Képek
1
Videók

Galéria (51)

Videók (1)

 
kopygege   2021. 10. 04.

legújabb vélemény

0
A téma többet érdemel

Gyenge a dramaturgia, rossz rendezés, pedig ez egy nagyon fontos téma, kár érte, és ez most abszolút nem Sandleren vagy a többi színészen múlt.

 
MKristijan   2017. 02. 13.

1

Igazából Adam Sandler miatt néztem meg ezt a filmet, csak azért mert a mostani filmjei elszomorítottak. Reménykedtem abban hogy egy ilyen értékeléssel rendelkező dráma csak kihozhatott belőle valamit. Örülök hogy megnéztem, az egész történet szomorú, és megérthető.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Egyszerű lett az igaz de szerintem hibátlansága elég volt ahhoz, hogy én megkedveljem. Nem volt probléma ebben a filmben semmivel, nagyszerűek voltak a karakterek és a film maga is kedvelhető.

 
dandelion1983   2021. 05. 24.

0

Valódi, emberi, megindító film a gyász feldolgozásáról. A szereplőválasztás tökéletes, Adam Sandlert nagyon jó volt ilyen drámai szerepben látni. Minden manírtól, érzelgősségtől mentes a film, mégis a szívünkbe hatol. Remek film, csak ajánlani tudom.

 
tamas84   2015. 12. 12.

1

Nagyon megható és mélyenszántó film volt szerintem. Újabban sok ilyen film van, ami a 9/11 utáni traumákat próbálja feldolgozni egy ilyen nagyon személyes szinten, mint például a Rém hangosan és írtó közel, ami szintén egy nagyon jó film. Ez azért te... több»

 
Szőr SzereLő   2016. 12. 05.

1

Nagyon jó film. Ennél szomorúbb és tragikusabb dolog nem történhet egy emberrel, ennél szomorúbb filmet már régen nem láttam, és mégis láss csodát ezt pont korunk egyik legjobb komikusa adja át a leghihetőbben és a legjobban. Szerintem nagy alakítás.

 
Ancsi   2015. 03. 24.

1

Érzelmekkel teli film. Adam Sandler megmutatta, hogy tud ő színészkedni is, ha akar. Akik nem kedvelik a színészt, és azok is akik kedvelik, nézzék meg, mindkét tábor garantáltan csalódni fog, jó értelemben.

A film összbevétele 21 418 543 dollár volt (imdb.com).

 

Charlie robogója a New York-i gépjárművekre érvényes előírások szerint nem közlekedhetne.

(kázsé)
 

Minden a filmben hallható zene rajta van Charlie iPodján.

(kázsé)
 

Adam Sandler elsőre elutasította a szerepet, de egy hónap múlva meggondolta magát.

(kázsé)
 

Mike Binder Tom Cruise számára írta a főszerepet, aki elutasította azt.

(kázsé)
 

Brad Pitt is jelölt volt Charlie szerepére.

(kázsé)