Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Hazugságok hálója
 
sabnock666   2019. 09. 07.

legújabb vélemény

Nem ez a kedvencem,és már nem is lesz az.Tipikus amerikai szemszögből mutatja be a Közel-keleti helyzetet.Kissé sablonos,hiába van benne egy-két csavar,és persze szerelem. Egyszer nézős film.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

Kiváló szereposztás és remek forgatókönyv illeti meg ezt a filmet. Nekem nagyon tetszett, mindenképp 5/5!


 
Deku   2017. 07. 25.

Fogalmam sem volt, hogy Leonardo DiCaprio-nak ilyen szintű szuper filmje is akad. Erre a filmre csak jót tudok mondani mivel ízig vérig őrjítő lett. Nekem nagyon bejött minden egyes mozzanata amivel percek alatt elkápráztatott.

 
Filmelemző   2018. 04. 27.

Az egyik legnagyobb kedvencem ez a film, Riedley Scott talán legszínvonalasabb rendezése, mert izgalmas, elgondolkodtató és ütős sztorival bír. Az első fél órából gyakorlatilag megérthető az egész Közel-keleti helyzet, legalábis annak amerikai olvasata. DiCaprio és Crowe nagyot alakítanak de zseniális a rendezés és a forgatókönyv is. Rég láttam ilyen jó scriptet. Azok sem csalódnak, akik az akciókat szeretik, mert ebből is van bőven a filmben. Akad szerelem is és óriási a csattanó a sztori végén. Százszor láttam már és mindig tetszett. Értékelésem: erős 8.5 pont a 10-ből.

 
Berto49   2019. 07. 02.

Ügynökök a Közel-Keleten

Már a sokadik film az iraki háborúról, ami az amerikai filmgyártás számára kifogyhatatlan témának tűnik. Ridley Scott ezúttal egy közepes darabbal rukkolt elő, minden mesterségbeli tudása benne van, remek akciójelenetekkel megtűzdelve, de a téma sajnos számomra kissé unalmas volt, tudom az én hibám. A két nagy sztár (Crowe, DiCaprio) hozta a tőlük megszokott kötelezőt, de az az igazság, hogy Hani szerepében Mark Strong pestiesen szólva „lemosta” őket a filmvászonról. A szerelmi szálat nyugodtan ki lehetett volna hagyni,de ezek szerint a „l’amour” egyetlen filmből sem maradhat ki. Egyszeri megnézésre elmegy.

Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Russell Crowe
Mark Strong
Golshifteh Farahani
Vince Colosimo
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Golshifteh Farahani
Leonardo DiCaprio
Golshifteh Farahani
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio
Mark Strong
Russell Crowe
Leonardo DiCaprio

A film összbevétele 115 097 286 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjét Marc Streitenfeld szerezte, akinek ez volt a harmadik közös munkája Ridley Scott rendezővel.

(LionelMessi10)
 

A filmet David Ignatius azonos című regényéből adaptálták. Az író Közel-Keleti tudósításaiból merített ihletet a könyv megírásához és állítja, hogy a történet több részlete a valóságban is megtörtént.

(TribeBubu)
 

A Manchesterben játszódó részeket is az Egyesült Államokban vették fel, ezért a díszleteseknek nagyon körültekintőnek kellett lenniük. El kellett takarniuk többek között a tűzcsapokat is. Ezekre egész egyszerűen olyan kukákat raktak, amelyeknek nem volt alja - ám a statiszták és a stábtagok rendszeresen elfeledkeztek erről, és a forgatási szünetekben kellett utánuk feltakarítani.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.