Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
3
Videók
Terminal
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2019. 01. 06.

legújabb vélemény

Érdekes film. Zseniális volt a képvilág. Azt lehet mondani, hogy nem egy tucatfilm. Aki szereti az eredeti hangvételű filmeket, azoknak bátran merem ajánlani. A törénet kibontakozása elég lassaan indul be, egy kissé zavarosnak in tűnhet, de a végére minden a helyyére kerül.

 
airbus   2018. 04. 28.

Nekem egyszerűen nagyon bejött. Totál jó a hangulata és a filmből szinte árad az a feszültség, ami teljesen átragad az emberre. Nem egy túlzottan agyalós film, de remek mozi, amit látni kell!


 
philboy   2018. 02. 28.

Hát, kissé csalódás volt ez a film. Mármint azt gondoltam, Margot Robbieval és Simon Peggel a főszerepben nem történet sok rossz, és bár még így is egy egészen nézhető filmet kaptunk velünk, azt kell, hogy mondjam, hogy abszolút felejthető a Terminal. Valahogy ebben az évben nem jönnek össze a kémfilmek, gondolok itt a Vörös Verébre, ezt is csak rettenetesen túltolták a készítők, annyi minden cselekményt, akciót sűrítettek bele, hogy gyakorlatilag felejthető élménnyé válik az egész, és pont ez a tragédiája, hogy az ember nem kívánja újra megnézni.

Margot Robbie
Margot Robbie
Simon Pegg
Simon Pegg
Margot Robbie
Margot Robbie
Simon Pegg
Simon Pegg
Margot Robbie
Mike Myers
Margot Robbie
Margot Robbie
Simon Pegg
Dexter Fletcher
Margot Robbie
Simon Pegg
Dexter Fletcher
Margot Robbie
Max Irons
Margot Robbie
Simon Pegg
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Dexter Fletcher
 
Margot Robbie legújabb filmjét Budapesten forgatta, amihez sikerült az önkéntes száműzetésbe vonult Mike Myerst is visszacsábítania. több»

A film összbevétele 843 970 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet részben Magyarországon forgatták. Eddig sokat forgattak a Kelenföldi Hőerőműben, a 3. metróban (Lehel téri megálló), és az Opera épülő Eiffel Műhelyházában, a régi Eiffel csarnokban forgatták le a kávézós jeleneteket, ugyanis oda egy komplett kávézó díszletet húztak fel.

(XETH)
 

A filmet Vaughn Stein rendezi, aki eddig olyan filmekben asszisztált, mint A dán lány vagy a Szépség és a szörnyeteg. Steinnek ez lesz az első önálló rendezése.

(XETH)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.