Rendkívül egyedi látványvilágú bosszúthrillerrel jelentkezik az Oscar-díjra jelölt színésznő. Itt a Terminal első teljes előzetese!

Margot Robbie nem áll le. Az Én, Tonya sikerei után a színésznő saját produkciós cége, a LuckyChap Entertainment újabb igen erősnek ígérkező filmmel rukkol elő, melyhez befutott az első előzetes.

Robbie-t Annie, egy rejtélyes famme fatale szerepében láthatjuk majd, és az már a kedvcsinálóból is jól látszik, hogy az izgalmak sci-fiket megszégyenítő látvánnyal párosulnak majd.

A film rendezői székét Vaughn Stein foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Simon PeggMargot RobbieMike MyersMatthew LewisMax IronsThomas TurgooseDexter Fletcher és Nick Moran.

A film hivatalos szinopszisa szerint egy szívében sötét, névtelen város árnyai között két bérgyilkos baljós küldetésre vállalkozik, egy tanár halálos betegséggel küzd, míg egy kíváncsi pincérnő veszélyeket nem ismerve éli kettős életét. A sorsuk az éj leple alatt végérvényesen összefonódik.

A Terminal május 11-től látható az amerikai mozikban.