Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68

Sils Maria felhői (2014)

Clouds of Sils Maria
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
4
Videók
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Chloë Grace Moretz
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Juliette Binoche
Juliette Binoche
Lars Eidinger
 
Berto49   2018. 09. 23.

legújabb vélemény

Megnéztem ezt a filmet, de az égadta egy világon nem történt benne semmi! Szeretnék már egy olyan filmre találni, amelyik végig leköt és szórakoztat, de nem megy a dolog. Erről az egyik kritika azt írja, hogy helyette a Birdmant nézzük meg. Köszönöm szépen, ragyogó ajánlat, kívánom, hogy az illető az életben ne lásson jobb filmet annál! Itt az első részben tetszett Binoche, de aztán a második részben rövid hajjal kiábrándító volt. Abszolút nem érdekel, és teljes mértékben hidegen hagy a színésznők kínlódása, hogy öregszenek, meg az, hogy nekik kell eljátszani az idősebb nő szerepét abból a darabból, amiben húsz évvel azelőtt a fiatal nő szerepében felfigyelt rájuk a világ. Keressék meg az örök fiatalság italát, ezzel minden(?) problémájuk megoldódik.

 
Leoni   2016. 04. 23.

Volt pár érdekes jelenet számomra, de többnyire nem értettem, hogy merre haladunk, és miért kapnak egyes dialógusok fontosságot. Főként a fiatal sztárocska volt idegesítő a történet szempontjából.


 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Olivier Assayas aztán igazán zavarba tudja hozni az embert. Képes arra, hogy készítsen egészen erős és intim szerzői műveket (Irma Vep, Tiszta vagy a Május után), ugyanakkor az sem példa nélküli, hogy totális, hovatovább értelmezhetetlenül gyenge fércművekbe is belefut, emlékezzünk csak az Amatőr bérgyilkosra! Most meg itt van az életmű talán legjobb darabja.

 
csongi888   2015. 08. 26.

Már régebben láttam, művészfilm kedvelőknek ajánlom. Nekem sajnos nem adott eleget a film. A színészekben sztem több van mint amit megmutattak vagy megmutathattak, mert a karakterekben lévő feszültség nem minden esetben bontakozott ki a film végére..

 
bahhama   2017. 04. 14.

Maga a film nem tetszett annyira, de Juliette Binoche játéka nagyon. Bátran meg meri mutatni a legelgyötörtebb es legkevésbé szép arcát, hogy a következő jelenetben újra dögös és vonzó lehessen.

 
Olivier Assayas a svájci hegyek közt kényszeríti önvizsgálatra a modern időkben sodródó idősödő színésznőt, Juliette Binoche-t. Többszintű önreflexivitás, árnyalt melankólia, gyönyörű képek egy intelligens filmben, melyben még Kristen Stewart is jól játszik. több»
 
A Maloja kígyója köré felépített közös múltidézés egy kellemes darab, melyben Kristen Stewart játéka jelent üde színfoltot. több»

A film összbevétele 4 728 401 dollár volt (imdb.com).

 

A Chanel ruhákkal és ékszerekkel látta el a forgatást, sőt pénzt is adtak, hogy Olivier Assayas a filmet 35mm-es szalagra rögzíthesse az olcsóbb digitális felvétel helyett.

(ps)
 

Valentine szerepére Mia Wasikowska neve is szóba került.

(ps)
 

Klaus Diesterweg szerepét Daniel Brühlnek is felajánlották, de a színész a Hajsza a győzelemért (2013) forgatása miatt nem tudta azt vállalni.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.