Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Anyám mozija
 
migoras   2017. 12. 03.

legújabb vélemény

Szép film, szomorú és szívhez szóló, én abszolút át tudtam érezni az egészet. Ez egy olyan dráma, amit meg kell élnünk mindannyiunknak, és amire nem lehet felkészülni. Fájadalmas mozi, de emellett mélyen meg tud érinteni.

 
alexxx   2017. 11. 30.

Amennyire komoly témát feszeget a film, tartalmilag annyira üres lett. A karakterek számomra nagyon laposak voltak, és így a személyes, megható történet súlyát sem tudtam átérezni, pedig láthatóan itt az lett volna a cél.


 
nándi99   2017. 12. 01.

Nem igazán tudom, mit is mondhatnék erről a filmről. Egyszer nézhető, az biztos, de a szofisztikált drámák rajongói aligha találják majd meg bennük a számításukat. Egyszerű, egyenes, nem túl érdekes mozi, ami egy ilyen sztori mellett inkább csalódást jelent a számomra.

John Turturro
Nanni Moretti
Nanni Moretti
Nanni Moretti
Margherita Buy
Margherita Buy
Nanni Moretti
Margherita Buy
John Turturro
John Turturro
Beatrice Mancini
Stefano Abbati
Margherita Buy
Gianluca Gobbi
John Turturro
Nanni Moretti
Margherita Buy
Margherita Buy
 
Szomorúan szép, Moretti szokásos sallangmentes egyszerűségével ábrázolt pillanatok azért így is akadnak, ahogyan emlékezetes mellékfigurák is: John Turturro pojáca filmsztárja mellett például épp az említett fivér. Lehet, hogy Morettinek mégiscsak magára kellett volna osztania azt a főszerepet? 65/100 több»
 
Nanni Moretti előző filmje, a Van pápánk! forgatása alatt elvesztette anyját, és most egy megindítóan személyes és szokatlanul vicces drámában mesél kettejük búcsújáról. NAGY V. GERGŐ KRITIKÁJA. több»

A film összbevétele 7 723 656 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Spanyolországban mindössze 46 moziban mutatták be.

(hp)
 

Ezzel a filmmel nyerte el Margherita Buy az ötödik Donatello Best Actress-díját, melyet a filmes világban az olasz Oscarnak neveznek.

(hp)
 

Nanni Moretti egyenesen Margherita Buy-ra írta a film főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.