Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
36
Szereplők
46
Vélemények
17
Képek
1
Videók
X-Men: Az elsők
Nicholas Hoult
Jennifer Lawrence
 
sabnock666 Nézhetetlen  2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Továbbra sem értem,miről szólnak ezek a filmek?Nem értem a koncepciót,és nem tudom,hogy mi itt a lényeg? Féljünk tőlük,szeressük őket. Én megoldom. Nézhetetlen amerikai semmi.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Nagyszerű film, remek színészi gárdával felállított filmet hoztak létre. Látványban gazdag és remek ahogy kibővítették a történetet a múlttal együtt.


 
Deku   2017. 07. 17.

Mindig is nagyon tetszett és szerettem az X-Men filmeket. Viszont ez volt az első olyan amire azt mondtam, hogy ez eszméletlenül király volt. Sokkal jobban illettek a színészek a karakterekhez.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Mindig is nagyon szerettem az "eredettörténeteket" az X-Men esetében se kellett ebben csalatkoznom, hiszen kiválóan valósították meg azt, amit vártam. Nagyon jó volt betekinteni abba, hogy hogyan derült ki az egyes szereplőkről, karakterekről, hogy van bennük valami plusz skill.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Látványos és izgalmas, elgondolkodtató és magával ragadó. Nem csoda hogy kasszasiker lett. Jól összeválogatott színészek biztosítsák, hogy tökéletes szórakozás legyen számunkra a film. Minden perce tökéletes.

A film összbevétele 353 624 124 dollár volt (imdb.com).

 

A Cerebro jelenetnél látható a fiatal Küklopsz aki baseball játékosként volt látható, a másik személy pedig aki a jelenetnél feltűnik, a fiatal Ciklon.

(Shelby07 )
 

A film költségvetése 160 millió dollár volt és jelenleg 353 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Az X-men filmek (nem számítva a Deadpoolt, ahol csak utalnak rá) közül ebben láthatjuk a legkevesebb ideig Logant/Farkast: 21 másodpercig.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.