Film tartalmak

Kyle soha nem akart azzá a férfivá válni, aki a 30-as éveiben lett, egy könyvelő, aki valójában unja a munkáját, egy olyan szeretővel él. aki sokkal s... több»
Meyer Lansky hírhedt maffiafőnök életrajza alapján. A maffiafőnök bűnözői karrierje egészen a huszadik század elejéig visszanyúlik. A sorozatban feltű... több»
A sorozat Toto Riina-ról szól, aki egy híres maffiavezér. Egészen a kamaszkorától indul a történet addig, amíg vezető szerepét a Cosa Nostrában el nem... több»
A Powell család nem mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást. Egy repülőgép szerencsétlenség során különleges képességekre tesznek szert. ... több»
Egy újságíró kalandos útját mutatja be, aki Chicago városában kutatja a furcsa természetfeletti eseményeket.... több»
Paul és Jamie Buchman egy New York-i házaspár, akik nemrég kötötték össze az életüket. Sorsuk tele van a házasság szeszélyeivel némi humorral fűszerez... több»
Dharma egy hippi családban nőtt fel és jógaoktatóként éli a mindennapjait. Greg egy konzervatív család gyermeke, találkozásuk ugyan teljesen véletlens... több»

NA Savitri  (2016)

Savitri olyan lány, akit lenyűgöznek az esküvõk. Amikor megházasodik, Shirdibe utazik, és találkozik egy orvossal, Rishi-vel, akibe azonnal beleszeret... több»

74 Memory  (2016)

Szívszorító dráma, amelynek középpontjában a családi élet értékei kerülnek középpontba. ... több»
Egy új dokumentumfilm Rosenthaltól,  amelyben bejárja a világot miközben különböző ételeket kóstol meg. Rosenthal a sorozat során elutazik Saigonba, L... több»