Rólam

Magamról annyit, hogy nagyon szeretek filmezni, ha tehetném ezt dolgoznám, hogy csak filmeket és sorozatokat nézek. Szeretem, hogy amikor nézek valamit bele tudom élni magam a történetbe és kicsit kiszakadok a valóságból, elfelejthetek minden gondot és problémát az életben. Másrészről pedig ki ne szeretne egy izgalmas akciófilmet, a képzeletet és túlszárnyaló sci-fit vagy egy laza, kedves kis romantikus filmet :)

Bármilyen műfajú filmet megnézek, ami leköt és szórakoztat, nem igazán válogatok. De ha horrorral találom magam szembe, kétszer is meggondolom, hogy megnézzem-e, talán az egyetlen műfaj, amit nem szívesen nézek, azok közül is a pszicho horrorokat próbálom kerülni, de néha egy véres horror sem rémít vissza.

Vélemények (104)

2022. 02. 15.
A Netflix hű volt magához, egyszer nézhető film, tipikus tinilányok életét mutatta be. Egy kicsit klisé a sztori, egy szenvedő alany, egy romantikus szál, ami bonyolult, ... több»
2020. 03. 30.
Az emberek, akik vámpírként viselkednek
V-Wars, avagy vámpírok törnek ismét világuralomra. Ismerős sztori, hiszen a vámpírokat feldolgozó történetek már a filmforgatás történelmének csaknem kezdete óta közkedve... több»

88 Vaják  (2019)

2020. 03. 29.
Jussát várja a vaják, a nézők pedig a folytatást
A Vaják című sorozat egy könyvsorozatból készült, amely Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből pattant ki, és nekünk nézőknek milyen jó, hogy nem csak megfogalmazódott az ... több»

35 Macskák  (2019)

2020. 03. 28.
Színházi előadást a színházba, avagy miért filmen nyávognak a macskák
Kovács Gellért szavaival élve ez a film "catasztrófa" volt. Maga az elgondolás, hogy a színházi élményt filmen keresztül szeretnék eljuttatni az embereknek, egy igen szép... több»
2020. 03. 28.
Az igaz szeretet ereje
A Lélegzetvétel – angol címén Breathe – egy romantikus történetnek indult dráma, amely ismételten egy komoly betegség útján próbálja belopni magát a nézők szívébe. Nehez... több»
Új csaj (2011)
Family Guy (1999)
Jégvarázs (2013)