Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

X-Men - A kívülállók (2000)

X-Men
Filmadatlap
 
32
Szereplők
38
Vélemények
12
Képek
4
Videók
X-Men - A kívülállók

Galéria (12)

Hugh Jackman
Hugh Jackman
Hugh Jackman

Videók (4)

 
stewie_griffin_2005   2021. 09. 11.

legújabb vélemény

0

Most néztem meg először ezt a filmet, és szerintem elég átlagos. Látszik rajta, hogy már nem mai darab, és humor is kevés volt benne. Lehet, akkoriban áttörő volt, de a mai képregényfilm-áradatban már nem az. Az MCU (de más képregényfilmek is, pl. Ba... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Átlagos.Nekem legalább is az.Semmi olyan dolgot nem ad,amitől úgy igazán a kedvencem lehetne.Akció,izgalom,és hihetetlen dolgok tömkelege zúdul rám,de mégis... És ez még az erősebb részek közé tartozik. Hugh Jackman , a gyönyörű Halle Berry , és a nagy kedvencem Famke Janssen ,ha ők nem lennének,gagyi lenne az egész...

 
Thibo84   2019. 05. 24.

0

Még ez a film előtt voltak olyan képregény adaptációk, amikért a mai napig rajongok, de maga a képregény füzetek nem érdekeltek. Ám ahogy kijött az első X-men, akkor kezdett el csak igazán érdekelni és vetettem bele magam a képregények világába. A fi... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Egész jó lett bár voltak színészek akiket én nem feltétlen adtam volna az adott karakterekhez de ez most mellékes. Leszámítva apróbb esztétikai hibákat én szerettem.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

2000-es évek legjobb filmje, mai szemmel is szerintem látványban is, de sztoriban is megállná a helyét. Az új részekben nincs meg sajnos ez a lendület.

 
ZeroHero   2019. 09. 27.

0

Latvanyos akciofilm meg abbol a korszakbol, amikor nem feltetlenul kellett CGI es millio szereplo egy szuperhosfilmbe ahhoz, hogy erdekes legyen es robbantsa a kasszat. Ez meg a klasszikus Xmen, talan az utolso olyan, amikor az embernek nem az az erz... több»

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

0

Egyik kedven képregényfilmem. Nagy Farkas és Jane/Főnix fan vagyok úgyhogy ez a kezdőfilm ami megalapozta az egész univerzumot. Pörgős, akciódús és érzelmes. Vadóc karaktere is nagyon jól el volt talalva. A főgonosz is nagyon jól meg volt magyarázva (Magneto).

A film összbevétele 296 339 527 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 75 millió dollár volt és jelenleg 296,4 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Amikor Hugh Jackmant arról kérdezték, hogyan készült Farkas/Logan szerepére, úgy nyilatkozott, hogy nagyon sokat merített Mike Tyson bokszolói stílusából. A színész elmondása szerint karaktere sokban hasonlít az ökölvívóra. Jackmant idézve: "Farkas [...] olyan, mint Tyson. Fékezhetetlen. Ha le akarja vágnia a fejedet, akkor valójában meg is csinálja."

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bryan Singer eredetileg Russell Crowe-t akarta Logannek/Farkasnak szerződtetni, ám a színész élből elutasította a felkérést. A második jelölt sem Hugh Jackman lett volna, hanem a Mission: Impossible 2 szereplője, Dougray Scott, aki azonban három héttel a forgatás kezdete előtt lépett vissza. Ezt követően Singer kétségbeesett keresésbe kezdett, s döntött végül az akkor még ismeretlennek számító Jackman mellett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hugh Jackman-nek fogalma sem volt arról, hogy a rozsomák egy létező állatfaj.

(mamiéstöti2)
 

Hugh Jackman a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)