Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

Nyolc tanú (2008)

Vantage Point
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
tibi   2020. 11. 11.

legújabb vélemény

0

Elég idegesítő az állandó visszajátszás, nem tetszik.

 
hsanya182   2017. 01. 01.

1

Végig pörgős izgalamas, több nézőpontból készült akciófilm, olyan elnök végveszélyben stílusú, remek kameramunkával. Ma néztem meg, és még mindig állja a helyét.


 
Bendegúz   2018. 10. 12.

2

Nagyon eredeti krimi, ráfért már a műfajta egy kis frissítés, és ezt szerintem ez a film szépen megoldotta. Egy érdekes történetvezetéssel visz végig minket egy izgalmas történeten, de a végén sem hagy parlagon heverni, hanem kapunk egy kis izgalmas akciót. Összességében szerintem nagyon jó.

 
harnas1207   2018. 12. 07.

0

Nagyon érdekes és izgalmas film. igazi csemege! A különböző szemszögekből bemutatott események nagyon egyedivé teszik az egészet, de ez is a hátránya, mert egy idő után unalmassá is. Whitaker érzésem szerint ebben a filmben nagyon hiteltelen karakter... több»

 
Filmelemző   2018. 04. 11.

0

Pete Travis Spanyolországban játszódó izgalmas thrillere olyan, mint egy száguldó vonat, melyre ha felkapaszkodsz nem tudsz leszállni. Óriási a rendezés: ugyanazt a merényletet látjuk több szemszögből újra meg újra, amyg nem körvonalazódik a végső ig... több»

 
Dorkateo   2016. 11. 04.

0

Kicsit véres, de igazán csavaros történet. Érdekes a nyolc szempontú megközelítés.

 
qwertz   2016. 02. 09.

0

Nekem nagyon tetszett, ahogy összeállították a különböző szempontokat. Féltem egy kicsit, amikor világos lett a koncepció, hogy hogy akarják ezt megcsinálni anélkül, hogy halál unalmas legyen a sokadik alkalommal, de végül jól összerakták, nem lett v... több»

Galéria (10)

Videók (1)

A film összbevétele 151 161 491 dollár volt (imdb.com).

 

William Hurt az elnököt és a dublőrét is játssza a filmben.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg a spanyolországi Salamancában forgatták volna, de a helyi hatóságok nem adtak rá engedélyt, így végül csak a légi felvételek készültek Spanyolországban.

(kázsé)
 

A pláza felrobbantását tizenöt különböző kamerával vették fel.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a turista orosz lett volna, de Forest Whitaker játéka annyira lenyűgözte Pete Travist, hogy a kedvéért átírta a szerepet.

(kázsé)
 

A filmet eredetileg 2007 októberében mutatták volna be.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Rex Brooks férfi lett volna, de mivel a filmből hiányzott egy erős női karakter, átírták.

(kázsé)