Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

JFK - A nyitott dosszié (1991)

JFK
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Costner talán legjobb szerepe,amit életében eljátszott.Persze a többi színész sem kismiska,és a történet,hosszúsága ellenére,az első perctől az utolsóig leköt.Álságos emberek,akiket lemeztelenítenek,sokaknak ez nem tetszik,Stone ezt mesterien megoldja.Mi az igazság.Azt már ki tudja?Erősen ajánlott !!!

 
Filmelemző   2018. 06. 12.

2

Annak idején ez a film keltette fel az érdeklődésemet a Kennedy merénylet iránt. Oliver Stone mesteri rendezéssel készitette el egy teljesen hihető koncepció mentén a filmet, mely természetesen nem a hivatalos verziót jelentő Lee Harvey Oswald "magán... több»

 
Laci000   2015. 06. 03.

2

Ez egy nagyon igényes, elgondolkodtató film. Nem veszem készpénznek mindazt, amit Stone felvázol benne a lehetséges összeesküvésről, de elképesztően alapos, logikus és hiteles a verziója. A kivitelezés profi, a színészgárda nagyszerű!

 
dailyfilmsan   2018. 06. 19.

0

Meg kell hagyni nem egy rövid film nem tudom én lehet a vágatlan verziót néztem de a 3 órás játékidő elég necces volt. Sajnos azt kell hogy mondjam hogy ennek a borzasztóan hosszú filmnek nem nagyon lehetne rövidített változata minden egyes percben ... több»

 
HE7EDIK   2019. 08. 24.

0

A film bemutatja mi történt valójában. Persze sokaknak fáj az igazság és inkább hisznek a Warren bizottság hihetetlen ostoba hazugságainak, mert ilyen az USA-ban nem történhet meg. Ez történik egy olyan politikussal, aki valóban jót akarna cselekedni ebben a velejéig korrupt és mocskos világban...

 
vyctoria79   2019. 02. 06.

0

Elgondolkodtató film a Kennedy gyilkosságról és az annak felderítését célzó harcról, amit egy lelkiismeretes jogász vív a "hatalom birtokosai" ellen, valamint mindeközben a saját családjában végbemenő folyamatokról. Costner meglepően jó a jogász szerepében.

 
fercsipeter   2018. 09. 02.

0

Kíváncsi leszek hogy 22-ben nyilvánosak lesznek-e az akták! Elég vad összeesküvés elmélet látott napvilágot!

A film összbevétele 205 405 498 dollár volt (imdb.com).

 

Gary Oldman annyira hitelesen át tudott alakulni Lee Harvey Oswalddá a filmben, hogy sokan azt hitték, hogy archív anyagokat alkalmaztak a filmhez

(ArpiHajdu és Réci)
 

Oliver Stone a forgatás előtt Gary Oldman kezébe nyomott némi pénzt, hogy utazgasson és gyűjtsön anyagot Lee Harvey Oswald-ról, mivel kevés volt az ismert információ róla.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az angolai börtön jelenetét a helyszínene valódi őrökkel és rabokkal forgatták.

(magyaristvan)
 

Miután Oliver Stone elolvasta Jim Garrison könyvét, saját pénzből azonnal megvette a jogokat.

(magyaristvan)
 

1991-ben a 6. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)