Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
2
Videók
X-Men: Az ellenállás vége
 
Thibo84   2019. 05. 24.

Az első két rész után, ez egy visszalépés volt, nem is kicsit. Singer távozásával, olyan nekem, mintha elvesztette volna a film a szívét és lelkét. Akcióban bővelkedik, még több új mutánst vonultatnak fel, és még ott van a Sötét Főnix szál is. Annyi mindent akartak a készítők bele zsúfolni a rövidke játék időben, hogy a cselekmény kapkodósra sikerült. Egyik esemény követte a másikat, ami annyira talán nem is gond, de még is más érzelmeket kelt benne, mint az első részek. Nincs meg az a családias légkör mint az egyben és a kettőben. Sajna pár kedvelt karakterektől is fájdalmas búcsút kellett venni, míg Farkas marcona arcát levedli és szívhez szóló szónoklatba fog, ami nem megszokott a karakterétől.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Kicsit gyenge lett az előzőekhez képest. Volt egy-két látványos jelenet (pl:Magneto és a híd ) amik talán segítették érdekesebbé tenni a filmet, ez nem azt jelentik hogy rossz volt , csak nem a megszokott.


 
harnas1207   2018. 12. 03.

A Logan filmben volt egy utalás, amiatt néztem ezt a részt meg. Nagyon gyenge volt minden tekintetben.

 
Norbert93   2018. 07. 21.

Nem kifejezett rossz film, de a jó nem ilyen. A leggyengébb X-Men film, nem is csoda, hogy az Eljövendő múlt napjaival töröltek minden ami ebben az univerzumban megtörtént.

 
Leilani   2016. 07. 26.

Nem tetszett annyira mint az előző két rész, mégis szórakoztató volt a film. Nekem valami nagyon hiányzik belőle. A film látványvilága tökéletes és a színészek is nagyon jól játszanak.

A film összbevétele 459 359 555 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 210 millió dollár volt és jelenleg 459 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

2006-ban a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A 20. legtöbb bevételt hozó képregényfilm jelenleg. (2016 aug.)

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.