Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A tábornok lánya (1999)

The General's Daughter
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
32
Képek
2
Videók

Galéria (32)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

0

Travolta és Woods garancia egy jó kis filmre.Na igen..... Ez csak egy közepesen jó kis film lett,nem túl érdekfeszítő,kissé vontatott,a végén egy apró csavarral.Nálam egyszer nézős.

 
rbernadett   2015. 10. 17.

1

Sokkal jobb ez a film, mint a mire számítottam. Ez is azon filmek egyike, ami nem tünteti fel túl jó fényben az amerikai hadsereget. Izgalmas és fordulatos.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

1

Sok helyen leírtam már, hogy a 90's évek filmjeinek még volt összetett és érdekes sztorija. Akkor még nem a látvány volt a lényeg, és sorra jöttek ki az érdekes és tartalmas filmek. Leültél és lekötött a történet alakulása. Ez is ilyen film.

 
hsanya182   2016. 07. 07.

0

Lassú lefolyású száraz beszélgetős-nyomozós krimi a katonaság berkein belül, egy múltbéli esemény lezáratlan történéséről amely tovább kísérti a jelent, hogy gusztustalan előnyt kovácsoljon belőle...Összességében tanulságos történet.

 
Hámori Balázs   2020. 01. 25.

0

Szerintem egy vállalható alkotás lett, nekem személy szerint tetszett. Habár HBO Go-n láttam először (az őszintét megvallva korábban nem hallottam róla) mert a rövid leírása felkeltette az érdeklődésem plusz ugye ott van John Travolta, James Cromwell... több»

 
bahhama   2019. 05. 26.

0

Tanulságos, mély érzelmeket feszegető film. Kicsit vontatottan indul, de hamarosan izgalmas filmmé válik. Gyomorforgató történet.

 
fercsipeter   2018. 09. 02.

0

Tetszett! Érdekes sztori, sok összekuszált szállal!

A film összbevétele 149 705 852 dollár volt (imdb.com).

 

John Travolta megpróbálta rávenni a producereket, hogy feleségét Kelly Prestont vegyék fel a női főszerepre.

(rbernadett)
 

Michael Douglas és Bruce Willis egyaránt szóba jött a főszerepre.

(rbernadett)
 

John Cusack volt az egyik jelentkező Paul Brenner szerepére, de mindenki egyetértett abban, hogy túl fiatal a szerephez.

(rbernadett)
 

Az amerikai hadsereg teljes mértékig elzárkózott az elől, hogy bármilyen formában kapcsolatba hozzák a filmmel.

(rbernadett)
 
Nagyon feszült, erős képsorokat felvonultató és érzelmes alkotás A tábornok lánya, melyben ráadásul a végéig nem lehet biztosan tudni, hogy Brenner végül, hogyan fog dönteni. több»