Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
HETEDIK   2019. 08. 24.

legújabb vélemény

A film bemutatja mi történt valójában. Persze sokaknak fáj az igazság és inkább hisznek a Warren bizottság hihetetlen ostoba hazugságainak, mert ilyen az USA-ban nem történhet meg. Ez történik egy olyan politikussal, aki valóban jót akarna cselekedni ebben a velejéig korrupt és mocskos világban...

 
Filmelemző   2018. 06. 12.

Annak idején ez a film keltette fel az érdeklődésemet a Kennedy merénylet iránt. Oliver Stone mesteri rendezéssel készitette el egy teljesen hihető koncepció mentén a filmet, mely természetesen nem a hivatalos verziót jelentő Lee Harvey Oswald "magányos merénylő" elképzelést valószínűsíti. Hihetőek a jelenetek és hiteles a 60-as évek hangulatának megidézése is. Értékelés nálam erős 8 pontos.


 
Laci000   2015. 06. 03.

Ez egy nagyon igényes, elgondolkodtató film. Nem veszem készpénznek mindazt, amit Stone felvázol benne a lehetséges összeesküvésről, de elképesztően alapos, logikus és hiteles a verziója. A kivitelezés profi, a színészgárda nagyszerű!

 
dailyfilmsan   2018. 06. 19.

Meg kell hagyni nem egy rövid film nem tudom én lehet a vágatlan verziót néztem de a 3 órás játékidő elég necces volt. Sajnos azt kell hogy mondjam hogy ennek a borzasztóan hosszú filmnek nem nagyon lehetne rövidített változata minden egyes percben történik valami ha nem a nyomozással kapcsolatban akkor családi konfliktus és igenis ez a 3 óra szerintem a minimum idő volt ami szóba jöhetett a készítők szerint. Jók a vágások alig észrevehető hogy az eredeti felvételeket nézzük vagy a színészeket akik eljátsszák az akkori történéseket. Remek társadalomkritika a film csak győzze az ember végigülni. Nagyon jól rámutat arra a kiszolgáltatott helyzetre amit a nagyok játszanak a fejünk felett.

 
vyctoria79   2019. 02. 06.

Elgondolkodtató film a Kennedy gyilkosságról és az annak felderítését célzó harcról, amit egy lelkiismeretes jogász vív a "hatalom birtokosai" ellen, valamint mindeközben a saját családjában végbemenő folyamatokról. Costner meglepően jó a jogász szerepében.

A film összbevétele 205 405 498 dollár volt (imdb.com).

 

Gary Oldman annyira hitelesen át tudott alakulni Lee Harvey Oswalddá a filmben, hogy sokan azt hitték, hogy archív anyagokat alkalmaztak a filmhez

(ArpiHajdu és Réci )
 

Oliver Stone a forgatás előtt Gary Oldman kezébe nyomott némi pénzt, hogy utazgasson és gyűjtsön anyagot Lee Harvey Oswald-ról, mivel kevés volt az ismert információ róla.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az angolai börtön jelenetét a helyszínene valódi őrökkel és rabokkal forgatták.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.