Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
37
Vélemények
12
Képek
3
Videók
X-Men - A kívülállók
Hugh Jackman
Hugh Jackman
Hugh Jackman
 
ZeroHero   2019. 09. 27.

legújabb vélemény

Latvanyos akciofilm meg abbol a korszakbol, amikor nem feltetlenul kellett CGI es millio szereplo egy szuperhosfilmbe ahhoz, hogy erdekes legyen es robbantsa a kasszat. Ez meg a klasszikus Xmen, talan az utolso olyan, amikor az embernek nem az az erzese, h csak egy ujabb bort huznak le a franchise-rol, hanem kozolni is akartak valamit. A latvany es a szineszek jok, a sztori olyan amilyen, igazi popcornmozi a jobbik fajtabol.

 
Deku   2017. 07. 10.

Egész jó lett bár voltak színészek akiket én nem feltétlen adtam volna az adott karakterekhez de ez most mellékes. Leszámítva apróbb esztétikai hibákat én szerettem.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

2000-es évek legjobb filmje, mai szemmel is szerintem látványban is, de sztoriban is megállná a helyét. Az új részekben nincs meg sajnos ez a lendület.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

Még ez a film előtt voltak olyan képregény adaptációk, amikért a mai napig rajongok, de maga a képregény füzetek nem érdekeltek. Ám ahogy kijött az első X-men, akkor kezdett el csak igazán érdekelni és vetettem bele magam a képregények világába. A filmben nincs túl sok akció - de ami van, az látványos -, viszont nagyon jól bemutatta a mutánsokat és hogyan viszonyulnak hozzájuk az emberek. Nagyszerű a szereplő gárda, a cselekmény felépítése és kibontakozása nagyon jól meg lett írva. Singer szuper filmet tett le az asztalra.

 
AngelCass   2018. 01. 14.

Nosztalgikus élmény annak, aki már látta a további részeket. Még nem volt az a képregényfilm őrület mégis megállta a helyét. Hugh Jackman castingja egy nagyon jó ötlet volt , holott ha utána nézünk nem ő volt az első választás a szerepre, de még a második se , de ma már el se tudjuk képzelni más színésszel Farkast (khm Rozsomákot) egybeforrt a neve a karakterrel, pedig nem kell félteni a színészt mert nagyon tehetséges és máshol is megállja a helyét. Csak hát ennyire számít a véletlen.Története magával ragadó, nem rejtegeti a társadalom kritikát hiszen e köré is épít, és már vagy 18 éve a filmnek , még mindig aktualitás a probléma a kirekesztés, félelem az ismeretlentől.Mindkét fél megérthető , nehéz állást foglalni, hát még ha hozzánézzük a folytatásokat.Akciós, de azért értelemmel, érzelemmel teli alkotás.Azoknak ajánlom akik még csak ismerkednek a képregény-filmes műfajjal egyfajta választóvízként mert ha ez nem tetszik nekik ez az alkotás ,akkor majd nehezen fogják befogadni a többi ilyen típusú filmet, hát még Vasembert.

A film összbevétele 296 339 527 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 75 millió dollár volt és jelenleg 296,4 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Amikor Hugh Jackmant arról kérdezték, hogyan készült Farkas/Logan szerepére, úgy nyilatkozott, hogy nagyon sokat merített Mike Tyson bokszolói stílusából. A színész elmondása szerint karaktere sokban hasonlít az ökölvívóra. Jackmant idézve: "Farkas [...] olyan, mint Tyson. Fékezhetetlen. Ha le akarja vágnia a fejedet, akkor valójában meg is csinálja."

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bryan Singer eredetileg Russell Crowe-t akarta Logannek/Farkasnak szerződtetni, ám a színész élből elutasította a felkérést. A második jelölt sem Hugh Jackman lett volna, hanem a Mission: Impossible 2 szereplője, Dougray Scott, aki azonban három héttel a forgatás kezdete előtt lépett vissza. Ezt követően Singer kétségbeesett keresésbe kezdett, s döntött végül az akkor még ismeretlennek számító Jackman mellett.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.