Nagyon klasszul felépített történet. Nem csak azért tetszett, mert sok akciójelenettel tarkították, hanem mert fordulatos adok-kapok játékot is láthattunk. Nem egy szabványos film...
Akció dús volt, látványos, pörgött a film, nem voltak üres járatok, de magával a témával van bajom. ezer ilyen film készült már, csak a szereplők újak.
Azt hagyjuk, hogy a sokadik ilyen temaju film... Ennyire elcseszett parbeszedeket akcio filmben még nem lattam. Tele logikatlan jelenetekkel. Tobb olyan eroltetett poen, ami nem a filmbe valo. Lance Reddick magyar hangja borzaszto, ketlem hogy ne lehetett volna egy hozzaillot talalni. Nem ajanlom a megnezeset!
Nekem kifejezetten tetszett, talán mert Die Hard érzeted ad, pláne ahogy Tatum a fehér trikóban feszít. Pörgős, akcióval telepakolt alkotás. Nem unatkoztam alatta. Tatum és Foxx jó párost nyújtanak a vásznon. Igaz, hogy Die Hard fílingje van, de talá... Több
Magam sem értem, miért néztem végig. Van bennem egyfajta nosztalgia az elnökmegmentős filmek iránt, ezért hajlamos vagyok mindent megnézni, ami ehhez kapcsolódik. Na de most megtanultam, hogy ez nem egy egészséges szokás. Mi a csuda volt ez??
Nem volt semmi olyan mozzanata a filmnek ami miatt kiemelkedő vagy éppen rémes lehetett volna. Ezt a filmet kétes érzelmekkel fejeztem be ugyanis egyrészt nem volt rossz másrészt jó sem volt.
Lehetett volna egy kicsit rövidebb bevezetés és több akció. Az tetszett, hogy próbálták lazára, viccesre venni, de már előttük megcsinálták ezt a filmet, csak jobban.
Azt hittem jobb lesz, mint a Támadás a Fehér Ház ellen, de nem igazán. Nem egy borzalmas film, de azután hogy egy hasonló film kijött előtte, és attól nem tudta igazán megkülönböztetni magát. Van pár vicces rész benne, egyszer meg lehet nézni.
Ez egy szórakoztató, elég izgalmas akciófilm, tele sok sok hibával, pl. . Nem hiszem hogy a fehérházba csak ilyen egyszerűen be lehet jutni!- Egy 11 éves kislány neki támad a terroristának mert épp lelőtt valakit ! (Biztos nagyon bátor kislány volt) vagy az Elnök fel esketés a terror teljes közepén 2* is, és még sorolhatnám.
Nagyon jó akció film volt. Érdekes volt Channing Tatum-ot ilyen filmben látni és meg kell mondjam számomra ez erősen pozitív érzést váltott ki. Nem vitték túlzásba és igazán akciódús, szórakoztató volt.
A történet gyenge, a trükkök nem elég jók. Nem vettél túl komolyan a sztorit. Elég sok viccesnek szánt jelent van benne. Néha tényleg jól sikerültek a poénok, de ez igen kevésszer sikerült így.