Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Anyám mozija

(Mia madre)
Anyám mozija
 
alexxx  2017. 11. 30.

Amennyire komoly témát feszeget a film, tartalmilag annyira üres lett. A karakterek számomra nagyon laposak voltak, és így a személyes, megható történet súlyát sem tudtam átérezni, pedig láthatóan itt az lett volna a cél.

 
migoras  2017. 12. 03.

Szép film, szomorú és szívhez szóló, én abszolút át tudtam érezni az egészet. Ez egy olyan dráma, amit meg kell élnünk mindannyiunknak, és amire nem lehet felkészülni. Fájadalmas mozi, de emellett mélyen meg tud érinteni.

 
nándi99  2017. 12. 01.

Nem igazán tudom, mit is mondhatnék erről a filmről. Egyszer nézhető, az biztos, de a szofisztikált drámák rajongói aligha találják majd meg bennük a számításukat. Egyszerű, egyenes, nem túl érdekes mozi, ami egy ilyen sztori mellett inkább csalódást jelent a számomra.

John Turturro
Nanni Moretti
Nanni Moretti
Nanni Moretti
Margherita Buy
Margherita Buy
Nanni Moretti
Margherita Buy
John Turturro
John Turturro
Beatrice Mancini
Stefano Abbati
Margherita Buy
Gianluca Gobbi
John Turturro
Nanni Moretti
Margherita Buy
Margherita Buy
VOX.hu - Anyám mozija
Szomorúan szép, Moretti szokásos sallangmentes egyszerűségével ábrázolt pillanatok azért így is akadnak, ahogyan emlékezetes mellékfigurák is: John Turturro pojáca filmsztárja mellett például épp az említett fivér. Lehet, hogy Morettinek mégiscsak magára kellett volna osztania azt a főszerepet? 65/100
 

A filmet Spanyolországban mindössze 46 moziban mutatták be.

(hp)
 

Ezzel a filmmel nyerte el Margherita Buy az ötödik Donatello Best Actress-díját, melyet a filmes világban az olasz Oscarnak neveznek.

(hp)
 

Nanni Moretti egyenesen Margherita Buy-ra írta a film főszerepét.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.