Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
73
Szereplők
6
Vélemények
250
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Imádom. Egyik kedvenc animációs sorozatom ami mostanság a Comedy Centrálon fut. Izgalams végigkövetni minden részben ahogy Bob és családja a napját éli. Louis a kedvencem. Szétröhögöm magam rajta sokszor. Érdemes nézni felnőtt fejjel is.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagy kedvencem iszonyat jó humorú, remekül kidolgozott karakterek és olyan egyedi amit máshol nem látni.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Mikor az első részt megnéztem elég érdekesnek találtam a karaktereket a stílust, de minél több részt láttam és kezdtem megérteni ezt a stílust, annál jobban tetszett meg.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Olyan gagyi, hogy már jó, egy nehéz nap után remekül ellazítja az embert. Jó szereplők vannak benne mindnek megvannak a maga tulajdonságai.

 
SzFa   2017. 09. 21.

A megrajzolás elég borzasztó, a poénok része elég gagyi és obszcén. A történet nem túl eredeti. Trágár kifejezések nincsenek benne, de maga a poénok elég polgár pukkasztóak. Nekem nem igazán jött be, és nem is ajánlom egyetlen egy korosztálynak sem.

 

H. Jon Benjamin, Larry Murphy, Melissa Bardin Galsky és a producer, Holly Schlesinger korábban együtt dolgoztak az O'Grady animáción.

(Thibo84)
 

H. Jon Benjamin, Bob Belcher hangja az Arby's Roast Beef Sandwiches szóvivője.

(Thibo84)
 

Gyakorlatilag minden epizódban legalább egy hivatkozás hallható a szélgörcsre, általában Gene-től.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.