Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Lángoló Mississippi (1988)

Mississippi Burning
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2017. 12. 06.

legújabb vélemény

Alan Parker filmje, amit nem néztem volna meg, ha nem látom a 12 év rabszolgaságot.. Ugyanis a film megváltoztatta a véleményemet a négerkérdésről. A színesek is ugyanúgy emberek, mint mindenki más, köztük is vannak szeretetreméltók és nagyon ellenszenvesek is, de a bőrszín mellékes! A szóban forgó film 1964-ben Délen játszódik, Gene Hackman és Willem Dafoe a két főszereplő, témája pedig a rasszizmus. Nagyon érdekes történet, Hackman ugyanolyan remek, mint a Magánbeszélgetésben, vagy a Francia kapcsolatban. Még a vége sem rontott a filmen.

 
MP170506   2016. 02. 16.

Szörnyű egy történet, hihetetlenül drámai. De nagyon jól ki van dolgozva és a szereplők is elég jót alakítanak. Szerintem nézhető film, tanulságos és sokat mondó!


 
Sniper   2017. 10. 20.

Lássuk be, Gene Hackman és Willem Defoe alakítása tartja az egész koncepciót. Nem annyira izgalmas maga a film cselekménye, bár a hangulata nekem nagyon bejött.

 
sadis   2017. 10. 11.

Ez egy abszolút kiváló krimi, én nem tudtam kiszámítani a végkimenetelt, pedig jó darabig eléggé sablonosnak éreztem a cselekményt. Összességében azonban nekem nagyon bejött.

Gene Hackman
Gene Hackman
Willem Dafoe
Gene Hackman
Willem Dafoe
Brad Dourif
Willem Dafoe
Gene Hackman
Brad Dourif
Gailard Sartain
Brad Dourif
Frances McDormand
Brad Dourif
Gene Hackman
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Brad Dourif
Gene Hackman
Gene Hackman
Gene Hackman
 
A Lángoló Mississippi egy akciódús, izgalmakkal teli, morális kérdéseket feszegető és fontos mondanivalókat tartalmazó film a 60-as évek Amerikájáról, ahol az emberek szívében a fajgyűlölet és az emberség vívott harcot egymással. Ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel ez a korszak, akik szeretnék megérteni a fagyűlölet mechanizmusát és akik szeretik a valóságra épülő, feszült és izgalmas történeteket. több»

A film összbevétele 34 603 943 dollár volt (imdb.com).

 

Don Johnson nagyon erősen kampányolt azért a szerepért, amit végül Willem Dafoe kapott.

(rbernadett)
 

Lángoló Mississippi volt a magyar címe.

(seamandarin)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.