Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

X-Men: Az ellenállás vége (2006)

X-Men: The Last Stand
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
3
Videók
X-Men: Az ellenállás vége
 
atombence   2019. 07. 07.

legújabb vélemény

0
Harc a végsőkig - A visszafejlődés kezdete

Az eredeti trilógia utolsó része, brutális összeszedetlenséggel, de gazdagon. Ez inkább egy sikertelen lezárás mint a trilógia utolsó része. Attól még jó.

 
Thibo84   2019. 05. 24.

0

Az első két rész után, ez egy visszalépés volt, nem is kicsit. Singer távozásával, olyan nekem, mintha elvesztette volna a film a szívét és lelkét. Akcióban bővelkedik, még több új mutánst vonultatnak fel, és még ott van a Sötét Főnix szál is. Annyi ... több»


 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Kicsit gyenge lett az előzőekhez képest. Volt egy-két látványos jelenet (pl:Magneto és a híd ) amik talán segítették érdekesebbé tenni a filmet, ez nem azt jelentik hogy rossz volt , csak nem a megszokott.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

0

A Logan filmben volt egy utalás, amiatt néztem ezt a részt meg. Nagyon gyenge volt minden tekintetben.

 
Balint   2016. 02. 12.

1

A trilógia méltó lezárása, sokkal gyengébbre számítottam, de mikor megmozdul a híd, ilyen monumentális jelenet nem sok van, hirtelen még hasonló sem ugrik be ;)

 
Norbert93   2018. 07. 21.

0

Nem kifejezett rossz film, de a jó nem ilyen. A leggyengébb X-Men film, nem is csoda, hogy az Eljövendő múlt napjaival töröltek minden ami ebben az univerzumban megtörtént.

 
Leilani   2016. 07. 26.

0

Nem tetszett annyira mint az előző két rész, mégis szórakoztató volt a film. Nekem valami nagyon hiányzik belőle. A film látványvilága tökéletes és a színészek is nagyon jól játszanak.

Galéria (13)

Videók (3)

A film összbevétele 460 435 291 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 210 millió dollár volt és jelenleg 459 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

2006-ban a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A 20. legtöbb bevételt hozó képregényfilm jelenleg. (2016 aug.)

(mamiéstöti2)
 

Egy 2009-es interjúban Bryan Singer bevallotta, hogy megbánta, hogy az X-men rész helyett a Superman visszatért (2006) rendezte meg.

(Beke Gábor)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Gambit is megjelent volna a filmben.

(Beke Gábor)
 

Halle Berry eredetileg nem akarta újra elvállalni Storm szerepét, mivel karaktere nem fejlődik, és Singerrel is feszült volt a viszonya. Ám a Macskanő (2004) bukása után meggondolta magát, és azzal a feltétellel vállalta a szerepet, hogy karakterét kibővítik. Ezért Storm ebben a részben Cyclops helyett ő veszi át az akadémia vezetését. A képregényekben egyébként a professzor távollétében szintén ő volt a csapatvezető.

(Beke Gábor)
 

A filmben Beverley Mahood egy olyan mutánst játszott volna, aki irányítani tudja a fényt (Dazzled). Miután azonban Bryan Singer visszalépett a film rendezésétől, a karaktert kiírták a történetből.

(Beke Gábor)
 

Amikor Bryan Singer ott hagyta a produkciót, Hugh Jackman Darren Aronofskyt ajánlotta a rendezői pozícióra, akivel együtt dolgozott A forrás (2006) forgatásán. Olyan további nevek merültek fel a rendező pozíciójára, mint Joss Whedon, Alex Proyas és Rob Bowman. Szóba került még Zack Snyder neve is, de ő akkoriban a 300 (2006) forgatásával volt elfoglalva. Felkérték továbbá Peter Berget is, majd Matthew Vaughn fogadta el pozíciót, ám hamarosan ráébredt, hogy a szűkös idő miatt nem tudna jó filmet összerakni, így végül Brett Ratner készítette el a filmet.

(Beke Gábor)