Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79

Nyolc tanú (2008)

Vantage Point
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Nyolc tanú
 
harnas1207   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

Nagyon érdekes és izgalmas film. igazi csemege! A különböző szemszögekből bemutatott események nagyon egyedivé teszik az egészet, de ez is a hátránya, mert egy idő után unalmassá is. Whitaker érzésem szerint ebben a filmben nagyon hiteltelen karaktert játszott, főleg a malacvágtájával, ahogy felveszi az elkövetőket kamerával.

 
hsanya182   2017. 01. 01.

Végig pörgős izgalamas, több nézőpontból készült akciófilm, olyan elnök végveszélyben stílusú, remek kameramunkával. Ma néztem meg, és még mindig állja a helyét.


 
Bendegúz   2015. 09. 16.

Nagyon eredeti krimi, ráfért már a műfajta egy kis frissítés, és ezt szerintem ez a film szépen megoldotta. Egy érdekes történetvezetéssel visz végig minket egy izgalmas történeten, de a végén sem hagy parlagon heverni, hanem kapunk egy kis izgalmas akciót. Összességében szerintem nagyon jó.

 
Filmelemző   2018. 04. 11.

Pete Travis Spanyolországban játszódó izgalmas thrillere olyan, mint egy száguldó vonat, melyre ha felkapaszkodsz nem tudsz leszállni. Óriási a rendezés: ugyanazt a merényletet látjuk több szemszögből újra meg újra, amyg nem körvonalazódik a végső igazság. Mathew Fox nagyot alakít csakúgy, mint Dennise Quaid. Jók az akciók, sok a látványos jelenet, a fordulatos scene. Élvezetes szórakozás mindenkinek. Értékelésünk: 8 pont a 10 -ből. Megéri megnézni! Erős alkotás.

 
Dorkateo   2016. 11. 04.

Kicsit véres, de igazán csavaros történet. Érdekes a nyolc szempontú megközelítés.

A film összbevétele 151 161 491 dollár volt (imdb.com).

 

William Hurt az elnököt és a dublőrét is játssza a filmben.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg a spanyolországi Salamancában forgatták volna, de a helyi hatóságok nem adtak rá engedélyt, így végül csak a légi felvételek készültek Spanyolországban.

(kázsé)
 

A pláza felrobbantását tizenöt különböző kamerával vették fel.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.