Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Egy lányról (2009)

An Education
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Rosamund Pike

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Egy lány élete szövevényes és hála istennek már nem annyira polgárpukkasztó ha egy nő maga van és maga is akar boldogulni, de ez nem mindig volt így és még a haladó gondolkodású 70-es években is áldozatául eshettek néhány jó szituációban elejtett szó... több»

 
Curacao86   2016. 09. 11.

0

Vannak benne nagy nevek, leginkább a főszereplő, és néha fordulatok is, de lényegében az izgalom szinte egyenlő a nullával, hiába egy drámáról van szó. Érdektelen, tömény unalom, amitől sokszor még a címszereplő hölgy sem ment meg, hiába kap egy éle... több»

 
Eniq   2019. 07. 25.

0

Egy nagyon szép alkotás ez a film. A főszereplő színésznő nagyon jól játszik benne meg persze a többi színész is, de legjobban mégiscsak Carey Mulligan alakítása tetszett. A film leírása alapján nem biztos, hogy megnéztem volna, de valaki nagyon aján... több»

 
a.edit63   2015. 05. 20.

0

Nekem ez a film roppant középszerű volt. Bár a történet, a hangulat magával ragadott, és a színészek is jók voltak, hiányzott belőle valami, ami az átlag fölé emelte volna.

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Tananyagban lehetne nézetni fiatalokkal ezt a filmet, mert érthető, tiszta, egyenes, semmi nincsen benne túlbonyolítva.Kritika nélküli színészi alakítások,tökéletes délutáni film: bájos és drámai.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

0

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.

 
Sniper   2015. 09. 20.

0

Nagyon igaz történet, sajnos sok ilyen esett meg akkoriban, és valószínűleg még most is, hogy befolyásolható lányokat elbűvölnek a csillogással és a pénzzel, aztán meg rájönnek, hogy valami önző mocsokról van szó, akik semmibe se nézi őket. Szerintem... több»

A film összbevétele 12 574 715 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején Jenny haja szépen el van választva, és ahogy egyre közelebb kerül Davidhez, úgy válik egyre rendezetlenebbé.

(kázsé)
 

Carey Mulligan 22 évesen játszotta a 16 éves lány szerepét.

(kázsé)
 

Rosamund Pike játszotta Carey Mulligan nővérét a 2005-ös Büszkeség és balítéletben.

(kázsé)
 

Orlando Bloom egy héttel a forgatás kezdete előtt mondta le a férfi főszerepet.

(kázsé)
 

A sztori felkerült a Variety 2007-es legjobb el nem készült forgatókönyveinek listájára.

(kázsé)