Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

3 nap a halálig (2014)

3 Days to Kill
Filmadatlap
 
27
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
indingo   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

0

Aki kedveli Kevin Costnert az lehet hogy elfogult ezzel a filmmel, mert az ő alakítása remek. Ebbe a filmbe sok mindent belezsúfoltak és ezzel csak izgalmassá és érdekessé szerették volna tenni, de ez nem mindig jött össze és sajnos sok mindent előre sejteni lehet.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Kevin Costner hosszú időre eltűnt, de hozzá méltóan tért vissza ebben a rejtélyes thrillerben. Az elejétől a végéig feszült hangulatú volt. Nagyon tetszett.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Ritka az olyan film mint ez is, hogy egyszerűséggel minden pillanatban nagyot alakítottak. Nagyszerű volt a film hangulata, érződött, hogy nagyon sok odafigyelést fordítottak erre. A sztori is hatalmas volt. Nem vártam többet ettől a filmtől ez bőven elegendő erre.

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Kevin Costner jól játszik benne, a történet is jó, pörgős izgalmas film. Valami hiányzik belőle, talán egy kis fantázia. A történet túl egy síkú, és végig kiszámítható. Luc Bessonnak mostanában szinte csak jó filmjeit láttam.

 
VvV   2016. 05. 10.

0

Erős közepes a film, vannak a témában sokkal rosszabbak is. A története sajnos kiszámítható, de vannak nagyon látványos jelenetek benne és olykor a humora is a helyén van.

 
kabel   2015. 07. 28.

0

A 3 nap a halálig megpróbálja ötvözni a legsablonosabb kém-apa-hazatér történetet a Taken sztorijával. Ez valamennyire sikerül is neki, csak felszinesen. Habár volt egy-két érdekes motívum a filmben, az egészen látszik, hogy Kevin Costner nem mai leg... több»

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Kevin Costner megpróbálkozott azzal, ami Liam Neesont az akciósztárok királyai közé emelte. Neki nem sikerült, bár nem kifejezetten rajta múlt. Egynek azért így is elmegy, de amint kinyomod a tévét, már el is felejted mit láttál.

A film összbevétele 52 597 999 dollár volt (imdb.com).

 

A belgrádi jeleneteket a Hotel Jugoslavia előtt forgatták.

(kázsé)
 

Kevin Costner az egyik jelenetben kivezeti Hailee Steinfeldet egy nightclubból, hasonlóan a Több mint testőr egyik jelenetéhez.

(kázsé)
 

Mikor a diák Ethannel beszélget, cowboyokat emleget. Ez utalás lehet Kevin Costner szerepére a Wyatt Earp című westernben.

(kázsé)
 

Kevin Costner többször is fejjel lefelé veszi fel a telefonját.

(kázsé)
 

A hotel és az erőd közötti utat gyalog majd' egy órába telne megtenni. A filmben sokkal gyorsabban sikerül eljutniuk egyik helyről a másikba.

(kázsé)