Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
52
Szereplők
43
Vélemények
17
Képek
1
Videók
X-Men: Az elsők
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Nagyszerű film, remek színészi gárdával felállított filmet hoztak létre. Látványban gazdag és remek ahogy kibővítették a történetet a múlttal együtt.

 
Deku   2017. 07. 17.

Mindig is nagyon tetszett és szerettem az X-Men filmeket. Viszont ez volt az első olyan amire azt mondtam, hogy ez eszméletlenül király volt. Sokkal jobban illettek a színészek a karakterekhez.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Mindig is nagyon szerettem az "eredettörténeteket" az X-Men esetében se kellett ebben csalatkoznom, hiszen kiválóan valósították meg azt, amit vártam. Nagyon jó volt betekinteni abba, hogy hogyan derült ki az egyes szereplőkről, karakterekről, hogy van bennük valami plusz skill.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Látványos és izgalmas, elgondolkodtató és magával ragadó. Nem csoda hogy kasszasiker lett. Jól összeválogatott színészek biztosítsák, hogy tökéletes szórakozás legyen számunkra a film. Minden perce tökéletes.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Igazán élveztem az első X- Menek bemutatását, Magneto például hihetetlenül megfogott. Több filmet is szívesen megnéztem volna ebből az idővonalból.

Nicholas Hoult
Jennifer Lawrence
 

A Cerebro jelenetnél látható a fiatal Küklopsz aki baseball játékosként volt látható, a másik személy pedig aki a jelenetnél feltűnik, a fiatal Ciklon.

(Shelby07)
 

A film költségvetése 160 millió dollár volt és jelenleg 353 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Az X-men filmek (nem számítva a Deadpoolt, ahol csak utalnak rá) közül ebben láthatjuk a legkevesebb ideig Logant/Farkast: 21 másodpercig.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.