Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
73
Szereplők
6
Vélemények
410
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Imádom. Egyik kedvenc animációs sorozatom ami mostanság a Comedy Centrálon fut. Izgalams végigkövetni minden részben ahogy Bob és családja a napját éli. Louis a kedvencem. Szétröhögöm magam rajta sokszor. Érdemes nézni felnőtt fejjel is.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagy kedvencem iszonyat jó humorú, remekül kidolgozott karakterek és olyan egyedi amit máshol nem látni.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Mikor az első részt megnéztem elég érdekesnek találtam a karaktereket a stílust, de minél több részt láttam és kezdtem megérteni ezt a stílust, annál jobban tetszett meg.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Olyan gagyi, hogy már jó, egy nehéz nap után remekül ellazítja az embert. Jó szereplők vannak benne mindnek megvannak a maga tulajdonságai.

 
SzFa   2017. 09. 21.

A megrajzolás elég borzasztó, a poénok része elég gagyi és obszcén. A történet nem túl eredeti. Trágár kifejezések nincsenek benne, de maga a poénok elég polgár pukkasztóak. Nekem nem igazán jött be, és nem is ajánlom egyetlen egy korosztálynak sem.

 
Biktop   2015. 05. 01.

Éles társadalomkritika. És nagyon szépen meg is oszt: látható az alábbi (és majd gondolom, a további) hozzászólásokból is. Be kell vallanom, elsőre nekem sem tetszett, de ahogy egyre több részt megnéztem belőle, annál inkább belemélyültem. Csúnya k... több»

 

H. Jon Benjamin, Larry Murphy, Melissa Bardin Galsky és a producer, Holly Schlesinger korábban együtt dolgoztak az O'Grady animáción.

(Thibo84)
 

H. Jon Benjamin, Bob Belcher hangja az Arby's Roast Beef Sandwiches szóvivője.

(Thibo84)
 

Gyakorlatilag minden epizódban legalább egy hivatkozás hallható a szélgörcsre, általában Gene-től.

(Thibo84)
 

Minden epizód elején egy kisteherautó áll meg az üzlet előtt, mindig más névvel az oldalán.

(Thibo84)
 

Louise-t eddig soha nem láttuk kalap nélkül.

(Thibo84)
 

Bob barátja, Mort temetkezési helyiséget és krematóriumot vezet. A "Mort" francia és más nyelveken halált jelent. A név a latin nyelvből származó morte-ből ered.

(Thibo84)
 

Valójában is működik egy Bob's Burgers étteremlánc Rio de Janeiróban, Albuquerque-ban, Washington állam több városában és a kaliforniai Huntington Beach-en.

(Thibo84)
 

A sorozat egyik folyamatos vicce az, hogy a Bob's Burgers jobb oldalán lévő üzlet minden epizódban más és más nevet kap.

(Thibo84)
 

Linda és Gene jobbkezes, Tina balkezes, Louise és Bob kétkezesek.

(Thibo84)
 

A város, amelyben Belcherék élnek, a Seymour-öböl New Jersey-ben. A 2015-ös Comic Conon árulta el Loren Bouchard.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.