Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

Aki kedveli Kevin Costnert az lehet hogy elfogult ezzel a filmmel, mert az ő alakítása remek. Ebbe a filmbe sok mindent belezsúfoltak és ezzel csak izgalmassá és érdekessé szerették volna tenni, de ez nem mindig jött össze és sajnos sok mindent előre sejteni lehet.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Kevin Costner hosszú időre eltűnt, de hozzá méltóan tért vissza ebben a rejtélyes thrillerben. Az elejétől a végéig feszült hangulatú volt. Nagyon tetszett.


 
Deku   2017. 10. 22.

Ritka az olyan film mint ez is, hogy egyszerűséggel minden pillanatban nagyot alakítottak. Nagyszerű volt a film hangulata, érződött, hogy nagyon sok odafigyelést fordítottak erre. A sztori is hatalmas volt. Nem vártam többet ettől a filmtől ez bőven elegendő erre.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Kevin Costner jól játszik benne, a történet is jó, pörgős izgalmas film. Valami hiányzik belőle, talán egy kis fantázia. A történet túl egy síkú, és végig kiszámítható. Luc Bessonnak mostanában szinte csak jó filmjeit láttam.

 
VvV   2016. 05. 10.

Erős közepes a film, vannak a témában sokkal rosszabbak is. A története sajnos kiszámítható, de vannak nagyon látványos jelenetek benne és olykor a humora is a helyén van.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nem mondom, hogy a vége túlságosan kiszámítható, de várható, hogy az lesz a befejezés, ami. Kevin Costner és a sztori részéről nincs panasz, egy átlagos, jól megkomponált üldözéses, hajsza az idővel mielőtt valami megtörténik típusú akciófilm, ami rendben van. Akár többször is nézhető.

 
pisti18   2015. 08. 29.

Nekem tetszett. Egész jó film. Van benne bőven humor,akció, pici drámaiság is. Egy estét simán megér, plusz Kevin Costner végre egy nézhető filmben szerepel.

A film összbevétele 52 597 999 dollár volt (imdb.com).

 

A belgrádi jeleneteket a Hotel Jugoslavia előtt forgatták.

(kázsé)
 

Kevin Costner az egyik jelenetben kivezeti Hailee Steinfeldet egy nightclubból, hasonlóan a Több mint testőr egyik jelenetéhez.

(kázsé)
 

Mikor a diák Ethannel beszélget, cowboyokat emleget. Ez utalás lehet Kevin Costner szerepére a Wyatt Earp című westernben.

(kázsé)
 

Kevin Costner többször is fejjel lefelé veszi fel a telefonját.

(kázsé)
 

A hotel és az erőd közötti utat gyalog majd' egy órába telne megtenni. A filmben sokkal gyorsabban sikerül eljutniuk egyik helyről a másikba.

(kázsé)
 

A filmben látjuk a belgrádi utcai telefonokat, ahogy azokat érmékkel használják. Csakhogy ezek a telefonok kártyával működnek.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.