Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
52
Szereplők
43
Vélemények
17
Képek
1
Videók
X-Men: Az elsők
 
Balint   2016. 02. 12.

A Majmok Bolygója mellett az akkori év másik nagy filmes meglepetése az elvárásaim felett teljesített, utal a Mátrix-ra és a Bolygó neve: halál-ra is, kell ennél több ;)

 
zsani   2018. 01. 30.

Nagyon izgalmasra sikerült az a rész is. Az előzményeket bemutató filmek, így ez is, jól szoktak sikerülni. Nagyon sajnálom, hogy Hugh Jackmannak csak pár perc jutott belőle


 
Mithrel   2019. 02. 22.

Meglepő, hogy annak ellenére, hogy mennyi X-Men film készült, mégis mennyire jó lett az összes. Az elsők se lóg ki a sorból: a színészek is remekeltek, a cselekmény is rendkívül izgalmas, a humora is olyan, ami nem vágja tönkre a komoly részeket és kellemesen szórakoztatja az embert. Ez az eredetsztori nekem különösen közel áll a szívemhez, hiszen segít sokkal jobban megismerni és megszeretni kedvenc hőseimet. Akárhányszor meg tudnám nézni, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

 
london2012   2015. 07. 22.

Szerintem nagyon jól megvan csinálva az összes x-men filmek hűek a képregényhez is de látványos és izgalmas is egyben. Érdemes mindenképp megnézni az összeset.

 
szd91   2015. 07. 26.

Az eljövendő múlt napjaihoz hasonlóan előtörténet. Kicsit már nehéz követni melyik részben hol is járunk, de nagyon jó. Én sose fogom megunni ezt a sorozatot.

Nicholas Hoult
Jennifer Lawrence
 

A Cerebro jelenetnél látható a fiatal Küklopsz aki baseball játékosként volt látható, a másik személy pedig aki a jelenetnél feltűnik, a fiatal Ciklon.

(Shelby07)
 

A film költségvetése 160 millió dollár volt és jelenleg 353 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Az X-men filmek (nem számítva a Deadpoolt, ahol csak utalnak rá) közül ebben láthatjuk a legkevesebb ideig Logant/Farkast: 21 másodpercig.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.