Az év legkeményebb bosszúfilmje lehet, itt a Boy Kills World előzetese az AZ sztárjával

A Lionsgate és a Roadside Attractions bemutatta az első trailert a Bill Skarsgård (Legutóbb a John Wick: 4. felvonás főgonoszaként láthattuk.) és Famke Janssen (X-Men - A kívülállók) főszereplésével készülő Kinyírni a világot című akcióthrillerhez.

A film egyelőre nem kapott magyarországi premierdátumot, de nagyon szurkolunk, hogy hozzánk is mihamarabb eljusson! Izgalmas lenne a rettenetes Bohócot és más egyéb szörnyetegeket rendszeresen életre keltő, legkisebb Skarsgard testvért egy ilyen moziban látni!

Ráadásul a Tyler Burton Smith és Arend Remmers forgatókönyve alapján készült film producerei között Sam Raimi is szerepel, ami szintén bizakodásra ad okot.

Mit tudunk eddig a szereplőgárdáról?

A friss trailerből kiderül, hogy H. Jon Benjamin (az Archer és a Bob burgerfalodája sorozatból ismerhetjük) játssza a hangot Boy fejében. A stábot olyan nevek egészítik még ki, mint Jessica Rothe, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman vagy Andrew Koji.

A sztori

A Moritz Mohr által rendezett film középpontjában a Skarsgård által alakított Boy áll, aki bosszút esküszik, miután családját meggyilkolja Hilda Van Der Koy (Janssen), egy korrupt poszt-apokaliptikus dinasztia zavart matriarchája, aki miatt a fiú árván marad, ráadásul elveszti hallását és beszédkészségét is.

Belső hangjától vezérelve, amelyet gyermekkora kedvenc videojátékából vesz, Boy egy titokzatos sámánnal (Yayan Ruhian) képzi magát a halál mesterévé.

Az innentől beinduló vérontás közepette Boy agya teljesen elborul. Miközben próbál eligazodni ebben a delíriumos birodalomban, hamarosan egy kétségbeesett ellenállási csoporthoz csatlakozik, miközben lázadó kishúga szellemével harcol...