Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Egy lányról
 
dailyfilmsan   2019. 07. 28.

Egy lány élete szövevényes és hála istennek már nem annyira polgárpukkasztó ha egy nő maga van és maga is akar boldogulni, de ez nem mindig volt így és még a haladó gondolkodású 70-es években is áldozatául eshettek néhány jó szituációban elejtett szónak. A film annyira eltalálja azt a lelkiállapotot, amikor elcsavarják a lány fejét minden féle ígérgetésekkel, hogy az fogalom. Carey Mulligan nagyon jó választás volt a főszerepre, az ártatlan arcával nagyon príma volt. Nekem tetszett mert egy élethelyzetet mutat be.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Vannak benne nagy nevek, leginkább a főszereplő, és néha fordulatok is, de lényegében az izgalom szinte egyenlő a nullával, hiába egy drámáról van szó. Érdektelen, tömény unalom, amitől sokszor még a címszereplő hölgy sem ment meg, hiába kap egy életre szóló leckét. Nekünk pedig ezt maga a film jelenti, miszerint bőven elég, túlzás is volt egyszer megnézni. Nem ad mély tartalmat, nem gondolkodtat el, csak sablonosságot közvetít. Erősen felejtős darab


 
lucy07   2019. 07. 25.

Egy nagyon szép alkotás ez a film. A főszereplő színésznő nagyon jól játszik benne meg persze a többi színész is, de legjobban mégiscsak Carey Mulligan alakítása tetszett. A film leírása alapján nem biztos, hogy megnéztem volna, de valaki nagyon ajánlotta, hogy nézzem meg mert érdemes ezért megtettem, utólag hálás vagyok neki mert kár lett volna ha kihagyom az élményt amit ez a film nyújtott.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

Nekem ez a film roppant középszerű volt. Bár a történet, a hangulat magával ragadott, és a színészek is jók voltak, hiányzott belőle valami, ami az átlag fölé emelte volna.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

Rosamund Pike

A film összbevétele 12 574 715 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején Jenny haja szépen el van választva, és ahogy egyre közelebb kerül Davidhez, úgy válik egyre rendezetlenebbé.

(kázsé)
 

Carey Mulligan 22 évesen játszotta a 16 éves lány szerepét.

(kázsé)
 

Rosamund Pike játszotta Carey Mulligan nővérét a 2005-ös Büszkeség és balítéletben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.