X-Men: Az elsők (2011)

X-Men: Az elsők

Nicholas Hoult
Jennifer Lawrence

drg0602   2022. 01. 22.

Nagyon látványos, akciódús, jó témával rendelkező film. Tökéletesen szórakoztató, szuper jó alkotás. Csak dicsérni tudom. Mindenképpen többször nézős film! 10/10

Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 06.

Nagyszerű film, remek színészi gárdával felállított filmet hoztak létre. Látványban gazdag és remek ahogy kibővítették a történetet a múlttal együtt.

Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2019. 08. 30.

Továbbra sem értem,miről szólnak ezek a filmek?Nem értem a koncepciót,és nem tudom,hogy mi itt a lényeg? Féljünk tőlük,szeressük őket. Én megoldom. Nézhetetlen amerikai semmi.

Deku   2017. 07. 17.

Mindig is nagyon tetszett és szerettem az X-Men filmeket. Viszont ez volt az első olyan amire azt mondtam, hogy ez eszméletlenül király volt. Sokkal jobban illettek a színészek a karakterekhez.

GedyPapa   2017. 03. 14.

Mindig is nagyon szerettem az "eredettörténeteket" az X-Men esetében se kellett ebben csalatkoznom, hiszen kiválóan valósították meg azt, amit vártam. Nagyon jó volt betekinteni abba, hogy hogyan derült ki az egyes szereplőkről, karakterekről, hogy van bennük valami plusz skill.

Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Egész jó egyszerzézös kis limonádé film. Persze előzményfilm. Nem ér fel a régi igazi eredeti X-men filmek színvonalához, de egész jól kikapcsolja a nézőt. Egy picivel több történet azért nem ártott volna a filmnek.

Norbert93   2018. 07. 18.

Igazán élveztem az első X- Menek bemutatását, Magneto például hihetetlenül megfogott. Több filmet is szívesen megnéztem volna ebből az idővonalból.

A Cerebro jelenetnél látható a fiatal Küklopsz aki baseball játékosként volt látható, a másik személy pedig aki a jelenetnél feltűnik, a fiatal Ciklon.

(Shelby07)

A film költségvetése 160 millió dollár volt és jelenleg 353 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)

Az X-men filmek (nem számítva a Deadpoolt, ahol csak utalnak rá) közül ebben láthatjuk a legkevesebb ideig Logant/Farkast: 21 másodpercig.

(ArpiHajdu és Réci)

1150 vizuális effekt került be a filmbe.

(mamiéstöti2)

Kis híján Taylor Lautner kapta Hank McCoy szerepét.

(mamiéstöti2)