Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Nincs kiút
 
rainman   2018. 01. 20.

Rendesen megüli a gyomrot annyira ósdinak hat 2018-ban! Eléggé lassan épül fel a cselekmény - értsd:unalmas -, a viszonylag izgalmas, feszült második felét meg nagyban lerontja a vágás, a párbeszédek, akárcsak a színészi játék. Mind Hackmannak, mind Costnernek vannak remekebb filmjeik, ez erőtlen próbálkozás volt, mely talán már akkor sem állt meg a lábán, ma pedig végképp nem!

 
szenteadam   2016. 05. 21.

Remek politikai thriller, Gene Hackman és Kevin Costner bravúros alakításával, a film végi csavar elképesztő, az egyik legütősebb lezárás, amit valaha láttam.

Kevin Costner
Iman

A film összbevétele 35 509 515 dollár volt (imdb.com).

 

A legtöbb veszélyes jelenetet Kevin Costner maga hajtotta végre, a biztosítótársaság legnagyobb megdöbbenésére még az autót is szemüveg nélkül vezette, pedig anélkül nem is vezethetne.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.