Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
68%

Sils Maria felhői (2014)

Clouds of Sils Maria
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
4
Videók
 
Berto49   2018. 09. 23.

legújabb vélemény

0

Megnéztem ezt a filmet, de az égadta egy világon nem történt benne semmi! Szeretnék már egy olyan filmre találni, amelyik végig leköt és szórakoztat, de nem megy a dolog. Erről az egyik kritika azt írja, hogy helyette a Birdmant nézzük meg. Köszönöm ... több»

 
Leoni   2016. 04. 23.

0

Volt pár érdekes jelenet számomra, de többnyire nem értettem, hogy merre haladunk, és miért kapnak egyes dialógusok fontosságot. Főként a fiatal sztárocska volt idegesítő a történet szempontjából.


 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

0

Olivier Assayas aztán igazán zavarba tudja hozni az embert. Képes arra, hogy készítsen egészen erős és intim szerzői műveket (Irma Vep, Tiszta vagy a Május után), ugyanakkor az sem példa nélküli, hogy totális, hovatovább értelmezhetetlenül gyenge fér... több»

 
csongi888   2015. 08. 26.

0

Már régebben láttam, művészfilm kedvelőknek ajánlom. Nekem sajnos nem adott eleget a film. A színészekben sztem több van mint amit megmutattak vagy megmutathattak, mert a karakterekben lévő feszültség nem minden esetben bontakozott ki a film végére..

 
bahhama   2017. 04. 14.

0

Maga a film nem tetszett annyira, de Juliette Binoche játéka nagyon. Bátran meg meri mutatni a legelgyötörtebb es legkevésbé szép arcát, hogy a következő jelenetben újra dögös és vonzó lehessen.

 
nandiwrc   2015. 02. 11.

0

Nekem nem tetszett. Lassú sztori, értelmetlen történések. Lehet az én hibám, de nekem akkor sem jött be.

 
jazzy   2016. 01. 23.

0

Juliette Binoche és Kristen Stewart is lenyűgözp alakítást nyújtottak a filmben. Olivier Assayas rendezése letisztult, érett. A mondanivalót erős és érthető képekkel képes megjeleníteni. Ez a dráma valóban jól sikerült, sem a színészekket, sem pedig a rendezés nem érheti negatív kritika. A filmet mindenkinek ajánlom.

Galéria (12)

Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Chloë Grace Moretz
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Lars Eidinger

Videók (4)

A film összbevétele 4 728 401 dollár volt (imdb.com).

 

A Chanel ruhákkal és ékszerekkel látta el a forgatást, sőt pénzt is adtak, hogy Olivier Assayas a filmet 35mm-es szalagra rögzíthesse az olcsóbb digitális felvétel helyett.

(ps)
 

Valentine szerepére Mia Wasikowska neve is szóba került.

(ps)
 

Klaus Diesterweg szerepét Daniel Brühlnek is felajánlották, de a színész a Hajsza a győzelemért (2013) forgatása miatt nem tudta azt vállalni.

(ps)
 

Henryk Wald szerepét Bruno Ganznak is felajánlották.

(ps)
 

Christopher Giles szerepét először Tom Sturridgenak ajánlották fel, de a színész egy másik szerepe miatt nem tudta vállalni azt.

(ps)
 

Kristen Stewartnak először Jo-Ann Ellis szerepét ajánlották fel.

(ps)
 

Kristen Stewart a filmben szemüveget visel, de ez csak kellék, a színésznőnek egészséges a látása.

(ps)
 
Olivier Assayas a svájci hegyek közt kényszeríti önvizsgálatra a modern időkben sodródó idősödő színésznőt, Juliette Binoche-t. Többszintű önreflexivitás, árnyalt melankólia, gyönyörű képek egy intelligens filmben, melyben még Kristen Stewart is jól játszik. több»
 
A Maloja kígyója köré felépített közös múltidézés egy kellemes darab, melyben Kristen Stewart játéka jelent üde színfoltot. több»