Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Anyu
 
Mulds   2016. 06. 11.

legújabb vélemény

Egyszerre izgalmas ez a film és szórakoztató. Kellemes hangvételű így bárki számára tetszetős lehet. Szerintem legalábbis többször megnézős fajta és könnyedén meglehet szeretni. Ajánlani tudom!

 
Cptn_Cold   2015. 11. 03.

Nekem annyira nem jött be. Túl lapos volt az én ízlésemnek, igaz egész jó jelenetek akadtak benne ennek ellenére maga a történet nem volt egy hűha, kategória. Max közepes.


 
the waltzer   2015. 05. 12.

Dolan ezúttal nem (írott) része a szereposztásnak, tehát feltételezhetnék, hogy ez a történet most nem őróla szól. Mégis, nézz utána a 21. századi fiatal művészek egyik legfontosabb alakjának, és tekintsd meg régebbi alkotásait, mert utána már teljesen nyilvánvalóvá válik: a Mommy pont ugyanúgy az ő története is. Hiába tűnik tőle kiforrtnak, és pont ezért szokatlannak az anyaszerep újragondolása, a nyilvános önsajnálkozás önutálatba torkollása, vagy úgy önmagában ez az eddigieknél jóval kevésbé extravagáns élethelyzet, csak mert nem őt látom beszélni, cselekedni és érezni, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy igenis ott van, akarva-akaratlanul a történésekhez kapcsolom, végtére is egy karriert épített fel erre. Nem is bánom, mert az ő jelenléte meggyőzőbb, mint eddig valaha.

Antoine-Olivier Pilon
Anne Dorval
Anne Dorval
Anne Dorval
Antoine-Olivier Pilon
Antoine-Olivier Pilon
Anne Dorval
Suzanne Clément
Antoine-Olivier Pilon
Antoine-Olivier Pilon
Anne Dorval
 
Az ifjú kanadai zseni pedig most már tényleg csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy egy hatalmas mestermű kerüljön ki kezei alól több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.