Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
59

A Cleveland-show (2009)

The Cleveland Show
Filmadatlap
 
74
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

legújabb vélemény

Sajátos humorú animációs sorozat, mely az Amerikai faterből "szakatt" le Cleveland Brown főszereplővé válásával. Imádom ezt is, de kicsit más stílusban mint a nagytestvére. Jókat nevettünk rajta és ez a lényeg. Imádom a hasonló elborult humorú animációs sorozatokat. Tökéletesen el tudják vonni a figyelmemet és seperc alatt bevonz a színes humorú világába.

 
indingo   2019. 05. 20.

Cleveland szerintem nem akkora karakter, hogy megérjen egy saját sorozatot. A Family Guy nekem ezerszer jobban bejön.


 
harnas1207   2018. 12. 04.

Én nem látom létjogosultságát a sorozatnak. Sokáig gondolkoztam, miért Cleveland kapott önálló sorozatot. Egyáltalán nem vicces, és nincs benne több poén mint más karakterbe. Jah igen, mert fekete. És nyitni kell ezen célközönség felé is. Sajnos nem poénos, a figurák pedig eléggé koppintás szagúak.

 
SzFa   2017. 09. 22.

Nekem tetszik képviseli a Family Guy színvonalát és nekem jobban is bejön, mert lazábbak a poénok benne. Fülbemászó a főcím dala. Nekem bevált a visszafogottabb stílus.

 
Attila G. Nézhetetlen  2019. 07. 09.

Megnéztem pár részét, de nagyon nem jött be. Valahogy számomra furcsa Cleveland családja, és a többi karakter is. Pedig a Family Guyt amúgy szeretem, már amikor van hozzá hangulatom. Lehet, hogy neki nincs családja - de ha már valakit ki akartak emelni a sorozatból úgy, hogy külön sorozatot kap; akkor annak sokkal inkább "Migiri Migiri" Quagmire-nek kellett volna lennie - na szerintem például az egy sokkal szórakoztatóbb sorozat lenne. Vagy akkor már amolyan "Mézga család" módra csinálhattak volna egy külön sorozatot Stewie-val és Brian-nel - talán még arra is rá tudnám venni magam, hogy olykor nézzem. Viszont ez a Cleveland Show nagyon nem lett ilyen. Amúgy azt tudom elképzelni, hogy azért találták ezt ki, hogy egy csináljanak egy amolyan "fekete Family Guyt". Nehéz megítélni, hogy mennyire volt jó ötlet - már ami a népszerűségét illeti. Lehet, hogy én vagyok félreértesült; de szerintem messze nem élt meg annyi évadot, mint a Family Guy.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.