Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
74%

Az elszánt diplomata (2005)

The Constant Gardener
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
37
Képek
2
Videók

Galéria (37)

Videók (2)

 
elekm90   2021. 03. 15.

legújabb vélemény

0

Fontos film a harmadik világ kiszipolyozásáról a gyógyszergyárak és korrupt kormányok által, egy kicsit lehetett volna mozgalmasabb, de alapvetően tetszett. Justin felesége haláláig nem nagyon foglalkozott azon problémákkal, melyekkel Tessa küzdött, ... több»

 
valery   2017. 01. 22.

2

A két színész, Ralph Fiennes és Rachel Weis nagyon jól egymásra hangolt és hiteles színészi játéka és profizmusa teszi élvezetessé a filmet. Minőségi rendezés és nagyszerű, izgalmas jelenetek.

 
Zsceeeka   2016. 04. 25.

1

Tetszetős film volt, a főszereplő kettős fantasztikusat játszott, izgalmas volt, de nem mondanám azért távolról sem, hogy a műfajban az egyik legjobb. Először félbehagytam, azért nem szerettem volna kimaradni a végéből, tehát nem érdektelen.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

1

Egy ZSENIÁLIS és elgondolkodtató romantikus thriller dráma KIVÁLÓ szereposztással és mondanivalóval. A két főszereplő kapcsolata szívszorítóan gyönyörű volt.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

1

Elképzelni se tudtam, hogy ennyire jó lesz. Sőt ha szabad ezt mondanom hatalmas alkotás. A színészek nagyon jól hozták a karakterüket, ami igen csak fontos egy filmnél. Emellett a történet sem kezd el lejtmenetbe vágtatni. Számomra ilyen egy tökéletes szórakozás.

 
indingo   2019. 03. 13.

0

Egy jól felépített, izgalmas, fordulatokkal teli megható film, ahol szembesülhetünk vele, hogyan használják ki az elesett, szegény, nincstelen afrikaiakat és természetesen hogyan tussolnak el és rendelnek el gyilkosságokat, ha az érdekeik úgy kívánják.

 
MrBlond   2016. 06. 03.

0

Alapvetően jó kis krimi rendesen összerakott sztorival. Izgalmas volt nézni, nem nagyon voltak benne üres járatok, és ráadásul volt benne pár eléggé elgondolkodtató rész, ami az ember agyát is megmozgatta. Külön plusz pont, hogy szerintem a színészek... több»

 

A film John le Carré "The Constant Gardener" (2001), magyarul "Elszánt diplomata" (2002) című regénye alapján készült.

(Berto49)
 

A film zenéjének keverésére a Sphere Studiosban került sor.

(mrarizona)
 

A rendezésre eredetileg Mike Newell volt kijelölve, de otthagyta a produkciót, mikor felajánlották neki a Harry Potter és a tűz serlegét.

(mrarizona)
 

Az eredeti regényt betiltották Kenyában, mivel korrupt kenyai vezetők jelennek meg benne.

(mrarizona)
 

Eva Green és Kate Winslet is szóba került Tessa Quayle szerepére.

(mrarizona)