Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
3
Videók
X-Men: Az ellenállás vége
 
atombence   2019. 07. 07.

legújabb vélemény

Harc a végsőkig - A visszafejlődés kezdete

Az eredeti trilógia utolsó része, brutális összeszedetlenséggel, de gazdagon. Ez inkább egy sikertelen lezárás mint a trilógia utolsó része. Attól még jó.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

Az első két rész után, ez egy visszalépés volt, nem is kicsit. Singer távozásával, olyan nekem, mintha elvesztette volna a film a szívét és lelkét. Akcióban bővelkedik, még több új mutánst vonultatnak fel, és még ott van a Sötét Főnix szál is. Annyi mindent akartak a készítők bele zsúfolni a rövidke játék időben, hogy a cselekmény kapkodósra sikerült. Egyik esemény követte a másikat, ami annyira talán nem is gond, de még is más érzelmeket kelt benne, mint az első részek. Nincs meg az a családias légkör mint az egyben és a kettőben. Sajna pár kedvelt karakterektől is fájdalmas búcsút kellett venni, míg Farkas marcona arcát levedli és szívhez szóló szónoklatba fog, ami nem megszokott a karakterétől.


 
Norbi   2018. 07. 26.

Kicsit gyenge lett az előzőekhez képest. Volt egy-két látványos jelenet (pl:Magneto és a híd ) amik talán segítették érdekesebbé tenni a filmet, ez nem azt jelentik hogy rossz volt , csak nem a megszokott.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

A Logan filmben volt egy utalás, amiatt néztem ezt a részt meg. Nagyon gyenge volt minden tekintetben.

 
Norbert93   2018. 07. 21.

Nem kifejezett rossz film, de a jó nem ilyen. A leggyengébb X-Men film, nem is csoda, hogy az Eljövendő múlt napjaival töröltek minden ami ebben az univerzumban megtörtént.

A film összbevétele 459 359 555 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 210 millió dollár volt és jelenleg 459 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

2006-ban a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A 20. legtöbb bevételt hozó képregényfilm jelenleg. (2016 aug.)

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.