Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

Én és a mostohám

(Sage femme)
 
RókaÚr  2017. 07. 13.

Kell hozzá türelem, de érdemes neki időt hagyni. Elég lassú tempójú film, nem merném mindenkinek ajánlani, de már csak a két főszereplő alakítása miatt is megéri a rá fordított időt. Nekem bejött, de azért előbb nézzétek meg az előzetest, mielőtt rohannátok a moziba. :)

 
tony6  2017. 07. 14.

Elég mély film lett az Én és a mostohám, és igen erős témákat feszeget, amiket képes értelmesen kibontatni, anélkül, hogy fárasztóvá, vagy didaktikussá válna. Egy élmény volt, mondjuk azt, félévente egyszer jöhet egy ilyen, ha értitek, mire gondolok... Provost's film is an altogether beautiful thing, a single vision (writer-director) throbbing with truthful understanding of women, and sorrow, regret, salvation and vegetable gardening.

Catherine Deneuve
Catherine Frot
Catherine Frot
Catherine Deneuve
VOX: Én és a mostohám
Franciásan bohókás. Klisésen hangzik, de tulajdonképpen tökéletes jellemzése ez Martin Provost új filmjének, amelyben, nem mellékesen, két pazar színésznő néz egymással farkasszemet. 65/100
 

A filmet a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.