Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Célkeresztben (1993)

In the Line of Fire
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Galéria (22)

Clint Eastwood
Clint Eastwood
John Malkovich
Clint Eastwood
John Malkovich

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

1

Így volt tökéletes,Malkovich iszonyat jól hozta a merénylő szerepét?astwood pedig korunk színészóriása,mindent el tud játszani. Fóleg,ha jó a forgatókönyv,és itt nagyon jó volt. Egy igazi gyöngyszem.

 
HE7EDIK   2018. 07. 11.

1

Malkovich legnagyobb alakítása, simán megérdemelte volna érte az aranyszobrot. Mikor odaböki Eastwoodnak, hogy egy ilyen ember minek véd politikust, vagy hogy egy ilyen embernek durva lehet ez a világ....vagy mikor kifakad és már arra sem emlékszik, ... több»

 
Filmdoki   2019. 01. 18.

0
Több, mint testőr?

Wolfgang Petersen 1993-as akció-thrillerének cselekménye, ha nagyon akarjuk egyetlen mondatban összefoglalható: Adott egy veterán testőr, akinek tudtára adja, egy magát Boot-nak nevező férfi, hogy meg akarja ölni az elnököt, így hát a volt testőrre h... teljes kritika»

 
Mirci   2015. 04. 15.

0

Nemrég még lelkesedtem volna ezért a filmért, de mostanában már hidegen hagynak az ilyen fajta krimik. Kimentek a divatból, pedig Clint Eastwood különösen jó volt az ilyen fajta szerepekben. De hát minden csoda három napig tart.

 
ordas   2015. 01. 08.

0

Jó kis krimi vagy valami ahhoz hasonló. Van benne egy kis lélektani vonal is, a főszereplő fickó sok mindennel küszködik és a film ezt jól bemutatja, de közben meg izgalmas bérgyilkosos sztori is, szóval jó volt.

A film összbevétele 85 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Három jelölést kapott az 1994-es Oscar-gálán: legjobb férfi mellékszereplő, legjobb vágás és legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

(Sabnock Sanatory )
 

Schwarzenegger meglátogatta a forgatást 93-ban.

(HE7EDIK)
 

Robert De Niro visszautasította Mitch szerepét.

(HE7EDIK)
 

Dustin Hoffmann visszautasította Horrigan szerepét.

(HE7EDIK)
 

Sean Connery is esélyes volt Horrigan szerepére.

(HE7EDIK)