Új rekordot állított fel Adam Sandler

Adam Sandler úgy tűnik, a netflixes Mindent egy lapra című filmjében aratja eddigi legnagyobb sikerét a közönség körében. Egyelőre több elismerést kapott, mint bármelyik másik filmje a pályafutása során! A színész, aki 350 millió dolláros (közel 335 millió eurós) szerződést írt alá a streaming szolgáltatóval, egy kosárlabda tehetségkutatót alakít.

Adam Sandler korábbi Netflix-filmjei közé tartozik Nevetséges hatos, a Sandy Wexler és a Gyagyás gyilkosság, melyeket a kritikusok mind elmarasztaltak. A Csiszolatlan gyémánt, amiben ugyan hihetetlen alakítást nyújtott, jobb, ugyanakkor mégis vegyes fogadtatásban részesült. A Mindent egy lapra viszont kiemelkedik a mezőnyből, mivel Sandler karrierje eddigi legjobb kritikáit kapja!

A Rotten Tomatoes oldalon a film 92 százalékot kapott, amivel a harmadik helyen áll The Meyerowitz Stories (New and Selected) és a Csiszolatlan gyémánt mögött. De van még egy jó hír Sandler számára méghozzá az, hogy a Mindent egy lapra jelenleg a legnépszerűbb film az amerikai rajongói körében is. A közönség pontszámainak alapján ez egész pályafutásának legmagasabbra értékelt filmje.

A Mindent egy lapra 92 százalékos eredményt ért el, ezt követi a Happy, a flúgos golfos 85 százalékkal és az Üres város (Megáll a világ) 81 százalékkal - anélkül, hogy figyelembe vennénk stand-up show-it, dokumentumfilmes szerepléseit vagy produkciós munkáit. A Noah Baumbach által rendezett A Meyerowitz-történetek 72 százalékos közönségarányt ért el, míg a Safdie testvérek Csiszolatlan gyémánt című filmje 52 százalékon áll.

A film jelenleg elérhető a Netflixen.

dráma | sportfilm | vígjáték

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.