Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Jack, a kalóz (1998)

Mad Jack the Pirate
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

Szürreálisnak szürreális, viccesnek pedig vicces, de sajnos nem eléggé. Mindig is kicsit fárasztó mesének gondoltam, s ez mára sem változott semmit, különösen nem pozitív irányba.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Én a tv2 csatornáján néztem, meg kell mondani nem egy szokványos rajzfilm. Nagyon szórakoztató igazi klasszikus! Tele őrültségekkel amolyan görbe tükör a társadalom felé. Kedvet is kaptam hogy újra megnézzem. Remélem a neten megtalálom az összes részét!


 
ereln   2016. 04. 28.

A Fox Kids sorozatokban valahogy minden megvolt a 90-es években, amire egy gyerek vágyott. Sajnos a mai mesék színvonala a földet súrolja, nagyon gagyi butaságok vannak ma már. Inkább ilyen rajzfilmeket kellene adni manapság.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Elég vicces mese, Jack nagyon jó pofa kalóz mindig belekeveredik valamibe, de meg is találja a megoldást, nagy kedvenc meséim egyike.

 

A forgatókönyvíró Bill Kopp készítette a Nyekk, a macska című műsort is.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.