Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
20
Képek
4
Videók
 
sptt   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

0

Inkább jó film, mint rossz, sok szempontból viszont átlagos. Az nem lehet mérce, hogy Adam Sandler filmjeinek egyik legjobbika, ettől még lehetne simán nézhetetlen is. Itt is sok esetben megesett velem a szekunder szégyen, amikor azt mondtam, hogy "n... több»

 
Puncs   2020. 02. 11.

a nap véleménye

2
Egy sportfogadás függő ékszerész élete

Hatalmas elvárásokkal ültem le megnézni ezt a filmet, főleg miután az egyik legnagyobb filmes portálon igencsak felpontozták és rengeteg pozitív kritikát is kapott. Ehhez képest számomra elég nagy csalódás volt. Nem állítom, hogy nézhetetlen, de szer... teljes kritika»


 
BoBamburg   2020. 09. 01.

2

Nem egy nagy durranás, amekkora hype volt körülötte, jóval erősebb filmre számítottam. Adam Sandler miatt tényleg érdemes megnézni, jó ilyen szerepben is látni a sok gagyi vígjáték után.

1
 
elekm90   2020. 02. 07.

0

Nekem tetszett a film, bár nagyon sok mindenben hasonlít a Safdie testvérek előző filmjére, a Jólétre. Végig izgalmas, a főszereplő körül folyamatosan szorul a hurok, egyre több ellenséget szerez, és ahelyett, hogy kikeveredne ebből, egyre rosszabb h... több»

 
bbozsi   2020. 03. 25.

1

Sokáig egy közepes filmnek tűnik: persze, jók a szövegek, de beleőrülsz a ritmusba; persze, jók a pofák, de kit kéne itt nem utálni. Aztán a végén rájöttem, hogy végig egy mesterművet néztem. A finálé annyi réteget nyit meg utólag, hogy ezt a filmet látni és utána napokig emészteni kell.

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 02. 01.

2
Konkrétan kszar

Hát nem sokat ér ez a film.

 
Milanman   2020. 02. 07.

0
Ez a gyémánt nem lesz mindenki barátja...

A "Csiszolatlan gyémánt" már úgy érkezett meg a magyarországi bemutatójára, hogy egyfajta Oscaros hype és elégedetlenség előzte meg. Sokan vitatták és kérték számon a főszereplő, Adam Sandler jelölésének elmulasztását, és dörgölték az Akadémia orra a... teljes kritika»

Galéria (20)

Adam Sandler
Adam Sandler
Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Adam Sandler
Idina Menzel
Idina Menzel
Lakeith Stanfield
Idina Menzel
Adam Sandler

Videók (4)

A film összbevétele 50 023 780 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a forgatókönyvben még nem szerepelt konkrétan Kevin Garnett neve, külön érdekesség, hogy végül rá esett a választás, ugyanis a családneve homofón, azaz azonos hangzású a gránátkő nevű drágakővel (angolul "garnet").

(elekm90 )
 
A Csiszolatlan gyémánt igazi független film: nem az álomgyári klisék nyelvén beszél, kissé hosszabb is, szétesőbb is, nem úgy moralizál, nem úgy keresi a tanulságokat, ahogy szélesvásznú társai, és nem is igazán szerethető karakterekkel dolgozik. több»
 
Viszont, akik eddig nem hittek az 53 éves sztár színészi tehetségében, ezek után el kell ismerniük. Olyan világot mutat meg számunkra a Csiszolatlan gyémánt, mely nincs közvetlen a szemünk előtt, de nagyon is létezik. több»
 
A Csiszolatlan gyémánt a 2019-es filmtermés egyik legizgalmasabb darabja, ez elsősorban Adam Sandler érdeme, akitől ilyen alakítást korábban nem láthattunk, és csak remélhetjük, hogy az elmaradt, de várt Oscar-díj jelölés nem veszi el a kedvét, és ezentúl bátrabban választ szerepeket. több»