Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Az elnök végveszélyben (2013)

White House Down
Filmadatlap
 
28
Szereplők
28
Vélemények
46
Képek
1
Videók

Galéria (46)

Videók (1)

 
Thibo84   2019. 03. 28.

legújabb vélemény

0

Nekem kifejezetten tetszett, talán mert Die Hard érzeted ad, pláne ahogy Tatum a fehér trikóban feszít. Pörgős, akcióval telepakolt alkotás. Nem unatkoztam alatta. Tatum és Foxx jó párost nyújtanak a vásznon. Igaz, hogy Die Hard fílingje van, de talá... több»

 
mrarizona   2016. 01. 04.

2

Azt hagyjuk, hogy a sokadik ilyen temaju film... Ennyire elcseszett parbeszedeket akcio filmben még nem lattam. Tele logikatlan jelenetekkel. Tobb olyan eroltetett poen, ami nem a filmbe valo. Lance Reddick magyar hangja borzaszto, ketlem hogy ne lehetett volna egy hozzaillot talalni. Nem ajanlom a megnezeset!

 
indingo   2017. 11. 20.

0

Akció dús volt, látványos, pörgött a film, nem voltak üres járatok, de magával a témával van bajom. ezer ilyen film készült már, csak a szereplők újak.

 
Gigi   2017. 01. 13.

1

Magam sem értem, miért néztem végig. Van bennem egyfajta nosztalgia az elnökmegmentős filmek iránt, ezért hajlamos vagyok mindent megnézni, ami ehhez kapcsolódik. Na de most megtanultam, hogy ez nem egy egészséges szokás. Mi a csuda volt ez??

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nem volt semmi olyan mozzanata a filmnek ami miatt kiemelkedő vagy éppen rémes lehetett volna. Ezt a filmet kétes érzelmekkel fejeztem be ugyanis egyrészt nem volt rossz másrészt jó sem volt.

 
VFTS   2016. 07. 26.

0

A 2013-ban megjelent két Fehér Ház ostromlós film közül ez a rosszabb. Bár akció filmnek írják, néha inkább vígjátéknak tűnik a film, annyira nevetséges dolgok vannak benne. Egyszer nézős film.

 
NorbiP   2017. 03. 11.

0

Lehetett volna egy kicsit rövidebb bevezetés és több akció. Az tetszett, hogy próbálták lazára, viccesre venni, de már előttük megcsinálták ezt a filmet, csak jobban.

A film összbevétele 205 366 737 dollár volt (imdb.com).

 

Az idegenvezető a Fehér Házban azt mondja, egy olyan részen járnak, amit a függetlenség napján felrobbantottak. A rendező Roland Emmerich rendezte A függetlenség napja című filmet is.

(kázsé)
 

Néhány felvételtől eltekintve az egész filmet Montréalban forgatták.

(kázsé)
 

Ez a második ilyen témájú film 2013-ban. Az első a Támadás a Fehér Ház ellen volt.

(kázsé)
 

Richard Jenkins csengőhangja a Herb Alpert & The Tijuana Brass "Spanish Flea"című száma.

(kázsé)
 

Bár a helikopter pilótája a 160-as katonai Task Force tagja, a 82. repülős alakulat jelvényét viseli a jobb vállán. Ez megszokott, az amerikai katonai előírások szerint bármelyik katona viselheti bármelyik alakulat jelvényét a jobb vállán, amelyikben szolgált. Az aktuális alakulatot a bal vállon kell jelezni.

(kázsé)