Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Kevin Costner hosszú időre eltűnt, de hozzá méltóan tért vissza ebben a rejtélyes thrillerben. Az elejétől a végéig feszült hangulatú volt. Nagyon tetszett.

 
Deku   2017. 10. 22.

Ritka az olyan film mint ez is, hogy egyszerűséggel minden pillanatban nagyot alakítottak. Nagyszerű volt a film hangulata, érződött, hogy nagyon sok odafigyelést fordítottak erre. A sztori is hatalmas volt. Nem vártam többet ettől a filmtől ez bőven elegendő erre.


 
babsy88   2015. 01. 23.

Kevin Costner jól játszik benne, a történet is jó, pörgős izgalmas film. Valami hiányzik belőle, talán egy kis fantázia. A történet túl egy síkú, és végig kiszámítható. Luc Bessonnak mostanában szinte csak jó filmjeit láttam.

 
VvV   2016. 05. 10.

Erős közepes a film, vannak a témában sokkal rosszabbak is. A története sajnos kiszámítható, de vannak nagyon látványos jelenetek benne és olykor a humora is a helyén van.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nem mondom, hogy a vége túlságosan kiszámítható, de várható, hogy az lesz a befejezés, ami. Kevin Costner és a sztori részéről nincs panasz, egy átlagos, jól megkomponált üldözéses, hajsza az idővel mielőtt valami megtörténik típusú akciófilm, ami rendben van. Akár többször is nézhető.

 

A belgrádi jeleneteket a Hotel Jugoslavia előtt forgatták.

(kázsé )
 

Kevin Costner az egyik jelenetben kivezeti Hailee Steinfeldet egy nightclubból, hasonlóan a Több mint testőr egyik jelenetéhez.

(kázsé )
 

Mikor a diák Ethannel beszélget, cowboyokat emleget. Ez utalás lehet Kevin Costner szerepére a Wyatt Earp című westernben.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.