Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A sötétség határán (2010)

Edge of Darkness
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

0

Gibson megöregedett,és elfáradt.Ez a moziból tökéletesen kiviláglik,és nem menti meg semmi ezt a filmet.Kissé vontatott,és elcsépelt.Nekem nem hozta a többi Mel Gibson akciófilmjének a szintjét.Ennyi.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

0

Mel Gibson leggagyibb filmje, amit láttam, de lehet az összes közül. A stílusában is messze áll, még a nézhető kategóriától is, bár az eleje reményt keltő volt.

 
indingo   2019. 08. 14.

0

Olyan átlagos film. A lány meggyilkolásának túl nagy feneket kerítettek sokkal egyszerűbben, csendesebben is meg lehetett volna oldani és akkor nincs ez a nagy hajcihő. Helyenként túl bonyolított, másutt túl egyszerű.

 
hsanya182   2015. 09. 09.

1

Szerintem egy átlagos és igényes nyomozós krimi, néhol száraz párbeszédekkel, néha egy-egy váratlan akcióval. A film befejezése nem az a tipikus happy end, elég váratlanszerű dolgok történnek benne, de Mel Gibson elég hiteles önmagához, egy átlagos esti mozizáshoz megteszi a film! :)

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Minden alap hibától mentes lett ez a film ez pedig nagyon tetszett nekem. Ennél a filmnél nincs semmi, amit negatív élménynek fel tudnék hozni. Ezért is nagyon javaslom mindenkinek.

 
TribeBubu   2017. 06. 11.

0

A minisorozatot, ami alapján készült ez a film, sajnos nem láttam, talán a viszonyítási alap hiánya miatt értékelem többre a filmet, mint a közvélemény. Tény, hogy nem egy pörgős krimi, inkább a rejtélyes ügy felgöngyölítésére helyezték a készítők a ... több»

 
Terminátor6   2018. 06. 23.

0

Az antiszemita megjegyzések után Mel Gibson számára nehéz volt a visszatérés. Ez a film jelentette az első megállót. A látszólag egyszerű alaptörténet ellenére azonban itt többről van szó. A film szépen építkezik, érdekes és feszült tud maradni elejé... több»

A film összbevétele 82 812 456 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Robert De Niro is szerepelt volna a filmben.

(kázsé)
 

Az eredeti sorozat egyik szereplője, Joe Don Baker hevesen ellenezte a film elkészítését.

(kázsé)
 

John Corigliano egy teljes filmzenét megírt, amit viszont visszautasítottak, mikor úgy döntöttek, akciódúsabb filmet szeretnének. John Corigliano visszautasította, hogy újabb zenét írjon.

(kázsé)
 

Mel Gibson első főszerepe a 2002-es Jelek óta.

(kázsé)
 

Craven megformálója az eredeti minisorozatban Bob Peck volt.

(kázsé)